MIJN SOCIALMEDIATIPS VOOR JOU
Nieuwsbrief 20, 6e jrg, 13 nov 2017
CARTOON
gevonden op Pinterest
 
(Herkenbaar! Onze kat Marie baalde echt toen ik een 'platte' monitor kocht)
Zorginstellingen niet klaar
voor de babyboomers
Ik blijf even in de 'seniorensfeer', want dit bericht viel me echt op. Het is heel herkenbaar  zorginstellingen niet klaar voor de mediawensen van de babyboomers en zo jammer. De zorginstellingen zijn dus  ook niet klaar voor de wat ouderen die hetzelfde doen als de babyboomers: volop internettten.
Doe mee en win een boek!
Sinterklaas komt op 18 november aan en ik mag van mijn uitgever Scriptum nu al voor Sinterklaas spelen!! Je kunt tot en met 18 november 20.00 uur meedoen en één van de acht boeken winnen.
 
Wat moet je doen:
of:
Op 19 november trek ik 8 namen en publiceer deze winnaars op de Facebookpagina en op de website. De boeken gaan op 20 november op de post. Op tijd om het in de schoen van iemand anders of die van jezelf te doen!
Niet gewonnen? Dan kun je het boek natuurlijk kopen bij bol.com of de boekhandel. Vraag dan wel om de 4e editie, die met het blauwe omslag.
 
 
 
 
 
 
Annet van Betuw    
 
Een kijkje naar de toekomst
Het socialmedia-landschap is (alweer) aan het veranderen. Hieronder een paar langere artikelen, die een doorkijkje naar 2018 geven:
 
Lelystad Airport en Schiphol
Eerlijk gezegd aarzelde ik even of ik dit filmpje zou delen, want het gaat ook over mijn woonomgeving en het is wat lang (14min49sec). Maar het is zo goed, dat ik het niet laten kan, uit Zondag met Lubach: Lelystad Airport en Schiphol, of: je vliegt gewoon tussen Ede en Bennekom door.
 
 
Waar kun je me vinden
Follow Us on Facebook
Follow Us on Facebook
Follow Us on Twitter
Follow Us on Pinterest
Follow Us on LinkedIn
Follow Us on YouTube
Follow Us on E-mail