Nieuwsbrief 55
 
In deze nieuwsbrief: 
 • De beurs Internationaal Therapeut in Houten
 • Nieuwe combinaties voor de ziel
 • Opleidingen
 • Uitbreiding webwinkel voor winkels, salons, therapeuten en artsen
 • Nieuwe prijzen per 1 januari 2019
 • Tijdelijk verlaagd minimumbedrag voor portovrij verzenden

Beurs Internationaal Therapeut in Houten
17 en 18 november 2018
 
Ook dit jaar bent u weer van harte welkom op onze stand (nummer 128)
in de Expo in Houten op 17 en 18 november a.s.
Wij informeren u graag over o.a. de bloesemremedies, celzouten en
PRIMAVERA producten.
Uiteraard zijn er weer veel speciale aanbiedingen voor beursbezoekers.
Bijvoorbeeld complete sets vanaf 30% korting!
 
Toegangskaarten met korting kunt u bestellen via info@bloesemremedies.com.
 

Nieuwe combinaties voor de ziel
Naast de inmiddels 6 combinaties voor de ziel, zijn er 2 nieuwe remedies ontwikkeld.
 
Zielscreatie
Dit is een combinatie, die gemaakt is van de remedies: Aarde Creatie en Aarde Vortex met Witte Engel. Deze combinatie haalt je uit de dualiteit, de strijd, de verplichtingen en de controle. 
Ze zorgt ervoor dat je niet langer vanuit problemen denkt, maar ze verlegt je focus naar je mogelijkheden. Ze laat je met het nieuwe beginnen vanuit een innerlijke kracht en een innerlijk evenwicht. De Zielscreatie geeft je een krachtige kern, sterkt de verantwoording en maakt zelfverzekerd. Dat je kunt ontvangen wie je bent, vanuit een innerlijke rust en dit kunt neerzetten zonder in de strijd te belanden. Je kunt het vergelijken met een orkaan, waarbij je zelf het midden bent en er van alles om je heen in beweging is, maar dat niets je raakt en je het vanuit de kern, de innerlijke stilte, kunt observeren. Nieuwe uitdagingen aangaan en toch bij jezelf blijven. Ze helpt je met het loslaten van het moeten. De Zielscreatie laat je observeren en bij je gevoel blijven, maar zorgt er tevens voor dat je niet in de stress stapt en dat je verbonden blijft met je innerlijke kern van sereniteit, rust, vreugde, stabiliteit, kracht en creativiteit.
 
zielscreatie
 
Zielsvrijheid
De Zielsvrijheid geeft je de vrijheid om er te zijn vanuit je ziel. Zonder concessies. Ze helpt je om de verplichtingen die diepgeworteld zitten, los te laten en geeft het vertrouwen dat jij alle vrijheid hebt, die je jezelf geeft. Ze zorgt ervoor dat je je kunt verbinden met jouw unieke waarheid van de ziel. Wanneer je er problemen mee had om je spirituele ik neer te zetten, versterkt de Zielsvrijheid je herinnering aan wie je werkelijk bent. Laat het oordelen over jezelf, je schaduwkant en anderen los. Ze zuivert en laat je onvoorwaardelijk houden van jezelf en laat je openstaan voor je intuïtie en de boodschappen vanuit de andere kant.
Krachtig en helder jezelf kunnen neerzetten in het hier en nu, vanuit een helderheid en met duidelijke keuzes, met het gevoel alsof je een voortdurende steun in je rug krijgt. Opent het bewustzijn om verbindingen te kunnen maken, die het mogelijk maken om te kunnen samenwerken bij de schepping van de nieuwe aarde, de vierde dimensie. De Zielsvrijheid is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Rode Bosvogeltje, Klaproos, Trompetklimmer, Cel-Energie, Pepermunt en Kindervortex.
 
zielsvrijheid

Opleidingen
 
Therapeutenopleiding Celzouttherapie 2019-2020
 
De 18-daagse therapeutenopleiding celzouttherapie begint op 9 maart 2019. Het is een combinatie van grondige en actuele kennis op het gebied van de celzouttherapie met praktijkervaring. De opleiding wordt gegeven door Bram en Inske Zaalberg. Het doel van de opleiding is, dat de therapeut zelfstandig een juiste keuze uit de celzouten kan maken voor zijn/haar cliënt. Tijdens de opleiding wordt ook gewerkt met bloesemremedies en de energetische aspecten van de celzouten. Hierdoor ontstaat een compleet beeld van de relatie tussen de klacht en het mineraal.
 
