Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

 

 

 

 

 

 

 

 

Nico_5075knip.jpg
Nico van Koesveld
06-29082610 Twitter

 

Geachte relatie,

Klantbelang telt meer dan ooit
De financiële wereld schudt op haar fundamenten. Banken hebben de afgelopen tien jaar honderden kantoren gesloten, het personeelsbestand is meer dan gehalveerd. Verzekeraars hebben duizenden ontslagen. Het aantal tussenpersonen is gekrompen van 20.000 naar 7.000. Dit is 1/3 van wat er was. De zeer strenge doorgeslagen regelgeving legt een laatste bom op dit moment. We zullen zien wie er overblijven. Waar kunt u straks nog terecht voor financieel advies? Want de financiële wereld verandert snel, super snel.

Een wat sombere entree? Mag u vinden, het slagveld is er wel. Zelf ben ik groot voorstander van breed gebruik van Social Media. Dit om kenbaar te maken wat er allemaal speelt in de financiële wereld en onder mijn klanten. Onrecht stel ik daar direct aan de kaak, ook al moeten verzekeraars hier wel van slikken. De confrontatie laat nog op zich wachten. Een ding is zeker, het klantbelang telt, zeker bij van Koesveld. Op mijn Weblog op mijn site kunt u vanaf deze maand lezen hoe ik over bepaalde zaken denk en hoe verzekeraars op dit moment scherp gesteld worden.

Onze slogan Welkom bij Van Koesveld zal vanaf heden ons visitekaartje naar u zijn. Welkom, want u bent diegene die ons voorziet van een boterham. Zonder u zouden wij geen bestaansrecht hebben. Daarom nogmaals, een warm Welkom bij Van Koesveld.

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld    i 2011

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand


Vrije tijd

Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis doorlopend

Geldzaken
Huishoudboekje
Sparen
Uitvaart

E-books
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij


Wachten bij ruitschade kost u geld, direct repareren is beter                        
Gevolgen van de slechtere wegen is dat er steeds meer ruitschade wordt gemeld. Verzorgen van herstel van autoruiten. Er is veel reclame voor gemaakt, herstel kosteloos de kleine beschadigingen in uw autoruit. Vervangen kost u altijd extra geld en ook tijd. Dus direct dat sterretje herstellen, kan vaak bij u thuis of op het werk. Geef ons een telefoontje en wij regelen het voor u.


Vakantietijd komt er weer aan.
Ga goed verzekerd op reis
Aan de linkerzijde kunt u direct uw verzekering regelen. Wilt u dat wij het voor u regelen, dan is een telefoontje naar 0342-424242 voldoende. Vooral in buitenland is het zaak om niet onverzekerd te reizen.

Caravan
Reis doorlopend


Autoverzekering nu snel duurder, dus als u nu nog wilt overstappen…

De premies van autoverzekeringen zijn fors aan het stijgen. De gemiddelde premie ligt nu al ruim 9% hoger dan in december 2010. ANWB, ASR, Budgio, De Goudse, Turien & Co, Unigarant en Generali hebben dit jaar hun premies verhoogd. Univé, Klaverblad en Delta Lloyd deden dat al eerder. De premieverhogingen worden onder meer veroorzaakt door de toename van het aantal schades, als gevolg van het slechte winterweer. Ook heeft De Nederlandsche Bank erop aangedrongen dat verzekeraars grotere reserves moeten aanleggen om ook in financieel slechtere tijden te kunnen overleven.

De sterke stijging van begin dit jaar laat duidelijk een kentering zien. Van Koesveld  verwacht dat de premiestijging bij autoverzekeringen over de hele linie zal doorzetten. Omdat nog niet alle autoverzekeraars de premies hebben verhoogd, kunnen autobezitters nu nog profiteren van de lagere premies.

Auto berekenen en afsluiten


Klanttevredenheid
Het is belangrijker dan ooit. Boekt u op internet een vakantiereis, dan is de kans groot dat u Zoover erbij betrekt. Deze site geeft klantervaringen weer. Wat zeggen anderen over uw keuze? Is het een goed cijfer, dan gaat u verder met uw keuze. Is het cijfer te laag, dan zoekt u wellicht verder. Zo ver is het in de financiële wereld nog niet, maar het komt er snel aan. Wij doen daar graag aan mee.

