Klik hier om deze email in uw browser te lezen
logo van De Vroolijke Frans

nieuwsbrief - maart 2021
www.devroolijkefrans.nl

foto startklaar

Wij staan er klaar voor

Voorlopig moeten we het nog even doen met onze Vroolijke afhaalkiosk in de weekenden en kunt u op 13 maart een heerlijke voorjaarsschotel bij ons ophalen. Maar de lente gloort en die staat voor nieuw leven hoop en ontluikende perpectieven. Het zal u duidelijk zijn....Wij kunnen niet wachten tot het zover is en u waarschijnlijk ook niet. Zeker nu er zelfs in regeringskringen voorzichtig gesproken wordt over terrassen die open kunnen. Nou kom maar op, Wij staan er klaar voor!!!!!!!!!!!!

 

Van winter- naar lentekiosk

foto winterkiosk Na het winterweer kondigt de lente zich weer aan
Na een heerlijke wandeling in een ontluikende natuur staat er een verfrissende versnapering klaar in onze kiosk. Ons assortiment is uiteraard aangepast aan het mooie lenteweer. Bospaddenstoelensoep (en mosterdsoep), diverse ijsjes zoals waterijsje en cornetto voor de kids (of volwassene) Naast de verschillende warme koffies hebben we ook ijskoffie, appeltaartje of snacks voor erbij. We zorgen natuurlijk dat er verschillende verfrissende drankjes koud liggen. Zaterdag en zondag is onze kiosk open van 11.00u tot 16.00u.

foto Lentekiosk
 

Bijspijkertijd

foto bijspijkeren

Nu we toch wat tijd over hebben, is het ook voor ons personeel de tijd om de kennis een beetje bij te spijkeren. De meeste cursussen zijn individueel en digitaal. Maar we hebben laatst ook samen (wel op gepaste afstand) een wijnproeverij gedaan!

 
Voorjaarsschotels

Onze koks Eric en Hilbert duiken weer de keuken in, voor voorjaarsschotels deze keer! Ze verheugen zich nu al om daarbij onze nieuwe kamadogrill in te zetten voor de extra aroma en smaak aan onze gerechten.
Er is keuze uit:

  • Kipschotel met aubergine, tomaat, champignons en ui, geserveerd met aardappelgratin
  • Gepekelde varkensfilet van onze kamadogrill, met een hutspot van pastinaak, wortelen
  • Vegetarisch stoofpotje van bloemkool, pastinaak, oerwortel en knolselderij met geitenkaas, geserveerd met aardappelgratin

Alle schotels kosten €15,- inclusief salade.
U kunt ze warm ophalen op zaterdag 13 maart.
Nu te bestellen t/m 10 maart (let wel: op=op). Gebruik hiervoor het bestelformulier op de website.

foto voorjaarsschotel
 

Nog even volhouden en dan mogen we u hopelijk weer snel ontvangen. Blijf intussen op de hoogte.

Bent u nog niet op deze nieuwsbrief geabonneerd en u wilt hem wel graag ontvangen klik hier. En, volg ons op Facebook en Instagram:

 

 
De Vroolijke Frans
Knoevenoordstraat 51
6971 LH Brummen (Broek)
Tel: 0575-561719
www.devroolijkefrans.nl