Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF NOVEMBER
 2021
 
TD Pilot: communiceren met oogbesturing op een iPad
We hebben er lang op gewacht, maar eindelijk is het dan zover: Tobii Dynavox heeft de TD Pilot gelanceerd, een gloednieuw communicatiehulpmiddel met de oogbesturing, gebaseerd op de iPad!
 
De TD Pilot is speciaal ontwikkeld voor mensen die een hulpmiddel met oogbesturing nodig hebben, maar graag willen blijven werken met hun vertrouwde systeem en favoriete apps. Voor de ontwikkeling van de TD Pilot heeft Tobii Dynavox nauw samengewerkt met Apple. De oogbesturing is volledig geïntegreerd in iPadOS en is MFI-gecertificeerd, dus voldoet helemaal aan Apple’s prestatiestandaarden.
 
 
TP Pilot TD Pilot met TD Talk TD Pilot met TD Snap
 
Wilt u als eerste kennis maken met de TD Pilot? Neem dan op dinsdag 7 december deel aan de introductiewebinar.
 
Een app voor Cosmo Switch
Cosmo SwitchCosmo Switch is een veelzijdige, robuuste, lichtgevende bluetooth-aanraakschakelaar. Met de nieuwe Cosmo Switch app kunt u nu zelf eenvoudiger én meer instellingen wijzigen, zoals de functie, kleur, helderheid, lichtmodus, gevoeligheid en reactievertraging. Bekijk alle mogelijkheden in dit filmpje.
 
De Cosmo Switch is verkrijgbaar in onze webshop.
 
Communiceren in Arabisch
TD Snap Arabisch toetsenbordIn TD Snap zijn nu ook een uitgebreid Arabisch vocabulaire en Arabisch toetsenbord beschikbaar, uiteraard met ondersteuning voor het typen en uitspreken van rechts naar links. Een uitkomst voor bijvoorbeeld Arabische Nederlanders met ALS, die zijn aangewezen op een communicatiehulpmiddel met oogbesturing, maar graag Arabisch spreken met hun naasten.
 
 
Appen in Mind Express 5
Mind Express 5 WhatsAppTip van Jabbla: met deze apps kunt u Whatsappen en Facebook Messenger gebruiken in Mind Express 5:
 
 
En bekijk ook eens de andere Mind Express 5 apps!
 
Blog Crea Coaching
Blog RylanaIn 2020 nam Rylana van der Kruijs van Crea Coaching de tweede SHX snoezelruimte van Nederland in gebruik. Zij liet haar behandelruimte in Holtum door ons omtoveren tot een waar interactief beleefparadijs. Als creatieve coach neemt Rylana haar cliënten mee op spannende interactieve avonturen, waarin zij zélf de regie hebben, met elke 2 maanden een ander thema.
 
Rylana toont zich een waar ambassadeur en plaatst regelmatig prachtig beeldmateriaal op haar Facebookpagina. Wij hebben haar posts nu als ‘blog’ verzameld op onze website.
 
 
Kleur mee met Sammie voor Sinterklaas
Kleurplaat SammieKleurplaat Sammie
Sammie speelt de hoofdrol in het nieuwe kindervocabulaire van TouchToTell.
 
Speciaal voor Sinterklaas maakten wij met het team van TouchToTell twee Sammie kleurplaten. Download ze hier.
 
Meer weten over Sammie? Bekijk dan onze introductiewebinar.
 
Tips voor Sint
Aangepast speelgoedSinterklaas is weer in het land en dat vraagt om cadeautjes! Mocht Sinterklaas deze nieuwsbrief lezen en nog inspiratie nodig hebben: neem dan eens een kijkje in onze webshops.
 
Bezoek Eelke Verschuur voor praktische communicatiehulpjes en interactief speelgoed. Lees onze tips in de laatste Eelke Verschuur nieuwsbrief.
 
Of bezoek de rdgKompagne webshop voor bijvoorbeeld het spannende Cosmo spel voor de iPad, of de lichtgevende bluetooth-schakelaar Cosmo Switch.
 
En wil je zeker weten dat Sint op tijd komt? Draai de rollen dan eens om en geef hem een MEMO Timer cadeau.
 
Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?
Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshopaanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes. Via deze kanalen delen wij ook regelmatig nieuwe filmpjes en tips.
 
Facebook Instagram LinkedIn YouTube
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.