Nieuwsbrief
 editie juni 2018
Na een zwoele lente rollen we al weer bijna de zomer in. Nog maar 15 weken en dan staan is het al weer zo ver: de 33e AMGEN Singelloop Breda! De voorbereidingen lopen soepeltjes en we genieten van jullie mooie, warme, grappige en inspirerende commentaren op social media. Let's do it!
 
Wat hebben we dit keer voor je? In deze Nieuwsbrief:
 • Wat is jouw favoriete medaille?
 • Did you do your Run2Day?
 • Hij gaat lekker!
 • Lopen als een kievit met Amphia
 • Bredase Singelloop brengt het samen
 • Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
We wensen je veel leesplezier toe. Tips of suggesties?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

Wat is jouw favoriete medaille?
 
Kennelijk is de keuze dit jaar niet eenvoudig. Twee medailles strijden nek-aan-nek om de titel Singelloop medaille 2018. Heb jij al gestemd?
Inmiddels hebben al een kleine 700 Singelloop-enthousiastelingen hun stem uitgebracht op hun favoriete medaille en lint. Maar hoe meer stemmen des te genuanceerder de keuze! Stem jij ook mee?
Klik hier voor de ontwerpen en breng direct je stem uit op de Singelloop medaille 2018.
Je kunt stemmen tot en met zondag 24 juni aanstaande!

Did you do your Run2Day?
 
Ben je van plan om de 5km, 10km of de halve marathon te gaan lopen en wil je super voorbereid aan de start staan? Train dan vanaf maandag 2 juli 19.00 uur met Team Run2Day Breda mee op weg naar jouw Bredase Singelloop!
De bekwame trainers van Run2Day kunnen niet wachten om er een heerlijke zomer van te gaan maken met afwisselende en verrassende trainingen. Durf jij de uitdaging aan? Kijk voor meer info over de iRun 2018 op onze site!
Klik hier om je direct in te schrijven. Zien we je op 2 juni aanstaande? 

Hij gaat lekker! 
 
Het aantal inschrijvers gaat richting de 2.000 en daarmee lopen we lekker op schema. Heb jij je al verzekerd van een plekje aan de start?
 
Voorinschrijven heeft onder andere als voordelen:
 • Jouw startnummer op naam wordt netjes thuisgestuurd;
 • Je plekje aan de startstreep op jouw favoriete afstand is gegarandeerd;
 • Je krijgt stevige korting op het inschrijfgeld. 
 

Singelloop shirt 2018
 
Loop jij op 7 oktober in het super toffe Singelloopshirt 2018? Met speciale pasvorm voor vrouwen en mannen en een te gekke opdruk met het 2018 logo. Een echt collectors item! 

Je kunt het shirt bestellen direct samen met je inschrijving. Voor 15 euro ben jij straks de trotse eigenaar van dit mooie en functionele hardloopshirt wat is ontwikkeld met de specialisten van Run2Day Breda. En wil je passen? Dan kun je terecht in de winkel aan de Nieuwstraat 33 te Breda.
 
Kijk hier voor een grotere afbeelding van het shirt & praktische info.
Wees er wel snel bij, want op = op!

Lopen als een kievit met Amphia
 
Een team van medisch specialisten heeft voor jullie een handig e-magazine geschreven vol gave tips & tricks voor een goede voorbereiding op de Singelloop. En als je het boekje bestelt draag je bij aan een sfeervolle inrichting van het nieuwe Amphia! 
 
 
Zo geven sportartsen Ton Langenhorst en Tessa Backhuijs hun tips over de opbouw van je training. Daarnaast leer je van sportfysiotherapeut Daan van Hest hoe je blessures tegengaat, waarom cooling down belangrijk is en welke ademhaling het beste werkt.
 
Verder beschrijft Quirine Altorf Paardekooper (Sportdiëtist en teamleidinggevende Diëtetiek van Amphia) de sport voedingspiramide: veel handige weetjes over vocht, voeding en supplementen. Senior adviseur Vitaliteit Tristan Garos sluit het boekje af met nuttige weetjes voor jouw mentale fitheid.
 
Interessant? Lees het artikel op onze site en bestel het boekje voor slechts 2 euro direct bij je inschrijving! 
  

Bredase Singelloop brengt het samen!
 
Heb jij ze ook al gezien die te gekke logo's? "Breda brengt het samen" is de stadsslogan voor Breda, gebaseerd op de belangrijkste kwaliteiten van Breda. Verschillende Bredase evenementen hebben inmiddels dit logo een eigen tintje gegeven en natuurlijk hebben ook wij onze creativiteit de vrije loop gelaten!
Want ook de Bredase Singelloop brengt veel samen:
 • Circa 18.000 enthousiaste lopers van 8 tot 80 jaar
 • Tienduizenden fanatieke supporters langs het parkoers
 • Meer dan 30 bands en artiesten zorgen voor sfeer en helpen je over het dode punt heen
 • De horeca in Breda brengt mensen samen met een hapje en een drankje
 • Bijna 600 vrijwilligers en sponsoren die ons evenement mogelijk maken
Tja, daar wil je toch gewoon bij zijn?! Zet 7 oktober in je agenda en ben er bij!

Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
 
Leuk zo'n nieuwsbrief, toch? Maar misschien wil je liever wat sneller op de hoogte zijn van de actualiteit rond de Singelloop. Dan is het slim om ons ook te volgen via social media!
 
Blijf op de hoogte van nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. Volg de Bredase Singelloop op FacebookTwitter,  
PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten!

Onze partners: