23 maart 2017
 
 Een bericht van de boerderij
Groninger Blaarkop Boerderij Blog
kalfjes buiten
Voorjaar op de boerderij!
Wat hebben we hier naar uitgekeken: het lengen van de dagen, de oplopende temperaturen, het gras dat volop groeit. We zijn nu veel buiten aan het werk om alles klaar te krijgen voor het mooiste seizoen dat er is: het voorjaar! Het natuurland is voorbereid, de koeien gaan bijna weer naar buiten!  
Ook hebben we de afgelopen periode uitgebreid qua veestapel, we hebben namelijk inmiddels 12 kalveren (tussen de 3 en 6 maand oud) naar onze boerderij gehaald. Ze hebben eerst nog fijn bij hun moeder gedronken, de horens zijn niet verwijderd (dit gebeurt vaak nog wel) en nu hebben ze het goed in de potstal en de kalfjes hebben al een dagje buitengespeeld bij ons achter de boerderij.

Luxe biefpakket 3 kg

€ 60,00
kaas eytemaheert

Boerenkaas belegen
 
€ 7,25
Ondertussen in de webwinkel...
Steeds meer mensen weten onze webwinkel te vinden en zijn enthousiast over de producten van Eytemaheert. Geweldig vinden wij het om te merken dat er in toenemende mate vraag is naar goede, eerlijke en duurzame (vlees)producten, direct van de boerderij!
We zijn druk aan het nadenken, oriënteren én concreet bezig het toevoegen van nieuwe producten aan de webwinkel, alles van de beste kwaliteit met minimale tussenhandel. Ook wordt er een receptenpagina gebouwd voor de website, waarvoor Jessica inmiddels al diverse recepten heeft uitgewerkt. Hiermee hopen we onze klanten verder te inspireren tot het maken van de lekkerste gerechten. Heb je zelf een recept, waarbij je Eytemaheert product(en) gebruikt en dat echt niet mag missen op onze receptenpagina? Mail het vooral naar info@eytemaheert.nl. Vinden we heel leuk!
Rechtstreeks van de boer Duurzaam kwaliteitsvlees Korte levertijden