nieuwsbrief januari 2022
Gezien de recente corona ontwikkelingen denken wij dat na 2 jaar het einde van de pandemie dan toch echt in zicht gaat komen en dat we een redelijk normaal evenementen seizoen tegemoet kunnen gaan.
Dus… zorg dat je niet achter het net vist en boek nu het entertainment voor je festival, feest etc.
 
De lente gaat snel doorzetten en het humeur van de meeste mensen raakt steeds beter gestemd.
Nog maar een paar weken en het ‘buitenleven’ barst weer los; Valentijn, Pasen, Koningsdag enz. enz..
Op het gebied van akoestische, ambulante muziekgroepjes, podium acts, animatie acts en kinderattracties hebben wij een ruime keuze.
Tevens kunt u bij ons vele bekende namen boeken, tegen de normaal geldende tarieven.
 
Op onze site www.kwekel-evenementen.nl hebben wij een selectie voor u gemaakt van ons uitgebreide aanbod speciaal voor party centra, (bedijfs)feesten, winkelcentra etc.

Sinds kort is het nieuwe SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands van start gegaan waar deelnemers de gelegenheid krijgen om hun favoriete artiesten hun tot in de perfectie na te kunnen spelen.
 
 
Tribute artiesten zijn populairder dan ooit.
Wat is er leuker om te kunnen zeggen dat b.v. Elvis of Marilyn komt optreden op uw evenement of dat een wereldberoemde ‘personality’ zich in het publiek begeeft.
Dit zal ongetwijfeld bij uw gasten in de smaak vallen en de foto’s zullen op de social media geplaatst en verspreid worden, wat ook weer goede reclame voor uw organisatie.
Stuk voor stuk lijken, klinken en performen zij ook als de echte wereldberoemde sterren.
Marilyn Monroe tribute, door haar looks, bewegingen én stem waant u zich in de schitterende aanwezigheid van hét sekssymbool van de 20e eeuw.
Peter sings Elvis, vele Elvis klassiekers worden op een indrukwekkende wijze gebracht.
Barbara 'live' als de Helene Fischer Tribute, een absolute aanrader, een unieke en absoluut fantastische showavond die helemaal aan deze  Duitse schlagerkoningin gewijd is.
Zijn The Blues Brothers in  Nederland? 
In elk geval ze lijken er wel op; twee mannen met een zwarte hoed, bijpassende pak, smalle zwarte stropdas en een zwarte zonnebril: gaat er bij u al een lampje branden?
Maar dat dacht u van ‘The Piano Killer’ Chris Watson, Barbara sings ABBA of een ode aan de Tielman Brothers?
We hebben het allemaal in huis.
Ook verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western .
Mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Doña en de Gado’s, Free Line en Java Guitars zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310