Click here to view this email in your browser                                                септември 2016
Точно преди почивните дни бихме искали да ви запознаем с някои полезни продукти, които могат да подобрят здравословното и физическото ви състояние. Имате време да разгледате, помислите и промените начина си на живот и хранене в положителна посока.
Всички те ще бъдат представени по време на изложението Sofia Sport & Healthy Life от 13 до 15 октомври в София, ЦУМ.
В този бюлетин ще разгледате кратки анонси от:
  • Хелт енд Бюти Кънекшън България ООД – уреди за вибротерапия с троен ефект: фитнес, масаж, терапия.
  • Real Food – висококачествено рибено масло
  • Аюрведа здраве ЕООД - билкови чайове и еликсири с марката Everest Ayurveda
  • Специална зона на изложбата за спортни и здравни услуги
Полезни линкове към събитието:
Профил на посетители и изложители:   Спорт     Здравословен живот       
 
Хелт енд Бюти Кънекшън България ООД
Знаете ли, че само 10 мин. на ден използване на уредите за вибротерапия ви дават множество ползи за здравето? Натоварват всички групи мускули, тонизират организма, подобряват баланса и гъвкавостта, ускоряват загубата на мазнини. Машините облекчават болките в гърба, кръста, ставите. Спомагат за повишаване на костната плътност. При редовно ползване има добри резултати при лечение на депресия, диабет, паркинсон, множествена склероза. Правят и масаж, раздвижва се лимфния поток, повишава се кръвната циркулация, подобрява се обмяната на веществата. 
 
 
Ползите от рибените масла Rosita Realfoods (Норвегия) ще бъдат представени от Real Food, официален представител за България. Продуктите Rosita са с изключително високо качество, 100 % натурални, без топлинна или химическа преработка.
 
Кое рибено масло да изберем за здрави стави, силно сърце, добро зрение, блестяща кожа и коса, концентрация и добро настроение? Като една от най-старите хранителни добавки рибеното масло има доказали се във времето благоприятни въздействия върху общото здравословно състояние на организма. То може да се приема както от малки деца, при които е от особено значение за развитието на мозъка заради Омега-3 мастните киселини, така и от възрастни с ревматизъм, хипертония, болки в ставите, шизофрения, схващания на мускулите или просто за бистър ум и подсилване на имунитета.
 
Аюрведа здраве ЕООД - официален представител за България на чешко-непалската компания Everest Ayurveda s.r.o., ще представи на изложението Аюрведични билкови продукти от Непал, Индия и Бутан. В духа на индийската традиция, компанията разпространява философията на аюрведичната медицина и здравословния начин на живот, използвайки хималайски билки. За производството на хималайския чай се използват повече от 60 аюрведични билки. Те се събират ръчно от различни райони на Хималаите, това е стара традиция и е част от ежедневието на хората, живеещи в планинските райони. Всеки аюрведичен чай третира голяма група здравословни проблеми многостранно.
На изложението ще може да се види цялата продуктова листа и да се тестват продуктите. Ще се излъчи филм за процеса на производство на чая в Катманду.
 
На специална зона на територията на изложбата ще бъдат представени фитнес и йога центрове в София, спортни клубове, боуен терапия, специалисти, изготвящи индивидуални хранителни режими и др. На място можете да се запознаете къде да спортувате и да се възстановите.
С пожелание за спорна работа,
Таня Булдеева,
T 032/ 512 905, 0886/ 79 31 72    E tanya@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
Споделете в социалните мрежи: 
Намерете ни в социалните мрежи:
       

Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
    
Via Expo Ltd.