Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE SUPPORT-NIEUWSBRIEF, 

JUNI 2022
 
Zien we u ook op Support?
Support 2022Nog twee weken en dan breekt in Utrecht het Support feest weer los.
 
"Voor mensen met een bewegingsbeperking is het nog altijd lastig om volwaardig mee te kunnen doen in onze maatschappij. Daarom streeft Support naar een inclusieve samenleving. Dit is hét event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professional."
 
In deze nieuwsbrief leest u wat u in de stands van rdgKompagne allemaal kan verwachten.
 
In de spotlights
In de spotlights presenteren wij:
    In de spotlights
  • Allora 3: De nieuwste versie van dit klassieke tekstsysteem is zó nieuw, dat op het moment van schrijven zelfs bij ons nog maar weinig bekend is. Maar we weten al wel dat het een spectaculaire upgrade gaat worden!
  • TubusOne: Deze mondstylus met blaasfunctie lijkt misschien simpel, maar dat is hij zéker niet. Dat moet u zelf ervaren!
  • AssistX: Dit veilige oproepsysteem is uniek vanwege zijn aangepaste bedieningsmogelijkheden.
  • 2Speak: Deze betrouwbare afstandsbediening werkt op stemcommando’s, zonder dat daarvoor een internetverbinding nodig is.
 
Tijd genoeg
Tijd genoegOok in de spotlights staan onze timers en planners gebaseerd op lineaire tijd.
 
De MEMO Timers, het MEMOdayboard, de MEMOplanner, Resetea en CARY Base helpen mensen die door een cognitieve beperking moeite hebben met tijd en het bijhouden van afspraken, zoals mensen met Autisme, NAH of Dementie.
 
Koffie en content
Koffie en contentDe koffie is ons in 2018 erg goed bevallen, dus die nemen we weer mee! Schuif gezellig bij ons aan tafel en speel met de nieuwste OC-content, of laat u informeren over de nieuwste hulpmiddelen voor communicatie en bediening.
 
Aan onze OC-tafel presenteren wij de Vibe 10, Vibe 12, TD I-110 en Speechpack met maar liefst acht verschillende (kern)vocabulaires. Nieuw zijn het kindervocabulaire Sammie, het tekstgebaseerde AlphaCore voor Mind Express voor mensen met ALS, en ons eigen Proefvocabulaire, waarmee u beginnende communiceerders laat proeven aan en oefenen met een dynamische communicatiehulpmiddel. Daarnaast zijn natuurlijk de populaire vocabulaires ALOHA, Score, Crescendo, Core First en Juno van de partij.
 
Altijd met sprekende ogen
Altijd met sprekende ogenOogbesturing kan in de stands van rdgKompagne natuurlijk nooit ontbreken.
 
Nieuw zijn de TD Pilot, met ingebouwde iPad, de Tellus i6 en onze eigen Kojo V. Maar we zullen ook de welbekende I-serie weer voor u meenemen.
 
Even helemaal zen
In onze tweede stand mag u weer naar hartenlust komen spelen en ontspannen. Maar laat u vooral ook inspireren, voor uw cliënten met ernstige verstandelijke of meervoudige beperkingen, moeilijk verstaanbaar gedrag of Dementie.
 
Even helemaal zenIn een speciaal voor Support ingerichte multisensorische ruimte ontdekt u Het Nieuwe Snoezelen en de vele interactieve en therapeutische mogelijkheden van het SHX-systeem. Komt u op de donderdag of vrijdag? Dan kunt u hier Rylana van der Kruis van Crea Coaching ontmoeten. Zij zal voor ons miniworkshops verzorgen en vertellen over de mooie ervaringen uit haar eigen praktijk.
 
En speel in deze stand ook met onze nieuwe robuuste Acticomm Evo ‘spelcomputer’, het nieuwste model van het mobiele interactieve projectiesysteem omiVista Mobii, en de speelse gekleurde knoppen van Cosmo.
 
Koffie en coupons
Koffie en couponsMoe van al dat gespeel en de inspiratie, bent u ongetwijfeld toe aan een tweede kop koffie. U bent van harte welkom. Informeer dan ook meteen naar de kortingscoupons voor onze webshops.
 
Waar en wanneer
Support vindt plaats van woensdag 15 t/m zaterdag 18 juni in de Jaarbeurs in Utrecht, als onderdeel van de Dutch Health Week. In dat kader kunt u op de woensdag en donderdag behalve Support ook de Zorgtotaal en Zorg&ICT in de Jaarbeurs bezoeken. Via onderstaande banner kunt u zich aanmelden voor gratis toegang.
 
Zien we u daar ook? U treft ons in hal 8, stands D039 en D045.
 
Support 2022
 
Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?
Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshopaanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes. Via deze kanalen delen wij ook regelmatig nieuwe filmpjes en tips.
 
Facebook Instagram LinkedIn YouTube
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.