HOE KOM JIJ TOT RUST?


Na misschien een wat woelige maand oktober, kent november een hele andere energie. In deze periode word je weer teruggebracht bij je oorspronkelijke droom. Je gaat bewuster op zoek naar de antwoorden op aloude vragen als: Wat bracht jou hier op aarde? Wat wilde je ook weer leren? Wat zou je vorm willen geven? Wie ben je nu en wie wil je eigenlijk ZIJN?

Eenmaal weer teruggekeerd naar en in verbinding met de blauwe "droomwereld" verdwijnt de mist en breekt de wolk open. Met het zichtbaar worden van paarse energieën, hersteld zich het contact met jouw kern. Daar waar al jouw wezenlijke informatie aanwezig is waardoor je weet waarvoor je gekomen bent. De (weder)opbouw gaat nu in omgekeerde volgorde. In de spiegeling met de in het universum aanwezige regenboogenergie, doet jouw hoog-gevoelige en hoogfrequente energie doet zijn werk. Dit gaat echt over het leren hanteren van een nieuwtijdstrilling. Het zal een bijzonder gevoel om dat mee te mogen maken.

Vanuit een gevoel van opwinding, kan het zijn dat je steeds weer de neiging hebt om naar buiten te treden. Dit is echter totaal niet de bedoeling. Deze maand gaat over bij jezelf zijn, zelfzorg, verfijnen en genieten. Je mag in zachtheid op je eigen planeet verblijven die als een wolk door de lucht drijft. Een dik universeel boek is bijna voltooid. Dit is een van de laatste hoofdstukken. Na hard werken en veel strijd, breken rustigere tijden aan. Om jouw bijdrage aan deze voltooiing te leveren mag je helemaal bij jezelf zijn en jouw licht laten schijnen. Juist dan doe je wat de bedoeling is. Sierlijk dobberen en als je iemand anders tegen komt dan zwaai je vriendelijk en gaat liefdevol verder met de wederopbouw; het polijsten, mooier en zuiverder maken van jezelf en jouw binnenwereld.

De turquoise, oranje, paarse puntjes zijn heel belangrijk. Die bevatten nieuwe informatie. Met die verfijning kan je jouw bewustzijn verruimen en uitbreiden. Daardoor kan ook roze energie toegevoegd worden. Deze staat voor vrouwelijke energie en universele liefde. De kleur wit geeft aan hoeveel wijsheid en geestelijke begeleiding bij dit interne proces aanwezig is. Daarnaast staat wit ook voor dat wat in de energie nog niet gezien mag en/of kan worden. Laat je verrassen in de loop van de tijd door de wijze van inkleuring hiervan.

Deze hele periode gaat echt over het in verbinding zijn met zachte kind-energie. Daar kan je geen verstoring bij gebruiken. Het is een proces tussen jou en jezelf. Het naar binnen keren is soms heel spannend, zeker als je hiervoor een lichte druk van buitenaf ervaart. Zie het echter als een welkome beweging en zeker niet als een vorm van straf. Je hebt namelijk, zij het soms onbewust, juist op dit moment heel lang gewacht.

Je wordt vanuit verschillende kanten beschermd in jouw ontwikkeling. Van daaruit wordt gezorgd voor een "staakt het vuren". Je mag je alertheid dan ook loslaten. Er zal mede daardoor in de komende tijd veel veranderen. Terugdraaien is dan niet meer mogelijk en ook niet gewenst. Eenmaal het roer omgegooid, zal het leven nooit meer hetzelfde zijn. Dit is in vele opzichten een positieve vooruitgang.

Met terugwerkende kracht zal je soms bewust worden welke strijd aan deze fase vooraf gegaan is. Er zal inzicht verkregen worden, waarom deze wrijving nodig is geweest. Al zal de verleiding soms aanwezig zijn, het is geenzins de bedoeling om het vuur weer op te laten laaien. Door je te richten op de mooie energie van het heden en de toekomst, zal het duale verleden snel vervagen.

Deze verschuivingen gelden voor iedereen. De uiterste polen verdwijnen als sneeuw voor de zon en worden meer en meer opgeheven. In gezamenlijkheid komen we door een eenheidsgedachte in het midden uit. Het is alsof er een toneelstuk met een onveranderde verhaallijn decennia lang is opgevoerd. Inmiddels heeft ongeveer iedereen dit stuk wel een of meerdere keren gezien. Het is nu de hoogste tijd om alle spelers uit hun rol te ontslaan; ongeacht of zij een hoofdrol, bijrol of de rol van figurant vervulden. In het ontmantelen van de cast kunnen we onszelf bevrijden. Daarnaast is het ook de bedoeling dat wij anderen een handje helpen in dit proces. Zo komt iedereen weer tot zichzelf waardoor een wezenlijke verandering van het wat langdradig geworden script mogelijk is. In de nieuwe film mag jij opteren voor een natuurlijke rol, die ten diepste bij je past en waarbij jij het licht bent.

Al met al een periode waarin er ruimte komt voor een nieuw perspectief en een nieuw gezicht; maak er voor jezelf een eigenzinnige, liefdevolle, naar binnen gekeerde en zachte maand november van!


DE KOMENDE WEKEN OP DE COACH-INN AGENDA:

29 NOVEMBER: ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)

9 DECEMBER: TRANSFORMATIEWIEL (WORKSHOP 1 DAG)

12 JANUARI: COACH-INN-SYSTEMEN (OPLEIDING FACILITEREN OPSTELLINGEN 10 DAGDELEN)


BOEKENTIP
Opstellingen zijn erg inzicht gevend bij vele vraagstukken. Naast het volgen van workshops of 1-op-1 sessies kun je ook voor jezelf systemisch werk doen. Een handige tool is hiervoor de set Opstellen met kaarten van Stefanie Mensel. Bij de set wordt een boekje geleverd met verschillende werkvormen.


RECEPT VAN DE MAAND
Voor de trainingen maak ik altijd een soep en een salade. Op de website www.dagelijkse-voeding.nl vind je hiervoor vele recepten. Recentelijk is daar het recept van Chinese koolsalade met mango aan toegevoegd. Een heerlijke combinatie met een Oosters tintje.


WIL JE OOK TOT RUST KOMEN?
Soms moet er nog het een en ander opgeruimd worden voor je helemaal bij jezelf kunt komen. Heb je daar ook behoefte aan, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Wellicht is dan een energieboodschap, ademsessie, opstelling of coaching behulpzaam. Consulten kunnen zowel live als online plaatsvinden. Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@cooach-inn.nl of te bellen naar 033-4451480.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.