WELKE MULTIDIMENSIONALE VERANDERING ONDERGA JIJ?


Bij het maken van de energietekening van december waren de eerste woorden die naar boven kwamen: upside down. Mogelijk gaat in deze maand de wereld op zijn kop. Er zit veel beweging in de energie. Dit zal zeker niet vervelend zijn. Deze "turn-around" vraagt echter wel om aanwezig te zijn in ons lichaam, alsook om flexibiliteit van ons energiesysteem.

De muzieksleutels, die zich lieten tekenen, wijzen op de verandering van ieders toon. Voor de een betekent dat hij of zij een toontje hoger mag zingen, terwijl dat voor de ander juist een toontje lager zal betekenen. Het vinden en opnieuw aannemen van jouw grondtoon brengt je dichter bij jouw essentie. Het geeft helderheid in wie je bent zowel in je aardse alsook in je spirituele jasje. Door deze shift gaat er een andere wind in jezelf als ook om je heen waaien, waardoor er meer verdieping, verstilling en contemplatie mogelijk is. Daarnaast gaan creatieve sluisjes die ooit gesloten zijn, één voor één weer open. Deze combinatie zorgt voor verrassende, onverwachte sfeereffecten.

De vele hoefijzertjes met uiteenlopende kleurschakeringen en kwaliteiten vormen een soort kralenketting. Jij bepaalt wanneer en voor welk geluk je deze in wil gaan zetten. Beschouw het maar als bonuselementen waar jij op jouw moment gebruik van kunt maken. Misschien denk je eerst dat je er zuinig op moet zijn, omdat je acteert vanuit een op-is-op gedachte. Je kunt er echter vanuit gaan dat er overvloed is. Daar mag je van genieten. Mogelijk moet je hier in je gevoelswereld nog aan wennen en is het een thema dat je in deze tijd verder uit kan werken. De bijbehorende lessen heb je dikwijls niet van de ene op de andere dag onder de knie. Gun jezelf wat tijd en wees blij met iedere vooruitgang, ook al gaat het soms voor je gevoel maar in kleine stapjes de goede richting op.

Als het eindige en ook oneindige transformatieproces verder vordert, dan komt het bewustzijn dat je zowel over vleugels als ook over vinnen kan beschikken. Om deze gedachte toe te staan, is wel wat lef nodig en de bereidheid om je multidimensionaliteit te erkennen. Het is alsof je op onbewust niveau klaargestoomd wordt om te kunnen (over)leven in uiteenlopende omstandigheden, zowel onder- als boven water en bij verschillende klimaattypen. Hierbij komen twee beelden naar boven. Het ene beeld is van vliegende vissen, die door hun korte duikvluchten kunnen ontkomen aan roofdieren. In het andere beeld worden er oude ervaringen van Atlantis verwerkt; een hoge beschaving die onder de zeespiegel is verdwenen. Het is nu tijd om dit script te herschrijven. Inzichten in de overeenkomsten tussen de tijden en realiteiten van toen en nu, kunnen het verschil gaan maken. Er zullen wel impactvolle veranderingen op verschillende lagen nodig zijn om te voorkomen dat de geschiedenis zich zal herhalen.

Degene die hun trilling tijdig aan weten te passen, zullen straks voor de wederopbouw gaan zorgen van datgene wat met voorbedachten rade is afgebroken of per ongeluk ineen is gestort. Er zal daarmee een andersoortige samenleving ontstaan, die gebouwd wordt op een nieuw fundament en gestoeld is op nieuwetijdse normen en waarden. Het proces wordt gadegeslagen vanuit de geestelijke wereld. Daar hebben jarenlange, misschien zelfs wel decennialange voorbereidingen plaatsgevonden om deze ongekend grote en grootse logistieke operatie plaats te kunnen laten vinden. Op een paar kleine veranderingen na kan er in deze fase niet zoveel meer bijgestuurd worden; de schakelaar is van off naar on geswitcht. Het is nu afwachten of het ontwerp klopt. Het is een soort mammoettanker die het roer heeft omgegooid. Gek genoeg blijft de energie, ondanks de grote veranderingen, toch heel zacht, kwetsbaar en subtiel.

De bedoelde route wordt in het plaatje gemarkeerd met roze lichtjes en gele lijnen in de vleugels. Het kan zijn dat je een gidsende taak krijgt toebedeeld. Het is als een stewardess die aangeeft waar de nooduitgang zich bevindt. Soms zal de opgedragen taak klein zijn. Neem deze desalniettemin serieus. Zelfs de kleinste bijdragen zijn in dit proces wezenlijk en essentieel. Mogelijk dat de opdracht gerelateerd is aan de culturen die verweven zijn in jouw voorouderlijnen. Het is belangrijk dat diegene die de boodschap uitdraagt ook de taal spreekt van de toehoorders, anders gaat dat ten kostte van de geloofwaardigheid. Het vraagt ook om zelfverzekerdheid en gedecideerdheid. Dit geeft vertrouwen. Door een doorgeefluik te zijn, bereik je direct en indirect grote groepen.