Met hypotheken is het al wel zover. Daar zijn mogelijkheden om de ervaring met de adviseur te beoordelen. Op Independer hebben wij, dankzij onze klanten een goede waardering gekregen. Op dit moment nummer 2 in Nederland als best gewaardeerde hypotheekadviseur. Onze dank daarvoor. 

Wilt u ook onze ambassadeur zijn, in deze moeilijke tijd? Dat zou heel fijn zijn. Klik hier voor klantaanbrengen.


Wat onze klanten over ons zeggen:
Ik ben goed en duidelijk geholpen.             http://www.independer-static.nl/images/misc/opiniegradient.gif10,0
Van Koesveld Hypotheken rente vaste periode verliep en daardoor zijn we alle polissen na gaan kijken, en deze zijn ook doorgelicht, woekerpolis is aangepast, overlijdensverzekering is aangepast. Ik ben hier goed meegeholpen en kreeg hier duidelijke uitleg over. Dit werd ook via de mail bevestigd en toegelicht. a. bindels,

vrijdag 29 april 2011 Geadviseerd in maart 2011, bij verlopen rentevaste periode

Positief/duidelijk/begrijpbaar/vertrouwd     
http://www.independer-static.nl/images/misc/opiniegradient.gif10,0
Van Koesveld Hypotheken altijd bereikbaar,voor en nadelen goed uitgelegd, luisterend oor voorr mijn wensen, we zijn tevreden,veel overleg mendy van duijnhoven, dinsdag 19 april 2011 Geadviseerd in april 2011, bij oversluiten van een hypotheek

Wij zijn zeer goed geholpen en vol lof!        http://www.independer-static.nl/images/misc/opiniegradient.gif10,0
Van Koesveld Hypotheken Mijn vriendin en ik zijn starters op de woningmarkt. En wij dachten altijd een hypotheek, ach dat doe je even bij de bank.. Maar er komt een hoop bij kijken (waarvan wij eerst niet op de hoogte waren) en wij zijn daarbij goed geholpen door Van Koesveld Hypotheken. En hebben het van het begin tot heden als uiterst plezierig ervaren. Van Manen, dinsdag 16 november 2010 Geadviseerd in oktober 2010, bij het aankopen van een eerste huis


Heeft u een lijfrente die afloopt, overleg met ons. Er is veel mogelijk.
Bancaire koopsommen goedkoper dan verzekeringen bij lijfrente
Verzekeraars concurreren voornamelijk op prijs. De tarieven van koopsomverzekeringen zijn afhankelijk van de marktrente en schommelen dan ook continu. Op het gebied van traditionele koopsomverzekeringen is er nauwelijks meer sprake van enige productontwikkeling. Op de markt van bancaire lijfrentes is er het afgelopen jaar wel het een en ander gebeurd. Sinds 1 januari 2010 is het namelijk mogelijk om ook een gouden handdruk, oftewel een stamrechtuitkering, onder te brengen bij een bank. Nu dit sinds begin 2010 wel mogelijk is, heeft een aantal bankspaaraanbieders, waaronder ABN AMRO, AEGON, Delta Lloyd Bank, OHRA Bank, Rabobank, REAAL Bancaire Diensten en SNS Bank en Regio Bank, inmiddels een product op de markt gebracht waarop een ontslagvergoeding kan worden gestort.

Ontslagvergoeding
Opvallend is dat een ontslagvergoeding bij een bancair product niet op een reguliere bancaire lijfrenterekening kan worden gestort. Bij een verzekeraar kan dat wel, op voorwaarde dat er op de polis een stamrechtclausule wordt geplaatst. Omdat een dergelijke clausule niet mogelijk is bij een bancaire lijfrente, moesten door de bankspaaraanbieders aparte producten ontwikkeld worden voor ontslagvergoedingen. Over het algemeen zijn die producten in de basis gelijk aan de reguliere lijfrentevariant, maar kennen ze bijvoorbeeld andere eisen ten aanzien van de maximum expiratieleeftijd ( 65 jaar in plaats van 70 jaar). Het totale artikel, bron MoneyView  Meer weten?


