Op de hoogte blijven van Stuureenlichtje..
 
Kom dan eens gezellig bij ons langs op Facebook,
Twitter en Hyves!!! 

Als je er dan toch bent, laat dan ook een leuk berichtje achter of tweet iets leuks en laat ons weten wat je van stuureenlichtje vindt.

Deel je mening met andere, geef tips en blijf op de hoogte van leuke acties!
 
Hé, kent u ons Windlichtje al?
 
Het is bijna zover! over 2 weken horen ze het...
 
De leerlingen van het MBO, havo en VWO hebben 3 weken lang lopen zweten op het tentamen en hebben nu (tijdelijk) vakantie.

Over 2 weken is het dan zo ver! Dan horen duizende leerlingen of ze geslaagd zijn ja of nee. Én of ze dat fel begeerde papiertje hebben behaald! 
 
Speciaal voor deze toppertjes hebben wij het geslaagd lichtje in het leven geroepen! Maar ook voor andere geslaagde van bijvoorbeeld hun rijbewijs of propedeuse is dit lichtje uitermate geschikt!
 
 
Hé, kent u ons Theelichtje al?
17 Juni, dat is ZIJN dag!
Verras je vader op zijn dag met een bijzonder vaderdag cadeau, een speciale kaart met leuke foto! Eén van het gezin, kleinkinderen of misschien wel een mooi/leuk/grappig moment wat je samen hebt beleefd. 
 
17 Juni is het dan zo ver, dan is de dag dat jij je vader kunt laten zien hoe jij hem waardeert. Dit is een goed moment om het speciale vaderdag lichtje te sturen. Geef die geweldige man een bijzonder vaderdag cadeau en maak met deze vaderdag kaart jouw papa dol gelukkig...
 
Je bent natuurlijk niet verplicht om een eigen foto te gebruiken! Ook kan je er een kaart uit onze collectie, afbeeldingen en foto's, kiezen met eigen tekst.
 
                   
 
Als je de kaart voor 15 juni om 16:00 uur bestel ben je er zeker van dat jouw speciale vaderdag kaart op tijd jouw vader wordt bezorgt. 
 
Laat jouw vader zien hoe speciaal hij is en geef jouw vader een kaart waar hij met veel plezier het hele jaar naar kan terug kijken....
 
 
 
 
Een lichtje, zomaar...
Iemand spontaan een Lichtje sturen gewoon omdat je het even kwijt wilt hoeveel je het waardeert, of hoe super iemand voor je is..
 
 
Er hoeft natuurlijk niet altijd een reden te zijn om een lichtje te sturen. Als je aan iemand denkt of gewoon als je iemand mist kan je ook al een mooi lichtje sturen. Voor deze speciale momenten hebben wij het zomaar lichtje in het leven geroepen.
 
Heb jij nu ook iemand in je hoofd, je beste vriend(in), een familielid of een kennis? Deze zijn een lichtje waard!
 
Geniet u ook zo van het sturen en ontvangen van de lichtjes?, laat dan eens een leuk berichtje achter op ons gastenboek! Ook zouden wij willen weten wat je van onze nieuwsbrief vind, mail ons dus gerust je reactie. Hopelijk tot snel!!!     
 
Groetjes, 
Elly Bruggeling    
Schitterend Ydee     
 
Tel: +31 (0)6 284 973 93
Email: info@stuureenlichtje.nl
Site: www.stuureenlichtje.nl
 
Altijd als eerste op de hoogte én geregeldkans maken
op mooie prijzen? Sluit je aan!