Енергийна Ефективност и възобновяема енергия,
Интелигентни градове
Стартира подготовката за „Енергийна Ефективност и възобновяема енергия, Интелигентни градове“. От 7-ми до 9-ти март в София ще се проведе 13-тото поредно издание на събитието, което се е утвърдило през годините като успешна платформа за представяне на съвременни решения и прилагане на нови технологии в Югоизточна Европа.
ОТСТЪПКА ЗА РАННА РЕГИСТРАЦИЯ ДО 15 ОКТОМВРИ!
Възползвайте се от преференциалните цени за участие в изложението и допълнителните промоционални възможности:
  • 10% отстъпка от цената на изложбената площ
  • По-добро място за щанда Ви
  • Таргетиран мейлинг с информация за дейността на компанията, продуктите и услугите Ви
  • Лого в електронния каталог
  • Лого на онлайн плана на залата; рекламни материали на регистрацията на изложението
 
Кои международни партньори вече се присъединиха към събитието?
 
Националната Асоциация по Биомаса (BGBIOM) е неправителствена организация с нестопанска цел, която се стреми да популяризира възобновяемите енергийни източници, достъпни на местно ниво. Разпространява информация и подпомага връзките между заинтересованите лица. Асоциацията се стреми да координира научни изследвания и разработки в областта, като подпомага интегрирането на резултатите в практиката. Основният инструмент за постигане на тези цели се явява участието в Европейски програми и проекти. Чрез членовете си асоциацията разпространява резултатите и новите технологии сред бизнеса, обществото и в образованието.
В момента BGBIOM активно работи по два проекта, финансирани от ЕК по програмата Хоризонт 2020 – BioRES и Bioenergy4Business.
 
 
 
Inteligentne miasta i regiony (Интелигентни градове и региони) е B2B и B2G специализирано списание за промишлените технологии. Това е първият издателски проект на полския пазар, който има за цел да свърже ключови доставчици на технологии за интелигентни градове и региони с техните потенциални клиенти. Първият брой на "Inteligentne Miasta i regiony" -  www.czasopismo.inteligentnemiastairegiony.pl е на разположение от септември 2016 г. Изданието ще се появи в хартиен и електронен (PDF) формат. Списанието ще се разпространява по време на специализирани събития, обвързани с интелигентните градове и региони. "Inteligentne Miasta i regiony" предлага следните тематични раздели: информация за пазара, технологии, инвестиционни проекти, новини, събития и др.   
 
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!
Поздрави,
Таня Булдеева
T 032 512 902, 0886 793 172    E tanya@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
Сподели с приятел:
 
Намерете ни в социалните мрежи:
       
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
Виа Експо ООД