Unsubscribe / Change Profile
Сподели:

Със започването на студовете рязко скачат разходите за отопление. Все още не е късно да се спрете на едно ефективно решение – камина на пелети, с която ще спестите средства и ще създадете домашен уют. Камината създава усещане за хармония, приятна и релаксираща енергия в нашия дом.
 
Термо Лаб предлага на българския пазар високоефективни италиански пелетни съоръжения с марката ARTEL: сухи пелетни камини, камини с водна риза, котли на пелети, камини за вграждане. Продуктите на марката са с най-високо качество, гарантирано от TUV сертификатите. ARTEL е символ на домашен уют, лукс и комфорт. Те ще могат да бъдат видени по време на изложението за ЕЕ и ВЕИ от 27 до 29 март 2018 г. в София.
 
 
Интервю с г-н Йордан Кошлуков, мениджър продажби

       
Г-н Кошлуков, фирмата Ви е официален представител за България на италианската фирма ARTEL. Защо се спряхте на тази компания? С какво нейните продукти се отличават от подобни на пазара?
Италианската марка ARTEL произвежда изключително високоефективни пелетни съоръжения. Нашата мисия е да предоставим на клиентите си най-доброто ,което се предлага на пазара, съответно на изключително достъпна цена, за Българският пазар. Висока ефективност, иновативни механични и автоматизирани решения, лесна експлоатация, отлична автономност и екологично чист начин на отопление, са някои от предимствата на пелетните съоръжения с марката ARTEL.
 
Дайте малко повече информация за продуктите с марката ARTEL, тяхното приложение и ефективност.
 
Продуктите на ARTEL са с най-високо качество компоненти, изключително лесни за експлоатация, вискоко КПД и надежност за безопастност. Характерни за марката са високо ниво на икономичност, красив и изискан дизайн. ARTEL произвежда сухи пелетни камини, пелетни камини с водна риза, пелетни камини за вграждане и пелетни котли от най-ново поколение. Интервюто продължава тук
 
 
 

Интервю с представители на проекта CryoHub

    
Тематичният панел CryoHub ще бъде част от програмата на 14‐та Конференция за ВЕИ и ЕE на 27 март 2018 г. под мотото “Криогенно съхранение на енергия за възобновяем изкуствен студ и електрозахранване”! По този повод, представители на европейския консорциум CryoHub отговориха на въпроси на организаторите. Цялото интервю можете да прочетете тук
 
*****************************************************************
    
energynomics.ro Ви кани на 5-ото издание на наградите energynomics.ro за румънската енергийна индустрия!
 
Водещото събитие ще събере на 7 декември тази година над 200 представители на най-авторитетните компании в сектора.
 
EnergyNics Awards е концептуално събитие и уникална възможност да се срещнете и обмените опит със своите партньори и конкуренти в тържествена обстановка. Прочетете повече тук
 
*****************************************************************
    
Списанието FuturENERGY акцентира върху новостите в енергийния сектор и има силно международно покритие.
Предоставя изчерпателна информация на разработчиците на проектите, както и на доставчиците, обръща специално внимание  на перспективните пазари.
 
*****************************************************************
Запишете се за бюлетините ни тук и ни последвайте в социалните мрежи:
 
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".