NIEUWSBRIEF DE MASTELUIN
25 augustus 2010
Hallo
De zomer zit er bijna op. We mogen niet klagen: hij is niet slecht geweest. Het was deze keer perfect mogelijk om in eigen land vakantie te nemen.
We hebben ondertussen onze nieuwe Weimaranerpup: 'Maura'. Een pup grootbrengen is voor ons altijd een heerlijke tijd waarvan we tenvolle genieten.... Klik hier voor een foto van onze vriendjes.
Hopelijk heb jij ook een fijne vakantie gehad!
 
De vakantieformule die we deze zomer voor de winkel hebben toegepast was een succes, zowel voor onszelf als voor onze klanten. We waren 4 keer achter elkaar op maandag en dinsdag gesloten. Voor ons betekende dit 4 keer een korte periode van 4 dagen dat we vrij hadden. Wij hebben ervan geprofiteerd om wat bij te werken in winkel, magazijn, huis en tuin. En onze klanten bleven al die tijd, mits misschien hun schema enigszins aan te passen, bij ons terecht kunnen voor hun wekelijkse aankopen.
Ook al onze groothandels zijn ondertussen terug uit verlof. Hagor heeft al een nieuw nummer van Naturel. Vergeet het niet mee te nemen: er staat altijd interessante info in en op de achterste pagina vind je een aantal kortingbonnen. In september verwachten we reeds een nieuw promotiekrantje van Optimax en Ocebio. En in oktober organizeren we een nieuwe voordracht van Dr. Peter Aelbrecht (lees hieronder verder!).
Promo
Onze allerbeste bio konfituur is die van het Italiaanse merk Fiordifrutta: vele van onze klanten zullen het hiermee eens zijn. Er is geen suiker toegevoegd, er is alleen gezoet met appeldiksap en de smaak is overheerlijk. En er is bovendien een enorm assortiment van wel 18 verschillende soorten:  aardbei, abrikoos, bosbes, bosvruchten, braambes, citroen, citrusvruchten, framboos, kers, kruisbes, mandarijn, perzik, pruim, rode bosbes (=veenbes), sinaasappel, sleedoorn, vijg, en zwarte bes.
Bestel nu uw voorraad Fiordifrutta konfituur en verdien 18% korting bij een voorbestelling vanaf  6 potten assorti! Je hoeft dus niet 6 potten van dezelfde soort te kiezen!  Alle soorten hebben dezelfde verkoopprijs: 3,29 euro voor een potje van 250 gram . Met 18% korting betaal je nu slechts 2,70 euro per pot. Profiteer nu! Stuur ons vandaag nog een mailtje met je voorbestelling! Voorbestellen mogelijk tot en met 15 september!
Voordracht Dr. Aelbrecht
Dr. Peter Aelbrecht, de schrijver van de bestseller 'Homo Energeticus' en tevens bekend en succesvol behandelend arts van energieproblemen, komt weer voor ons spreken. Vorig jaar heeft hij ook al voor ons een lezing gegeven die vele van onze klanten hebben bijgewoond. Hij heeft ons toen een boeiende samenvatting van zijn basisboek gegeven.
Deze keer komt hij met een totaal nieuwe spreekbeurt waarin hij ons gaat wegwijs maken in de materie van de essentiele vetzuren. Omega-vetzuren worden heel veel ingenomen als voedingssupplement. Omega 3,6,7,9 ... Wat is dat nu eigenlijk?.... en welke worden aangeraden voor welk probleem? Wil je een duidelijk en praktisch antwoord hierop, kom dan op donderdag 21 oktober om 20:00 naar Huize De Sterrewijzer, Sterrenwijzer 7 2250 Olen. Vermits het aantal plaatsen beperkt is vragen wij op voorhand en tijdig in te schrijven. Het inschrijvingsgeld bedraagt 5 euro maar wordt terugbetaald na de lezing bij uw eerstvolgende aankoop in onze winkel.
Jouw gegevens:
Telnr.:
GSM:
Verjaardag:
Gezinsbond:
 
Gegevens van je partner:
GSM:
Verjaardag:
Klik hier om je gegevens zelf in te vullen. Vul ook je verjaardag in (en ook die van je patner)! Wij sturen verjaardagskaarten die je recht geven op 10% verjaardagskorting.

Klik hier om deze e-mail in je browser te lezen.

Klik hier om de vorige nieuwsbrieven te bekijken in het archief.

Klik hier om deze nieuwsbrief door te sturen naar een vriend.

Klik hier om uit te schrijven.
NATUURWINKEL DE MASTELUIN
Witbos 9 2200 Noorderwijk
Tel.: 014 261695