Social Media, nuttig of niet?
Wat is het en wat kunt u ermee. Meer als men in eerste instantie denkt. U kunt nu al bij veel klantgerichte bedrijven direct uw vragen stellen via Twitter. Als u nu nog niet hier mee bezig bent is het misschien toch goed om hier wel u licht over op te steken. Dan maakt u in ieder geval een gefundeerde keuze om er wel of niet aan mee te gaan doen.

Bent u al een ervaren gebruiker, ook dan heb ik u voldoende op dit terrein te bieden. Verwarring alom dat Twitteren enkel maar voor de jeugd is of dat er onzin op staat. Zakelijk is het een uitstekend middel gebleken. Veel bedrijven zijn beter bereikbaar via Twitter dan via het keuze menu van de telefoon. Volg ons op Twitter


Waar wij u mee helpen
Wat kunt u vinden op
Koesveld netwerksite E-books over:
Hoe Linkedin echt te gebruiken
Word succesvol via Linkedin
Zaken doen via Twitter
Personal branding via Twitter

En
op ons Weblog 

Koesveld registreert uw Twitternaam als u het zelf niet doet
Verzekeraars, hoe gaan ze om met Social Media, met uw belangen


Maandagmiddag vrije inloopmiddag, Welkom bij Van Koesveld

Voor de komende drie maanden kunt u, ook al bent u nog geen klant, zo binnen lopen zonder afspraak en ons uw financiële vragen stellen. Wilt u uw huidige verzekeringen doorgelicht hebben of wilt u een premievergelijking of voorwaardenvergelijking zien? Het kan allemaal. Controleren of uw levensverzekering een woekerpolis is, wij kunnen het snel toetsen. Kortom, bespaar op financiële uitgaven, laat het ons controleren.


Binnenkort 10% goedkoper met particuliere verzekeringen
Binnenkort komen wij met een nieuwsbriefspecial over alle particuliere verzekeringen inclusief de autoverzekering. Bent u elders verzekerd, dan doen wij u een aanbod met minimaal 10% lagere premie. Op dit moment zijn de onderhandelingen met een aanbieder in een vergevorderd stadium. Helemaal zeker is het aanbod nog niet.


Tijdelijk rekentools voor controle van uw hypotheekuitgaven
“Bent u een snurker?”
Veel Nederlanders betalen onnodig teveel hypotheekrente doordat hun woningwaarde gestegen is. Gemiddeld betalen deze klanten, door de bank 'snurkers' genoemd 516 euro per jaar teveel! De bank zal u niet vertellen dat u kunt besparen.

Gelukkig wordt men zich steeds meer bewust dat tussentijds de hypotheek af en toe controleren, fors geld kan besparen. Om dan elke keer weer naar de adviseur te moeten gaan, is vaak net een stap te ver. Om het u makkelijker te maken hebben wij deze maand een paar betaalde rekentools gratis voor u beschikbaar gesteld. 

Maximale hypotheekberekening
Hypotheekcheck
Renteverlengingscheck

Hypotheekbewaking


Geen geld meer opnemen met rijbewijs als legitimatie
Rijbewijzen worden door banken niet langer geaccepteerd als legitimatie bij geldopname of overboekingen. Dit naar aanleiding van het nieuws over de omvangrijke rijbewijsfraude met het oude roze papiertje.

De politie stuitte in een groot onderzoek naar rijbewijsfraude op 350 zaken, waarbij was geprobeerd miljoenen euro's te verduisteren. In vrijwel alle oplichtingszaken gebruikten de daders vervalste papieren rijbewijzen.


Vakantiegeld, laat het direct renderen op een spaarrekening
Vakantiegeld ontvangen en weet je nog niet wat je ermee wilt doen? Laat het dan niet op je betaalrekening staan, want daarop krijg je geen rente. Als je het weg zet op een spaarrekening verdien je er nog wat aan. Rente vanaf 2,5%. Met de spaarrekening van Argenta kun je het ook direct daarop overmaken. Het brengt dan direct rente op. Lees meer.
 

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin