Nieuwsbrief mei 2011

Verwikkeld en misschien ook wel even verstrikt in een interne dialoog over figuurlijk thuis komen in mezelf en ook het letterlijk innemen van de juiste positie in ons huis, vroeg ik iemand een energetische waarneming (energie- reading) voor mij op dit thema te doen. De belangrijkste boodschap was, dat er met het pad dat ik bewandel niet zoveel mis is, het niet zo zeer gaat over loslaten of toelaten, meer of minder doen, maar ervoor te zorgen de dingen met de juiste intentie te doen. Direct moest ik denken aan een ontmoeting met een boeddhistische monnik een aantal jaar geleden. Toen ik vroeg of de witte gebedsvlag een bepaalde betekenis had, antwoordde hij: "dat bepaal jij. Als jij een vlag uithangt met het idee om ruzie met je buurman te krijgen, dan gaat hij daar over, hang je hem op om
in overvloed te kunnen leven, dan is dat de energie die je aantrekt". Gewoon een kwestie van mindset dus. Wat is het leven toch eigenlijk eenvoudig, als je de spelregels maar (her)kent. Welke intentie(s) ga jij in een nieuw jasje steken?

DE KRACHT VAN BEELDSPRAAK
Het hoger bewustzijn kan goed overweg met beeldspraak. Dat maakt waarom een energiereading vaak zo snel en effectief doorwerkt. Heb je nu ook zo'n vraagstuk waar je niet uitkomt, dan nodig ik je graag uit voor een energetisch consult. De duur van het consult bepaal jezelf, waarbij mijn ervaring is, dat zelf een speedreading van 15 minuten veel inzicht geeft. Ik ontvang je graag in het Bolwerk, maar een dergelijk consult kan ook via skype, telefoon of mail. Je kunt me mailen of bellen om een afspraak te maken.
Wil je zelf leren in jouw dagelijkse praktijk gebruik te maken van de kracht van energetische boodschappen, in september start er weer een editie van de training Vraaggericht Energie Waarnemen.

9 MEI: SYSTEMISCHE WERKVORMEN IN DE 1-OP-1 PRAKTIJK
Op 9 mei vangt de 3-daagse training Systemische Werkvormen in de 1-op-1 praktijk aan. Deze is bedoeld voor diegene die familie- en organisatieopstellingen willen toepassen in de 1-op-1 (coach)praktijk

9 JUNI: KENNISMAKEN MET OPSTELLINGEN
Het zelf ervaren van familie en/of organistaieopstellingen, kan tijdens de avondworkshop Kennismaking-Inn-Opstellingen op 9 juni a.s. Ook is er ruimte om vragen te stellen over de opleidingen die bij Coach-Inn gegeven worden.

27 JUNI: WAARNEMEN-INN-BEDRIJFSENERGIE
Benieuwd naar de energetische krachtenvelden in organisaties en de manier waarop je daar als manager, adviseur of coach effectief mee om kunt gaan, geef je dan op voor de 1-daagse workshop Waarnemen-Inn-Bedrijfsenergie die gehouden wordt op 27 juni a.s.

29 JUNI: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Er is op 29 juni nog ruimte voor vraagstellers om tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen een persoonlijke (levens)vraag uit te werken met behulp van een familieopstelling.

24 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN (SNELKOOKPAN)
De korte compacte (snelkookpan)opleiding opstellingen en systemisch werk "Coach-Inn-Systemen" wordt dit jaar van 24 tot en met 26 augustus gegeven. De inschrijving is inmiddels gestart.

PROFESSIONALISERING-INN-ENERGIEWERK (STRIPPENKAART)
In navolging van de strippenkaart die ik een paar jaar geleden bij professionaliseringsdagen voor opstellingen heb ingevoerd, ga ik dit najaar ook starten met een 4-strippenkaart voor energiewerk. Deze dagen, die eens per kwartaal georganiseerd worden, zijn bedoeld voor mensen die een cursus Energiewerk of Energetisch waarnemen hebben gevolgd, zoals de Reis-Inn-Jezelf, Avontuur-Inn-Jezelf, Effectief-Inn-Intuitieve-Waarneming, Waarnemen-Inn-Energie, Vraaggericht Energiewaarnemen of een vergelijkbare cursus bij een ander instituut en hun vaardigheden up-to-date willen houden en/of behoefte hebben aan een verdieping. Er is geen vast programma, dat wordt op de dag zelf samengesteld op basis van de vragen en wensen van de deelnemers. Een 4-strippenkaart kan zowel voor de professionaliseringsdagen energiewerk als opstellingen gebruikt worden. Jij bepaalt door je uiterlijk een week van te voren aan te melden, wanneer je van de partij bent.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Bij de afsluiting van een inzichtgevend coachtraject gericht op fysiek bewustzijn en ademhalingstechnieken bij Margot Groot van Stilstaan bij bewegen kreeg ik van haar het boekje Van stress naar evenwicht - harmoniseer uw energie met behulp van de Tao van Mantak Chia. In het boek wordt een prettige meditatie beschreven met de naam "6 - helende klanken" waarin gebruik wordt gemaakt van kleur, geluid en beweging. Aangename "ochtendgym" om de dag mee te beginnen. Kom je niet uit de klanken bij het doen van de oefening, dan vind je hier een bijpassend You Tube filmpje.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn volgen op twitter. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.