MIJN SOCIALMEDIATIPS VOOR JOU
Nieuwsbrief 3, 6e jrg, 13 februari 2017
FOTO
gevonden op
Pinterest

 

Prezi
Dat werd tijd: mijn 'prezi' over wat ik doe heb ik eindelijk bijgewerkt! Overigens een leuke manier van presenteren. Meer weten? Prezi zelf legt veel en goed uit. Proberen kost niks.
Oude tips teruglezen?
We zijn alweer een tijdje in het nieuwe jaar. Reden om op mijn site een nieuwe pagina voor de Nieuwsbrieven uit 2017 te maken. De pagina met nieuwsbrieven uit 2016 hef ik binnenkort op; je kunt ze nog een paar weken teruglezen.
 
 
Annet van Betuw
 
Sneeuw
En het begon ineens wéér te sneeuwen. Ik moet bekennen dat ik vrij snel erna een foto op Instagram plaatste die ik doorplaatste naar Facebook. Ik was niet de enige. Op De beste social media las ik een leuk blog: je zou bijna denken dat het gesneeuwd heeft als je op social media kijkt.
 
Snapchat en Twitter
In het begin van Twitter werd het wel eens een gezellige kroeg genoemd, vol met aardige kletsers en leuke grapjes. En echt sociaal. Op een bepaald moment was het hét medium om snel nieuws te vinden. Nu is het 'harder', maar nog steeds relevant als het over nieuws en crises gaat. In Marketingfacts vraagt Stefan Donker zich af of Snapchat het nieuwe Twitter wordt.
 
Hoe ga je om met een spammer?
We krijgen allemaal wel vroeg of laat spam in onze mailbox en we weten allemaal dat je er niet op moet reageren. James Veitch reageert er wél op en vertelt daar tijdens TedSummit over (in het Engels). Erg leuk. Tien minuten kijkplezier.
 
 
Waar kun je me vinden
 
Follow Us on Facebook  Follow Us on Facebook   Follow Us on Google+  Follow Us on Twitter  Follow Us on Pinterest  Follow Us on LinkedIn  Follow Us on YouTube  Follow Us on E-mail