Kijk voor de uitgebreide informatie, cursusdata en inschrijfmogelijkheid op: https://www.bloesemremedies.com/workshops
 
Dagopleiding Bloesemtherapie 2019/2020
 
De 10-daagse dagopleiding bloesemtherapie start op 16 maart 2019.
Wat zijn bloesemremedies. Achtergronden. Hoe worden de bloesemremedies gemaakt. Hoe werken ze en waar beginnen ze met hun werking op het bewustzijn. Het deva werk en de afstemming op planten. 
Diepere achtergronden en inzichten in de plantenwereld. Spiegels, achtergronden en werking. Wat is de relatie van het innerlijk met de spiegel. Op welke manieren kun je bloesemremedies uitzoeken, zowel voor jezelf als anderen.
De verschillende bloesemremedie systemen, met o.a. de Nederlandse, Californische en Australische remedies, met uitleg van de vormen en structuren en de kwaliteiten van de plant in relatie tot de mens. Het uitzoeken voor verschillende polariteiten, zoals het hogere zelf en de aarde, de innerlijke man en vrouw, de vader en moeder, het verleden en de toekomst in relatie met de wet van oorzaak en gevolg.
Let op: Voor deze opleiding zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar! 
Voor verdere informatie, data en inschrijving kijk op: 
 

Belangrijk nieuws voor winkels, salons,
therapeuten en artsen:
uitbreiding van de webwinkel
 
Wij zijn heel blij te kunnen melden dat wij een volgende stap hebben gezet in de ontwikkeling van onze webwinkel.
Als winkel, salon, therapeut of arts maakt u bij ons gebruik van speciale inkoopprijzen en/of kortingen. Voorheen was het niet mogelijk om in de webwinkel de voor u geldende inkoopprijzen te zien en alle producten die voor u van toepassing zijn. Ook verzendkosten en btw-bedragen waren daardoor niet zichtbaar, en bij betaling kon u uitsluitend kiezen voor automatische incasso.
 
De afgelopen maanden is hard gewerkt om de webwinkel uit te breiden met alle opties die voor u van toepassing en van belang zijn. Deze uitbreiding zal zeer binnenkort operationeel zijn.
De klanten voor wie dit van toepassing is, zullen binnen enkele dagen een mail ontvangen met verdere uitleg en de stappen om gebruik te kunnen gaan maken van de nieuwe mogelijkheden. In het kort de vele voordelen op een rijtje:
 • U ziet altijd de voor u geldende, actuele inkoopprijs.
 • U kunt eenvoudig en snel informatie van een product opzoeken.
 • Het portovrije bedrag voor verzendkosten ligt beduidend lager dan bij telefonische bestellingen of orders via de mail.
 • Wanneer een product niet zichtbaar is in de webwinkel, weet u dat dit tijdelijk niet voorradig is.
 • Speciale producten, zoals bijvoorbeeld bulk-, salonverpakkingen en testers, zijn ook zichtbaar.
 • Het risico van misverstanden over de maat, het volume of de productlijn wordt nagenoeg uitgesloten.
 • U kunt de bestelling plaatsen op een moment dat voor u het beste uitkomt en bent niet aan kantoortijden gebonden.
 • De betaalmogelijkheden zijn uitgebreid met iDeal, PayPal of MrCash.
 • Het drukken en sturen van prijslijsten kunnen we beperken, wat goed is voor mens en milieu.
 • Wanneer u therapeut bent, krijgt u automatisch de melding wanneer uw registratie is verlopen en kunt u deze direct online verlengen.
Zoals aangegeven, zult u binnenkort hierover verder bericht per mail ontvangen. Mochten er dan nog vragen of onduidelijkheden zijn, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.
Wij hopen hiermee in ieder geval een belangrijke stap te hebben gezet naar een betere en hedendaagse online communicatie en hopen op een verdere succesvolle samenwerking.
 

Nieuwe prijzen per 1 januari 2019
 
Door de aangekondige verhoging van het lage BTW tarief van 6% naar 9%, zijn wij helaas genoodzaakt om prijswijzigingen door te voeren met ingang van 1 januari 2019 voor de producten waarop dit betrekking heeft. Profiteer dus nog dit jaar van het lage BTW tarief.
 

Tijdelijk lager minimum bedrag voor portovrij verzenden
 
Vanaf 19 november 2018 t/m 15 januari 2019 wordt het mimimum bedrag voor portovrij verzenden verlaagd van € 75,00 naar € 50,00. Dit geldt alleen voor bestellingen die via de webwinkel worden geplaatst!
Belangrijk voor winkels: de uitbreiding van onze webwinkel maakt het dus ook voor u mogelijk hiervan gebruik te maken (het mimimum bedrag is € 75,00 excl. BTW).
 
  
 
Let op: aangepaste openingstijden De 3Vrouwen per 1 juli 2018:
di t/m vr 10.00 - 17.00 uur
za 10.00 - 16.00 uur
        
Let op: aangepaste openingstijden winkel per 1 juli 2018:
di t/m vr 10.00 - 17.00 uur
za 10.00 - 16.00 uur