Framtiden består av en video, ny EP och en Italien-turné. Men just nu består av en ny singel med OLD. Den heter Dude. Lyssna och ta in!
Artist: OLD
Singel: Dude
Releasedag: 10 dec 2014
Skivbolag: Adrian Recordings
Stream Spotify: Old – Dude
Och ladda ner: soundcloud.com/adrianrec/sets/old-dude
1. Dude
2. Dude (Vanessa Liftig Version)
"Ni kan ju inte skriva en låt som heter "Dude". Gillar ni inte killar? Det är ju inte alla som beter sig så heller. Dessutom blir det bara moraliserande att be folk sluta vara saker. Bättre isåfall att ni tror på er själva mer."
Citat: Random Dude
 
Tidigt 2014 hörde världen för första gången Malmö bandet OLD. Det var när de släppte sin debutsingel “Knee Hang Gang”, en bouncig fantastisk partylåt som dessutom kom i remix av Sandra Mosh. Strax därefter kom debut-EP’n “Old Ladies Die Young”. Många spelningar senare samlade de sig åter i Studio Möllan tillsammans med Emil Isaksson och producent Joakim Lindberg för att spela in ytterligare en EP. Denna EP släpps 2015 men redan nu kan ni höra första spåret därifrån - “Dude”. Låten har dessutom fått en fantastisk version av Wu Tang Clan-Göteborgaren Vanessa Liftig.
Omslagsbilden till “Dude” har tagits av Robin Eriksson
http://oldladiesdieyoung.com
Med quirky rytmer och spännande produktion som ger låten en magisk touch bevisar de att man kan skriva en låt som heter "Dude" och fortfarande vara coola. […] Kul och minst sagt bra är det i alla fall.
Musikguiden i P3
 
Svensk pop blev precis lite nyttigare. 
PSL
 
indie-r&b-iga "Dude” 
Rockfoto

Adrian Recordings
Solna
Sweden
 
magnus@adrianrecordings.com
www.adrianrecordings.com

 
The Fine Arts Showcase
Den svenska tystnaden
Boeoes Kaelstigen
Andreas Tilliander
The Bear Quartet
Dmitry Fyodorov
Edda Magnason
Björns vänner
Alice Boman
This Is Head
Emil Jensen
Hey Elbow
Familjen
MF/MB/
YAST
VED
OLD
Cato
RA