nieuwsbrief 

De derde film in de serie Verliefd Op Bali van Johan Nijenhuis met een sterrencast met o.a. Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker en Soy Kroon.
Onze Balinese dansgroep danste live voor de soundtrack van ‘Verliefd op Bali, met Bibi Breijman tijdens de officiële première op 27 januari 2024.
 
Deze dansgroep brengt met veel passie, professionaliteit en enthousiasme de intrigerende danskunst en cultuur van Bali dichterbij en willen u graag het gevoel van Bali van dichtbij laten beleven.

Sterren stralen ook bij U!
De aantrekkingskracht van deze bekende Nederlandse artiesten is onvoorstelbaar groot.
Van uit de verre omtrek stromen de mensen naar uw evenement om hun favoriet in den levende lijve te aanschouwen.
Waar velen aan voorbij gaan, is dat topartiesten heel goed tot hun recht komen ook op buitenevenementen.
 
Zo weken wij o.a. intensief samen met Trafassi-man Edgar ‘Bugru’ Burgos, lead zanger van Trafassi en de zanger die deze band het typische Trafassi geluid geeft.
Dus wanneer u niet bang bent voor heel veel mensen, zeker doen!

Goud van Oud of Country op uw braderie of evenement
Sinds 1958 scoorde  de legendarische gitarist René Nodelijk met zijn Haagse band The Alligators enorm veel hits***The Cosy Rockers, een enthousiaste 6-mans band opgericht in 2015, heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van Nederlands' betere 'Golden Oldies' en Americana bands***The Black Albino’s kwamen in 2004 in hun originele bezetting weer bij elkaar en nu, ruim 50 jaar verder, spelen zij nog net zo enthousiast als in de roemruchte zestiger***
Het repertoire de LenneBrothers Band (D) zal nagenoeg onveranderd blijven; een mix van rock-'n-roll, country en rockabilly, dat ook al eerder een hit en het kenmerkende geluid voor de Lennerockers was
Of wat denk u The Country Sisters, temperamentvolle zangeressen, danseressen en multi-instrumentisten uit de Tsjechische Republiek met een uitgebalanceerde mix van traditionele Country & Western, gouwe ouwe Rock 'n' Roll, cajun en evergreens***Windfall, opgericht in 1977, heeft zijn (haar) sporen duidelijk verdiend, een band die bij elk optreden een enorm enthousiasme ten toon spreid*****
Beehive, heerlijke countrymuziek in vele vormen met hier en daar een vleugje rock & roll waardoor ook niet country liefhebbers aan hun trekken komen. Bekende en minder bekende klanken wisselen elkaar af.
 

Geheel in stijl verzorgen onze artiesten entertainment in o.a. bejaardenhuizen,  verpleeghuis en zorginstellingen etc.
Uitstekende seniorenshows gebracht door enthousiaste professionele artiesten.
Een "Cocktail" van Senioren amusement, die uw gasten niet snel zullen vergeten !
Bent u op zoek naar meer muziek of entertainment voor de zorg, dan bent u op onze website zorg-artiesten.nl aan het juiste adres.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310