Nu is het de tijd dat vele puzzelstukjes bijeen komen en in elkaar vallen. Dat vraagt om individualiteit in plaats van kuddediergedrag. Zo komt er een nieuwe stroming op gang. Alles is met alles verbonden, precies op de juiste manier. Zo ontstaat er een verrassende, mooie en inspirerende eenheid, die wel wat weg heeft van een buitenaardse lichtschip. Als je een bepaalde etappe succesvol doorlopen hebt, mag je jezelf complimenteren. Je verhoogt daardoor je energielevel. Door dit bewust of onbewust te spiegelen in de buitenwereld zal je op jouw beurt ook weer iets terug ontvangen. Je mag gaan genieten van een verfijnde wolk van magische, vrouwelijke energie gevuld met sterrenstof, die op het juiste moment over de aarde wordt uitgestrooid.

Een maand toegewenst waarop je de downloads uit het hemelse mag ontvangen en op jouw eigen, unieke wijze doorgeeft in een aardse vorm, zodat zowel jij als ook de mensen om je heen op een prachtige manier kunnen evolueren naar een grootsere en serenere staat van Zijn.


ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:
Er staan al veel nieuwe workshops en trainingen voor de laatste maand van 2023 en het voorjaar van 2024 in de agenda op de website gepland. Maandelijks zijn er ademworkshops en één keer per twee maanden een workshop familieopstellingen (Inzicht-Inn-Familiepatronen).

Graag licht ik er speciaal een paar activiteiten uit:

21 DECEMBER TRANSFORMATIEWIEL
Een transformerend, inzicht gevend en creatief ritueel om een hele bewuste stap te maken in de richting van de realisatie van je zielsverlangen. Een fijn overgangsritueel om 2023 af te sluiten en je klaar te maken voor een mooi begin van 2024.

18 JANUARI VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (LEVEL 1)
Een opleiding waarin je leert om te healen, te readen en energie waar te nemen in krachtige metaforen.

20 MAART COACH-INN-SYSTEMEN (LEVEL 1) Een vijfdaagse training om je systemische vaardigheden eigen te maken, zodat je familie- en organisatieopstellingen kunt begeleiden in je eigen dagelijkse praktijk.


BOEKENTIP
In deze tijd krijg ik regelmatig vragen over wat je kunt doen om overprikkeling te voorkomen en anders met triggers om te gaan. Een collega attendeerde mij op het boek Energetische bescherming - basisboek voor hoog gevoelige mensen van Fons Delnooz en Patricia Martininot. Het geeft op een praktische manier inzichten waarom en waardoor je energie van anderen oppikt. Daarnaast staan er bruikbare oefeningen beschreven die je kunt doen om bij jezelf te blijven en jouw energieveld schoon en zuiver te houden.


RECEPT VAN DE MAAND
Met de feestdagen voor de deur is het altijd fijn om makkelijke en toch smakelijke recepten te hebben waar je het verschil mee maakt. Ik zou het recept van "Kokosyoghurtijs met fruit en chocola" daar zeker onder willen scharen: leuk, lekker en eenvoudig te bereiden.

Deze maand nog een extra toegift. Heb je een vijgenboom vol kleine vijgen die niet meer rijp worden.? Niet getreurd; al is het een beetje bewerkelijk, er staat een heerlijk recept voor onrijpe vijgen op siroop op de website "Dagelijkse Voeding".

Wil je tijdens de feestdagen de mensen zelf laten koken onder het genot van een mooi gesprek, dan is het misschien wel een goed moment voor het Coachgourmet.


CONSULTEN
Je bent van harte welkom voor (Human Design) readingen, opstellingen en (adem)coaching. Wil je een afspraak maken, stuur dan een mail naar info@coach-inn.nl. Je ontvangt dan een paar datavoorstellen in je mailbox. Er is op dit moment een wachttijd van ca. 2 maanden. Mocht je toch graag eerder inzichten op je thema willen hebben, bestel dan een energieboodschap in de Energiewinkel. Van 22 december 2023 tot en met 7 januari 2024 trek ik mij even terug om me op te laden en tijdens de Heilige nachten weer energietekeningen te maken voor het nieuwe jaar.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten, die geserveerd worden in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.