Van Koesveld Financiële Specialisten
 Oktober 2020 Barnseweg 114
 3771 RP  Barneveld

 Telefoon algemeen:    0342 - 424242
 Telefoon hypotheken: 0342 - 424252

De Spil 21A
3774 SE  Kootwijkerbroek

Hypotheken:  0342 - 424252
App en nood: 06 - 29082610

       Handige links:
     
Koesveld.nl
      Online autoschade formulier

      Digitale polismap:
      ASR
      Nationale Nederlanden
     
Nh1816
     
VKG
      Voogd & Voogd


Geachte   relatie,

Omdat we veel vragen kregen over rendement maken met Dexxi, hierbij een special over de mogelijkheden en hoe het werkt. Spaargeld brengt niets meer op, negatieve rente heeft haar entree gedaan. Tel daar de vermogensbelasting bij op en je boert flink achteruit. Dat kan anders. Zelf beleg ik al vanaf mijn 15e jaar. Door de jaren heen is het steeds eenvoudiger geworden om met een beperkt risico een verantwoord rendement te behalen. Soms moet je met een paar jaar weer van instelling wijzigen omdat de rendementen achterblijven bij die instelling of omdat het elders effectiever werkt. Dat signaleren wij. Uit de vele huidige mogelijkheden hebben wij de keuze gemaakt voor Dexxi. Wij begeleiden de klanten daar volledig bij. Onderstaand zijn de stappen om op te starten uitgewerkt. Om met Dexxi te spreken, iedereen kan beleggen! 

P.s. als de beurs even daalt, start je voordeliger.

Hartelijke groeten,
Nico van KoesveldOns beleggingsnieuws van 2020 voor u:

 

      


Bereken eerst je mogelijkheden
Voor dat je een rekening opent wil je natuurlijk weten welk rendement kan ik verwachten? Welk risicoprofiel past bij mij? Hoeveel kan ik per maand opzij zetten? Moet ik extra aflossen of kan ik beter beleggen? Welk risico loop ik dat mijn geld toch minder waard wordt?

Op al die vragen kunnen wij je helpen met de antwoorden. Ga eerst rekenen met de rekentool, welk risicoprofiel bij jou past en welk rendement je daarbij kunt verwachten volgens het rekenmodel. Bekijk de uitkomsten online bij de rekentool.
 


Tip van de maand: pensioen opbouwen en ook uitkeren met Dexxi 

Dexxi ook voor je lijfrente/pensioenopbouw
Behalve dat je gewoon rendement op je geld kunt maken met Dexxi, kun je ook op deze manier maandelijks inleggen voor je lijfrente/pensioen. Bekijk het rendement op een fiscaal geblokkeerde rekening beleggen
Fiscaal vriendelijk een pensioen opbouwen gaat eenvoudig met de lijfrente rekentool. Wij helpen je daarbij wat je jaarlijks mag reserveren.

Uitkeren van een lijfrente kan ook met de Dexxi rekening. Dit is maatwerk, waarbij wij je graag ondersteunen.
Bekijk hier de verschillende beleggingsprofielen.
De rekening openen we samen
Wij helpen je de beleggersrekening te openen. Dit doen we telefonisch waarbij elke stap digitaal bevestigd kan worden. Er wordt dan een beleggingsovereenkomst opgesteld. We nemen je persoonlijke risicoprofiel door en toetsen wat je al weet over geld en beleggen. Kijk hier voor een voorbeeld. Zo zie je direct wat je kunt verwachten. Deze formulieren kun je digitaal ondertekenen met behulp van de mobiele telefoon. Daarna wordt de bankrekening geopend bij Binckbank. Kijk hier voor een voorbeeld. Aansluitend is de opdracht tot betaling voor de financieel adviseur. Het lijkt veel en ingewikkeld, zoals gezegd wij helpen je daarbij en is het snel geregeld.

 
 
  
 


Spaargeld/beleggingen/fiscaal
Tot € 30.846 per persoon betaal je geen vermogensbelasting. Daarboven krijg je los van de negatieve (te betalen) rente nog eens vermogensbelasting te betalen. Tot € 72.798 is dit minimaal 1,789%. Daarboven is dit maar liefst 4,185%. Je wordt bijna gedwongen om te gaan beleggen om nog enigszins rendement te maken.

Bekijk hier de tarieven van de Belastingdienst


  Een kleine greep uit onze samenwerkende partijen:

banner mail

Koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 – App. 06-2908 2610 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin