Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF JUNI
 2019

Een nieuwe website voor omiVista!
omiVistaOver onze omiVista vloer- en tafelprojectie valt veel te vertellen. Daarom hebben wij alle informatie over de unieke mogelijkheden gebundeld in een nieuwe website.
 
Wilt u weten wat de omiVista kan betekenen voor úw doelgroep? Maak uitgebreid kennis met de toepassingen voor EMB, Dementie, Autisme, Revalidatie en Onderwijs op www.interactiefsnoezelen.nl.
 
Aangepast gamen
Xbox Adaptive Controller met Optima joystickEind vorig jaar lanceerde Microsoft de Xbox Adaptive Controller: een aangepaste gamecontroller voor de Xbox en Windows 10 computers. Op deze controller kun je maar liefst 19 schakelaars en een aangepaste muis of joystick aansluiten.
 
Helaas is nog niet elke muisvervanger geschikt om mee te gamen. Maar de IntegraMouse mondmuis en de Optima joystick zijn dat wel!
 
 
Hoofdbediening voor telefoon en tablet
Open Sesame gebruikerOpen Sesame is een ingenieuze app die het mogelijk maakt álle functies van uw Android telefoon of tablet volledig handenvrij met het hoofd te bedienen. Daarvoor maakt Open Sesame gebruik van de ingebouwde camera. Met uw hoofd bestuurt u een cursor en via een slim menu kunt u tappen, swipen, typen en zelfs gamen. Open Sesame is nu ook verkrijgbaar in onze webshop.
 
Meer nieuwe pc-bedieningen in de webshop
iTremor Mouse
Wij hebben onze webshop uitgebreid met nieuwe hulpmiddelen voor pc-bediening. Onze webshop had al een breed aanbod aan joysticks, trackballs en knopinterfaces, maar u kunt er nu ook terecht voor o.a. de iTremor Mouse en de Optima gamejoystick.
 
En wist u dat wij in onze webshop ook diensten aanbieden?
 
 
Juno: 750 begrippen voor beginners
JunoLogopediste Sandra Koster heeft voor het 10-jarig jubileum van haar praktijk een gratis communicatiekaart ontworpen. Juno is een Mind Express bestand met ongeveer 750 begrippen voor beginners.
 
 
Vacature
Voor de versterking van onze regioteams zijn wij nog op zoek naar een Adviseur Hulpmiddelen. Word jij onze nieuwe collega?
 
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.