Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF APRIL
 2021
 
Veilig hulp oproepen met aangepaste bediening
AssistX met schakelaarAssistX is een nieuw systeem voor binnenhuisoproep. Uniek aan AssistX is dat de zenders geactiveerd kunnen worden met uiteenlopende aangepaste bedieningen. Bovendien is AssistX uiterst veilig en betrouwbaar.
 
AssistX Mobil is een complete set van een of meer zenders en ontvangers, voor individueel gebruik of (woon)groepen. AssistX Call is een interface die het mogelijk maakt aangepaste bedieningen aan te sluiten op een bestaand (zuster)oproep- of alarmsysteem.
 
 
Robuuste nieuwe Speech Case
Speech Case droptestEnige tijd geleden introduceerde Tobii Dynavox de nieuwe Speech Case. Deze behuizing is speciaal ontwikkeld om de iPad geschikt te maken voor ondersteunde communicatie: met krachtige speakers, aansluitingen voor schakelaars, montagemogelijkheden, maar ook bescherming tegen vallen. Op dat laatste punt is de nieuwe Speech Case sterk verbeterd.
 
 
Cosmo Switch: lichtgevend en licht bedienbaar
Cosmo SwitchDe Cosmoids uit het populaire Cosmo spel zijn nu ook verkrijgbaar als losse bluetooth schakelaars. Gebruik de Cosmo Switch om scannend een iPad, Android tablet of computer te bedienen, om spellen te spelen of communicatiesoftware te bedienen. De Cosmo Switch is uiterst licht bedienbaar licht op als hij geactiveerd wordt.
 
 
Nieuwe Europese samenwerking
Logo DATEuropeAl lange tijd werkt rdgKompagne nauw samen met veel Europese ontwikkelaars en bedrijven, o.a. in ARKOM-verband. Nu heeft een groot aantal Europese organisaties zich officieel verenigd in DATEurope, een nieuwe Europese brancheorganisatie voor digitale ondersteunende technologie (of Digital Assistive Technology). Een sterk netwerk helpt alle leden hetzelfde doel na te streven: de beste technologie en service ter verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met beperkingen.
 
 
Score 2.0
Score 2.0Er is een grote update verschenen voor het kant-en-klare vocabulaire Score. De inhoud van Score was al omvangrijk, maar in versie 2.0 is de woordenschat nóg verder uitgebreid en zijn nieuwe functies toegevoegd. Versie 2.0 komt voort uit feedback van gebruikers en de nieuwe mogelijkheden van Mind Express 5.
 
 
Update TouchToTell
Update TouchToTellOok van TouchToTell is weer een mooie update verschenen, met onder andere: meer mogelijkheden voor tekstcommunicatie, grote afbeeldingen met grotere tekstlabels, praatplaten zonder categoriebalk, makkelijker gebruik van beginklanken en nieuwe opties voor het personaliseren van profielen.
 
 
Een snoezelruimte bedienen met oogbesturing
SHX met oogbesturingrdgKompagne is altijd op zoek naar nieuwe interactieve mogelijkheden. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling op veel terreinen, geeft de mogelijkheid om écht mee te doen, én geeft cliënten zélf de regie. Daar gaan we ver in. Adviseur Maria laat in een filmpje zien hoe je een SHX-snoezelruimte kunt bedienen met oogbesturing.
 
 
Een omiVista in uw plafond
omiVista InstallEén van de unieke eigenschappen van onze omiVista is het mobiele hooglaagsysteem. Daarmee rijdt u omiVista gemakkelijk naar verschillende afdelingen en projecteert u op zowel vloer als tafel. Maar de omiVista is ook nog steeds leverbaar als vaste plafondinstallatie. De vormgeving van deze ‘Install’-versie is nu geheel vernieuwd.
 
 
Nieuw in onze webshop
Wij werken hard aan het uitbreiden van ons webshopaanbod. Steeds meer van onze hulpmiddelen en interactieve materialen zijn ook in onze webshop beschikbaar. Onlangs toegevoegd:
 
Nieuw in webshop
Tobii Accessible Apps: Pakket paginasets voor Communicator 5, die gebruikers van oogbesturing gemakkelijk toegang geven tot veelgebruikte apps zoals Whatsapp, Facebook, Instagram, NetFlix en Spotify.
Cosmo Switch: Zeer licht bedienbare bluetooth-schakelaar die oplicht bij aanraking, geschikt voor tablet, smartphone en pc.
MEMOdayplanner 12u: Groot magnetisch planbord dat met lampjes het verstrijken van de tijd weergeeft, nu ook verkrijgbaar in 12-uurs variant.
Kojo koffer: Neem de Kojo gemakkelijk en veilig mee naar verschillende vestigingen of gebouwen.
 
Webinars terugkijken
WebinarsOns webinarprogramma is een groot succes!
De laatste webinars staan gepland voor deze en volgende week.
 
Webinar gemist? Niet getreurd: de meeste webinars zijn (of worden nog) opgenomen. U kunt ze terugkijken op ons YouTube-kanaal.
 
Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?
Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshopaanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes. Via deze kanalen delen wij ook regelmatig nieuwe filmpjes en tips.
 
Facebook Instagram LinkedIn YouTube
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.