WELKE VERBINDINGEN MAAK JIJ?


In de maand juli zullen er zich nieuwe deuren openen. In het op een kiertje gaan of ineens openzwaaien wordt aan soms hele oude ervaringen lucht, licht en ruimte toegevoegd. Dat wat niet meer klopt, wordt ontrafeld en ontvlochten. Waarna de tijd daar is voor nieuwe verbindingen. Zo hebben het hoofd, hart en buik lange tijd als onafhankelijke, geïsoleerde en soms strijdende eilandjes geopereerd. In de bundeling van hun krachten ontstaat rust en meer lijfelijke aanwezigheid. Dit zal voelbaar zijn in de ruggengraat. Er komt meer draagkracht en het geeft het gevoel dat je bij jezelf kunt zijn en uit mag rusten. De connectie tussen boven én beneden zal een upgrade kennen waarmee het aardse spiritueel wordt en het spirituele aards. Dit kan doorwerken tot op het level van een DNA verandering die er voor zorgt dat de raderen die (energetische) lichaamsprocessen aansturen anders in elkaar grijpen.

Zo zullen in het zonnevlechtchakra transformaties plaatsvinden. Deze zijn van invloed op de manier van energie verdelen. Het is niet eenvoudig om aan deze verandering in de energiestroom woorden te geven. Subtieler, effectiever, authentieker, onvoorwaardelijker en zachtaardiger lijken hierbij passend te zijn. Ze dekken echter zeker niet de lading. Het heeft te maken met een ander basispatroon; van rechtlijnig en plat naar cirkel- en bolvormig. Kijk maar in jouw bol van de toekomst. Dan zie je een hele nieuwe skyline aan de horizon met een diversiteit aan mogelijkheden.

Het kan zijn dat je je van dit alles heel bewust bent. Het is echter ook mogelijk dat deze processen zich vooral in het onbewuste afspelen en je pas later door hebt dat je daar al de vruchten van aan het plukken bent. Al lijken deze processen soms oneindig; naast ruimtegevend, is er ook sprake van doelgerichtheid en een duidelijke begrenzing. Dat geeft het benodigde gevoel van bescherming en veiligheid. Het tijdsbewustzijn zal in de komende maand wellicht ontregeld zijn. Zo kan de behoefte ontstaan om dit jaar het heilige feest van vrede, licht en eenheid te vieren in juli in plaats van in december. Volg daarin jouw impulsen en vind niets vreemd. Geloof er in en vertrouw erop dat alles wat in jouw leven voorbij komt, precies goed en zo bedoeld is. Geniet daarin enerzijds van de rust en anderzijds ook zeker van de opwinding. Een bijzondere maand juli toegewenst!


ZOMERVAKANTIE
Van 18 juli tot en met 18 augustus is Coach-Inn gesloten. In die tijd is het wel mogelijk om afspraken te maken voor de tweede helft van het jaar voor een energetische, systemische, lichaamsgerichte of ademcoaching of je in te schrijven voor een training. Je kunt dit doen door een mail te sturen naar info@coach-inn.nl. De reactietijd kan wel langer zijn dan je van mij gewend bent. Om me in alle rust op te laden voor het najaar komt er waarschijnlijk ook geen nieuwsbrief uit op 1 augustus. Die zal later in augustus of begin september volgen. Heb een goede zomertijd....!


10 JULI: TRANSFORMATIEWIEL
Tijdens het Transformatiewiel op 10 juli kun je, tijdens een op het sjamanisme gebaseerd ritueel, een persoonlijke vraagstuk uitwerken. Met behulp van systemische, energetische, lichaamsgerichte en creatieve oefeningen wordt vanuit vier perspectieven (water, aarde, lucht, vuur) jouw thema belicht. Een fijne workshop om op een eigentijdse manier op diepe lagen met jezelf aan de slag te gaan en gewenste veranderingen te creëren.


27 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN (OPLEIDING SYSTEEMOPSTELLINGEN - SNELKOOKPAN)
Wil je zelf systeemopstellingen kunnen begeleiden in jouw eigen (werk)veld? In dat geval is de Coach-Inn-Systemen snelkookpan van 27 tot en met 29 augustus echt iets voor jou. In 10 dagdelen maak je jezelf op een praktische manier die theorie en vaardigheden eigen die daar voor nodig zijn.


6 NOVEMBER: ENERGIEWERK-INN-SYSTEMEN
Voor diegene die het systemisch werk en energetisch werk met elkaar willen combineren om op een diepere laag transformatieprocessen te begeleiden, wordt de 5-daagse opleiding Energiewerk-Inn-Systemen aangeboden. De opleiding is praktisch van aard; er is veel ruimte om te oefenen o.a. met het neerzetten van een systemisch energieveld, het plegen van energetische interventies in opstellingen, het begeleiden van een systemische innerlijke reis en het (door)geven van een systemische energieboodschap of reading.


FILMTIP
De Disney-animatiefilm Inside Out geeft op een mooie manier weer hoe kernemoties ontstaan en hoe deze in iemands brein gezamenlijk het levensspel spelen. Een film voor jong en oud, die inzicht geeft hoe je weg kunt blijven van ongewenste conditioneringen.


RECEPT VAN DE MAAND
Houd je van een specifieke Oosterse smaak? De Gemarineerde tonijn met een oosterse groentenroerbak zal dan geheel aan je verwachtingen voldoen. Makkelijk om te maken. Je waant je even in de Aziatische wereld en dat terwijl je er niet ver voor op reis hoeft te gaan.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.