WAT IS HET VERLANGEN VAN JOUW ZIEL?


Velen zijn de afgelopen maanden het pad van vernieuwing opgeslagen. Het is helder; ook al zijn er momenten van aarzeling, er is geen weg terug meer mogelijk. De veranderingen zullen meer en meer zichtbaar worden zowel individueel als in het grote geheel. Het is de bedoeling om op zo veel mogelijk facetten terug te keren bij jouw essentie en jouw bron. Een spirituele verantwoordelijkheid die passend is bij een leven in deze tijd.

De komende weken lopen er echter astrologisch gezien opvallend veel planeten retrograde (teruggang); Mercurius, Mars, Saturnus, Neptunus, Uranus en Pluto. Dit zal in de energie merkbaar zijn. In gang gezette processen zullen stagneren en kunnen stroperig zijn. Er kan meer mis en kapot gaan. Ook in de communicatie zullen er misverstanden zijn. Kortom het kan zomaar gebeuren, dat je je af en toe wat ongemakkelijk voelt en op het verkeerde been wordt gezet.

Er is dus enige voorzichtigheid geboden. Een goed moment om naar binnen te keren en de lat voor naar buiten gerichte activiteiten even niet te hoog te leggen. Ga binnen jouw eigen grenzen op onderzoek uit naar je ware innerlijke behoeften. Je kunt hiervoor contact maken met het ego én de ziel. En besef dat het wel eens zou kunnen zijn, dat zij hele verschillende wensen hebben. Jij bepaalt welke baas je dient. Al zal de ziel hierin steeds dwingender zijn en meer terrein gaan winnen.

Voor alle processen die gaande zijn, is er veel aardse en spirituele begeleiding beschikbaar. In de stilte kun je een verbinding aangaan en hen als klankbord gebruiken. Luister naar de inspiratie en "de guidance" die met woorden, beelden of gevoelens doorgegeven worden. Deze hemelse trillingen zijn er op gericht om jou te laten groeien in de richting van een bedoelde functie, taak of rol passend bij jouw zielsverlangen. Hiermee wordt een brug geslagen tussen het aardse en het universele leven. Bepaal zo in samenspraak met deze geboden hulp vanuit rust en het intuïtieve wat voor jou het juiste ritme is om jouw ontwikkelingsweg in de komende maanden te vervolgen. Een inzichtelijke maand augustus toegewenst!

CONSULTEN
In de maand augustus heb ik nog veel ruimte voor coachconsulten, individuele familie- of organisatieopstellingen, een persoonlijke of bedrijfsreading of een energieboodschap. Vanaf 6 augustus ben ik weer present. Je kunt me bellen (033-4451480) of mailen voor een afspraak.


28 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN (COMPACTE OPLEIDING BEGELEIDEN FAMILIE- EN ORGANISATIEOPSTELLINGEN)
Ga je mee in de systemische snelkookpan?

Op 28 augustus start de opleiding "Coach-Inn-Systemen - snelkookpan"; een compacte 10 dagdelen durende training waarin je op een praktische manier ondergedompeld wordt in de theorie en vaardigheden, die nodig zijn voor het kunnen begeleiden van familie- en organisatieopstellingen in zowel een groep als in een 1-op-1 setting.


14 SEPTEMBER: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Toe aan het doorbreken van een oude patronen? Op 14 september is er nog ruimte voor vraagstellers in de worskhop "Inzicht-Inn-Familiepatronen" om dit te doen met behulp van een familieopstelling.


19 SEPTEMBER: MASTERCLASS ENERGIEWERK-INN-SYSTEMEN
Heb je ervaring in het begeleiden van opstellingen en energiereaden en wil je deze twee technieken meer met elkaar verbinden en verdiepen door het kunnen lezen van energie in opstellingen, het toepassen van systemische healingtechnieken en het geven van een systemische energieboodschap dan ben je van harte welkom bij de 5-daagse Masterclass Energiewerk-Inn-Systemen, die start op 19 september a.s.


BOEKENTIP
Voor mijn vakantie ga ik altijd op zoek naar een of meerdere e-books met een spiritueel of esoterisch tintje. Dit jaar neem ik de Strijders van het Licht van Paulo Coelho en Overwonnen verlangen van Marcel Beijer mee. Er vanuit gaande dat ik de door mij voorgenomen leestijd pak, kan ik na 5 augustus vertellen wat ik er van vond.


RECEPT VAN DE MAAND
In een koolhydraat-arm dieet is het altijd even zoeken naar een goede vervanger voor pasta. Van mijn voedingscoach kreeg ik de tip van kelpnoodles. Deze zijn gemaakt van zeewier en echt heerlijk. Ik neem deze dan ook mee op vakantie naar pastaland Italië, zodat ook ik kan genieten van een heerlijk bordje pasta met saus. Graag deel ik dan ook deze maand het recept van Kelpnoodles met spinazie-kappertjes-groene pepersaus. Eet smakelijk!


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.