VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva   smiley
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
På hemsidan www.dromcentrum.se hittar du mer om drömmar, liksom även verksamma drömterapeuter, drömkurser, cirklar, föredrag, böcker, drömtolkningar, med mera …

OM DRÖMMAR OCH MEDVETANDET
Den successiva övergången till högre vibrationsfrekvens och högre medvetande kan vara väldigt utmanande för många av oss. Vi ser och känner spänningen mellan det gamla med gamla värderingar, och det nya vi upplever med nya perspektiv. Mycket händer, och vi tvingas släppa taget om gamla idéer och tunga känslor. Förändring är oundviklig, men det är upp till oss om vi ser på det med rädsla eller med tillförsikt.

DRÖMMEN FORTSÄTTER
Min dröm fortsätter under dagen, hela förmiddagen. Det vill säga jag fortsätter drömma efter att jag har vaknat och stigit upp. Det är som att jag inte är vaken. Halvvaken och halvsovande. De inre drömbilderna är lika tydliga som den yttre verkligheten. Det är väldigt svårt att koncentrera sig på något här och nu. Jag pluggar och det är väldigt jobbigt att inte kunna koncentrera sig. Vad göra ?
Emma 
 
SVAR
Drömmen fortsätter alltid. Det är bara det att när vi vaknar så stänger vi om ”drömverkligheten” och upplever i stället den vakna verkligheten. Så är det för de flesta.
Men meningen är att vi, allt efter som vi utvecklas, ska vara i kontakt med både vårt undermedvetande och vårt dagsmedvetande…och de nivåer av ”verklighet” där våra drömmar pågår.
Så är det för dig, och du upplever det som väldigt störande.
Det går att ändra på detta.
Om du vill det så måste du bestämma dig för det. Då fordras beslut och fokus.
Du beslutar dig för att stänga om drömupplevelsen och att delta till 100 procent i ditt dagsmedvetande och det som händer där.
Du fokuserar till 100 procent i ditt här och nu som vaken i de situationer du då befinner dig.
Så när du pluggar väljer du att vara närvarande i klassrummet och studierna helt och fullt, utan att låta dig störas av annat.
Det är du som bestämmer !

Nya boken Brev Från Drömkällan är ute nu. Utgiven av HDP Heart Dreaming Publishing www.heartdreaming.se
230- plus frakt 49-.
Du kan mejla frågor och beställning till förlaget:
magnus@heartdreaming.se
 
Bestäm dig för att vara närvarande här och nu i varje handling. Då kommer du lättare ihåg var du lagt nycklarna …
Louise Minerva-Li
 
Sprid Drömkunskapen genom att skicka detta brev till en vän Forward this email to a friend