Nieuwsbrief GV Delta Sport
Zaterdag 15 januari weer de turnhal en hal 1
--Lees in deze nieuwsbrief de voorwaarden en rooster
Spontane actie van de vier trainsters van de C-selectie turnen dames. Lees het in deze nieuwsbrief.
 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                          
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 14 januari 2022 nummer 355
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                       
                                     
                                                                                            Wij mogen weer trainen. Wij zijn blij....
  
Wil je ook sponsor worden van GV Delta Sport?         Heb je nog een turnpakje thuis hangen?
                                                                                       Breng deze mee naar de turnhal
                                                                                       Verkoop het aan ons kledingrek
 
Veel foto's van OZK, sinterklaas, herenwedstrijd en acro zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
   
Inmiddels nieuwe editie op facebook gezet. De laatste twee editie op 11 januari 2022
Vraag alle info op bij info@deltasportgym.nl
 
Zaterdag 15 januari start de trainingen weer voor
alle groepen in de turnhal en hal 1 Laco Sportcentrum
De berichten sijpelde afgelopen dagen al door dat de binnensport weer geopend werd op zaterdag 15 januari. Natuurlijk was het nog spannend voordat Rutte en Kuipers tijdens de persconferentie de details bekend maakte. Maar wij mogen weer sporten met alle groepen dus start het normale rooster vanaf morgen zaterdag 15 januari met de start van de acroselectie om 08.45 uur gevolgd door alle groepen zoals de voorselectie, turnendames, heren selectie en C-selectie dames turnen. 
Nog geen toeschouwers op de tribune en nog wel een Qr-code voor 18+ uitgezonderd voor trainers, vrijwilligers en bestuursleden omdat die hun werk moeten doen.
 
Met de lockdown turnen in Belgische Mechelen
De heren turners van de A-selectie GV Delta Sport maakte van de lockdown gebruik om over de grens te gaan trainen in het Belgische Mechelen. In België is wel alles open dus was het geen moeilijke beslissing om in de turnhal net over de grens vijf uur lang te gaan trainen. Dit deed GV Delta Sport samen met de turners van Tilburg waardoor er ook een kleine trainingsstage ontstond. Natuurlijk samen op de foto en plezier en voldaan weer naar huis.
  
De turnhal in het Belgische Mechelen werd goed gebruikt door de turners uit Zierikzee en Tilburg.
 
Bijzondere trainers actie bij de
C-selectie turnen dames
   
Vier trainsters Romée, Fleur, Noah en Annegreet trokken met de auto er op uit van Bruinisse naar Burgh-Haamstede en via Ouddorp, Scharendijke, Kerkwerve weer naar Zierikzee. Zij hadden de grootste plezier maar brachten tevens bij iedere turnster een kadootje.
Noah de Ruijter, Annegreet de Ronde, Romée Baart
en Fleur Brockhus zorgde voor plezier bij de turnsters C-selectie
De trainsters van de C-selectie turnen staan toch al bekend om hun spontane acties. Zo ontstond ineens weer  in de lockdown tijd om de turnsters persoonlijk op te zoeken bij het woonadres. Met zijn vieren stapten ze in de auto met Romée aan het stuur crosten ze over het eiland Schouwen-Duiveland met een uitstapje naar Ouddorp. Daar overhandigde ze bij iedere turnster een kadootje en opbeurende bericht dat ze moed moeten houden dat er weer snel getraind kan worden. Met flitspaal te ontzien, huisadressen zoeken en warme ontvangst bij de turnsters thuis. Allemaal op de gevoelige plaat vastgelegd was de dag weer snel gevuld.
De foto serie van de turnsters thuis en plezier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Iedereen had veel plezier
De turnsters genoten van de aandacht
en bedankten via istagram
Van de penningmeester
Lockdown en contributie
-maand januari zetten we de contributie éénmalig stop
-aangepaste versie omdat we 15 januari weer de turnhal in mogen
Zoals wij eerder gecommuniceerd hebben , hebben wij als bestuur besloten de berichtgevingen van begin januari af te wachten voordat wij een besluit zouden nemen over een eventuele tegemoetkoming van de contributie. De contributie is voor ons als als vereniging de belangrijkste bron van inkomsten. Omdat alle kosten gewoon doorlopen kunnen wij de contributie daarom niet stopzetten tijdens de lockdown. 

Laatste nieuws is op vrijdagavond 14 januari is dat  wij op 15 januari de zaal weer in mogen. Wij hadden al besloten om eenmalig geen contributie te innen in de maand januari. Begin februari zal er wel weer contributie geïnd gaan worden. Wij zijn in afwachting of er nog een compensatie zal komen vanuit de overheid , indien dit het geval is zullen wij op een later moment de leden opnieuw compenseren.
Namens het bestuur,
Penningmeester Peter van Welt
Afgelopen wekeni s er in de lege turnhal wat werkzaamheden verricht zoals kleine reparaties en schoonmaak.
 
Wie wil er op vrijdagmorgen kind- en oudergym geven
-Eén van onze trainers is binnenkort met zwangerschapsverlof
Wij zijn op zoek naar een trainster/begeleider voor de vrijdagmorgen bij kind- en oudergym. Op dit moment gaat onze huidige trainer binnenkort met zwangerschapsverlof en zou fijn zijn dat we hulp krijgen om deze te vervangen voorlopig. Wij helpen je met opstarten en begeleiden je om met plezier de allerkleinste kinderen plezier te geven op deze vrijdagmorgen dat bestaat uit twee lessen van 09.30-10.30 uur en 10.30-11.30 uur.
Heb je vragen en/of wil je aanmelden dan kan dat bij info@deltasportgym.nl of Kees Verkerke 0651402279
 
Buitentrainingen leken wel
weer vanzelf sprekend
 
  
 
Gelukkig was het van korte duur dat we buitentrainingen moeten opstarten. Toch kwam al enkele groepen in actie om op het kunstgrasveld naast het Laco Sportcentrum te kunnen trainen. In mist, kou en vochtige omstandigheden werd er getraind door de acroselectie, turndames en freerunners. |Als laatste vrijdagmiddag de springgroep en recreatiegym.
 
Er wordt weer hard gewerkt aan nieuwe sponsoren
De laatste twee corona jaren is er een verloop geweest bij onze sponsoren maar ook in onze sponsorcommissie. Inmiddels is alles opnieuw opgestart en zullen we binnenkort zowel op de site, nieuwsbrief en turnhal de sponsoren (die gebleven zijn) opnieuw indelen. 
Heb je ook interesse om sponsor te worden meld je dan aan bij info@deltasportgym.nl dan zorgen we dat Marinda Meijer en/of Peter van Welt contact met jullie opnemen en de sponsorplan met verschillende mogelijkheden jullie aanbieden. Er kan gekozen worden vanaf € 50.-- en/of € 100.--voor op het bord in de gang en site/nieuwsbrief tot zilver, goud, platina sponsor met wat hogere bedragen maar dan komt er ook een banner in de turnhal en veel  privileges binnen de club.
De nieuwsbrief gaat wekelijks naar ruim 600 leden en wordt openbaar via onze website. De website wordt maandelijks bezocht tussen de 4000 en 6000 bezoekers. 
 
Nieuwe sponsor voor GV Delta Sport
 
Havenplein 25
4301 JD Zierikzee (Nederland)
Https://hector.nl/zierikzee
Hotel Restaurant Hector Zierikzee
Hotel Restaurant Hector in centrum van Zierikzee is een nieuwe sponsor voor GV Delta Sport. Afgelopen week is het sponsor contract getekend met mooie afspraken waarbij wij het Hector nog veel plezier van kunnen hebben. Binnenkort hangt er een nieuwe banner in de turnhal en zullen we Hector promoten op onze nieuwsbrief en website die een zeer groot bereik hebben.
Heerlijk eten, drinken én slapen in een prachtig monumentaal pand in Zeeland? Overweeg dan zeker een verblijf bij het 4-sterren Hotel Restaurant Hector in Zierikzee, midden in het oude stadscentrum! U warmt zich hier niet alleen op aan de kwaliteitskoffie, maar zeker ook aan de vriendelijkheid van het personeel! Tijd voor een gekoeld craft-biertje in de buitenlucht, met uitzicht op het havenplein? Strijk dan heerlijk op het terras van Hotel Hector Zierikzee neer. Er wordt hier veel in het werk gesteld, om de gast zich thuis te laten voelen!
Faciliteiten
U voelt zich bij Hector in Zierikzee niet alleen snel thuis, maar ook echt in de watten gelegd! Wat te denken van de zalige smaaksensaties die er te proeven zijn? De gerenommeerde keuken tovert diverse met aandacht geselecteerde en bereide producten op uw bord, of het nu tijd is voor een borrelhap, een zoet tussendoortje of een uitgebreid diner. U kunt in het restaurant - met fraai buitenterras - terecht voor heerlijke vis- en vleesgerechten, maar ook voor vegetarische lekkernijen! Het ontbijt van het buffet, waarmee u de dag begint, biedt voldoende keus. Er is gratis WiFi beschikbaar in het gehele pand. Voor het parkeren van uw auto direct bij het hotel betaalt u een dagtarief.
 
  
Geniet van het mooie terras, maar ook restaurant en voor vele bezoekers de mooie hotelkamers.
OZAK definitief verplaats naar 2 en 3 april 2022
 
Wedstrijdschema voor de Acroselecties van GV Delta Sport
 
    
Agenda
Zaterdag 29 en zondag 30 januari KNGU turnwedstrijd in de grote sporthal (afgelast)
Zaterdag 29 januari: C-selectie turnen dames gaan schaatsen in Rotterdam
Zondag 12 februari 2022 landelijke KNGU plaatsingswedstrijd Noah de Ruijter en Anne-li Slootmaker in Helmond
Zaterdag 19 en zondag 20 februari districts heren turnwedstrijd in turnhal Zierikzee
Zaterdag 12 maart 2022 landelijke plaatsingswedstrijd KNGU individueel in Nijmegen
Zaterdag 26 maart 2022 OZFK (Open Zeeuwse Freerun Kampioenschappen) in de turnhal GV Delta Sport
Zaterdag 2 en zondag 3 april 2022 5e OZAK (open Zeeuwse Acro Kampioenschappen) In Laco Sportcentrum
Datum nog plannen voor gezamenlijke clubkampioenschappen Delta Sport en Turnschool Zeeland dames selecties
Clubkampioenschappen recreatieve groepen Delta Sport (onder voorbehoud nog geen datum)
Grote uitvoering alle leden GV Delta Sport naar 2022
  
     
      
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.