Halløj og glædelig Onsdag !
Her er denne uges luftfoto!
 
En af de fascinerende ting ved mit job er at se ud af vinduet i min flyver når jeg er i luften, og se ting som næsten ingen andre kommer til at se fra denne vinkel.
Jeg vil gerne dele disse oplevelser med dig. Hver onsdag vil jeg sende nye billeder fra Danmark, set fra luften.

 
Citat fra website.
Danmarks største gavlmaleri står endelig færdigt på siden af de gamle B&W-haller på Refshaleøen i København. Her vogter Fenrisulven nu over COPENHELL-festivalen på pladsen ved siden af den monumentale bygning, hvor tusindvis af headbangere hvert år samles til Danmarks vildeste musikfestival.
Maleriet på den 75 meter høje bygning er 60 meter højt og dækker en flade på svimlende 2000 kvadratmeter. Københavns nye vartegn er så enormt, at det kan ses fra både land, vand og luften – for eksempel under indflyvningen til lufthavnen!
Manden bag det ambitiøse værk er den fransk/portugisiske kunstner Victor Ash. Han har boet i København i 20 år, men det er første gang, at han maler et af sine kæmpemalerier i byen
Det var ikke til at undgå at se fra luften.
 
 
 
 
 
 
 
Min nye bog " Danmark - en smuk plet på Jorden" er nu sat til salg på min hjemmeside. En super gave ide. Bogen er på 152 sider, hard cover, med billeder fra de 4 årstider, samt tekst til hvert billede. Bogen er på Dansk og Engelsk i samme bog.
Se udsnit fra bogen her.
 
                              
 
 
 
Tak for at jeg må dele udsigten fra mit kontor med dig, her på denne Onsdag. 
 

Venlig hilsen , Jesper Larsen
Del gerne denne mail med venner og bekendte 
Følg os og se tidligere Glædelig Onsdag mails på vores facebook: www.facebook.com/luftfotodanmark
Luftfoto Danmark, Langager 46  5471 Søndersø www.luftfotodanmark.dk tlf.:28192826