EERST TOT DE KERN EN DAN NAAR BUITEN


Nu de storm lijkt te luwen en er veel oude pijn is losgelaten zullen we ons in 2018 extra bewust worden van de complexiteit van het menselijke bestaan. Dit komt mede door de energie├źn die uit vele verschillende dimensies naar ons toekomen. Het gaat er niet om om het onszelf moeilijker te maken. Nee het uiteindelijke doel is juist eenvoud, eenheid en helderheid. De energiematrix waar we op ingeplugd zijn, is groots, verfijnd en divers. Individuele poorten die lang gesloten waren, zullen nu geopend worden. Het zal voor niemand meer vreemd zijn om de synchroniciteit in het leven te ervaren. De kunst is om het veld ruimer te houden dan voorheen en te beseffen welke ongekende mogelijkheden er in gehuisvest zijn. Want dat gaat zeker gebeuren: een ieder zal getriggerd worden om precies dat te doen waarvoor je gekomen bent. Het heeft daarin geen zin om naar anderen te kijken of je met hen te meten. Ieder heeft namelijk een afgebakende taak en een soort target in het grote geheel. Het is de bedoeling dat je daar met toewijding aan werkt en eigenlijk ook niet meer en niet minder dan dat. Ook al is het soms alleen, het is niet eenzaam. De ik-ben energie zal sterker worden. De (licht)frequenties die door de individuen uitgezonden worden, reiken steeds verder. De unieke lichttrillingen en geluidsgolven raken elkaar aan, resoneren en interfereren wat kan voelen dat je tot grote hoogte opzweept wordt in verbinding, vernieuwing en ook samenwerking. Soms zal dit voor het fysieke en emotionele lichaam wel eens te veel zijn. De energie gaat het fysieke altijd voor. Wordt de afstand tussen die twee te groot, dan kan je ook niets anders doen dan in de overgave van het (uit)rusten gaan. Er zal echter op het juiste moment toch weer een vervolg komen. Mensen zullen veel delen en elkaar bijpraten in gelijkwaardigheid over dat wat nieuw binnenkomt, maar eigenlijk al heel oud is. Daardoor kan er gezuiverd worden; zowel door de individuen als ook in het collectief. Een teder als ook aards proces. Mensen zullen steeds vaker op het juiste moment op de juiste plek zijn om dat te doen wat nodig is. Zij vormen zo gezamenlijk een bedding waarin veel ontwikkeld kan worden, zonder het gevoel te hebben om hard te moeten werken. De maskers en opsmuk gaat er steeds meer van af. Dat maakt ruimte voor lichtheid en oude wijsheid. Puzzelstukjes vallen in elkaar. Dat wat decennia lang niet begrepen werd, lijkt ineens niet meer dan normaal. Het motto is vooral: Loop in grootsheid je eigen pad!

Ik ben benieuwd hoe deze energetische download in 2018 vorm gaat krijgen. En kijk er naar uit mijn weg hierin te vervolgen. Ik wens een ieder een licht, passievol en toegewijd nieuwjaar toe.

Nienke


Welkom bij Coach-Inn in 2018
Ook in 2018 ben je van harte welkom voor coaching bij persoonlijke groei en transformatieprocessen. Je kunt mij bereiken via 033-4451480 of info@coach-inn.nl voor het maken van een afspraak. Wil je een workshop of training volgen op het gebied van opstellingen of energetisch waarnemen kijk dan in de agenda voor de data.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.