Innehåll
 
- Anmälan nyhetsbrev
- Ny hemsida
- Effektiv bålövning
- Grillade paprikor 

Om Personbästa AB
 

Personbästa AB startades 2009 och drivs av Jan Tern. Målet är att utveckla företag, lag och individer, genom föreläsningar, böcker, utbildningar och fystester. 
 
Jan är rankad som en av de fem bästa föreläsarna inom hälsa/stress av tidningen Konferensvärlden.

 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp
 
 
Hur var uttrycket med kon och båset?
 
 
Citat 
 
 
If you want something done, ask a busy person.

Okänd,
men kanske en av alla anledningar att vissa går in i väggen. Ge dig tid till återhämtning! 
Ett av de sista nyhetsbreven, om inte ...
 
 
... du anmäler din e-postadress på nytt. Det kommer nya regler för hur man får lagra personuppgifter och däribland e-postadresser. Om du vill ha mitt nyhetsbrev även i fortsättningen får du anmäla dig på nytt med denna länk och ange din e-postadress, samt gärna vilket/vilka områden du vill att jag lägger mer krut på - https://signup.ymlp.com/xgebubwygmgb
 
Din e-postadress kommer inte att säljas vidare. Du kommer bara att få nyhetsbrev från mig 10 till 15 gånger/år. Vill du inte ha nyhetsbrevet i fortsättningen kan du bara slänga detta mejl (och de två extra som kommer inom kort), sen raderas din e-postadress för alltid.
 
Ny hemsida
 
Under några månader har jag arbetat med min nya hemsida, det är fortfarande några saker som ska läggas till, men gå gärna in och titta på den nya layouten, som innehåller fler videos och färska kundkommentarer. Du får gärna skick feedback till mig på jan@jantern.se.
 
Följ länken för att se den nya hemsidan >>
 
 
 
Raka och sneda bukmusklerna
 
 
En enkel övning som inte kräver någon utrustning alls, bara lite muskelkontraktioner. Klicka på bilden för att köra igång videon.

Grillad paprika med fetaost och annat gott
 
 
Snart är grillsäsongen igång och då kan du själv grilla paprikor. I väntan på den eller om du vill göra det lite lättare för dig, köper du färdiggrillade paprikor i burk.
 
Lägg ut dem i en ugnsform och strö över fetaost. Sätt in dem i ugnen i 15 minuter på 200 grader. Ta ut dem och strö över lite purjolök och rostade och saltade solroskärnor. In ugnen igen i ytterligare 15 minuter eller tills du ser att fetasoten börjar smälta och/eller få färg.
 
 
Skapa en bra dag, Vi hörs i nästa månads nyhetsbrev det vill säga OM du väljer att anmäla dig till mitt nyhetsbrev igen, på https://vimeo.com/267248497 (i slutet av maj kommer de gamla mejllistorna att raderas).
 
Jan Tern
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande: Tel:0768-147080 eller
Personbästa Förlag & Event AB 
www.personbasta.se