Nieuwsbrief September 2017
Beste ,
 
- Vakantie voorbij, ruimte voor groei-
 
Vakantie voorbij, ruimte voor groei
 
Elk jaar zien wij dat na de vakantie mensen in beweging komen. Ze vinden het tijd om die verandering die al langer sluimert, in gang te zetten.
 
Herken je ook dat je tijdens je vakantie zo hebt genoten dat je je naderhand afvraagt: 'Wat ben ik nou eigenlijk de rest van het jaar aan het doen? Waarom ben ik steeds zo druk zonder zelf vooruit te komen?'
 
Dat noemen we nou bezinning en reflecteren. Tijdens je vakantie heb je (eindelijk) eens tijd om je (werkende) leven de revue te laten passeren. En vooral eens te ontsnappen aan ons collectieve antwoord op 'Hoe is het met jou? 'Ja,druk'. Daar moeten we echt eens vanaf met z'n allen, dat druk zijn de graadmeter wordt of het goed met ons gaat.
 
Wij denken dat het juist goed gaat met mensen die zeggen, 'Mhaw alles loopt eigenlijk soepel, voldoende tijd om te doen wat IK wil'
 
Wil jij als individu of met jouw bedrijf meer balans en zorgen dat je de omgeving om je heen creëert die vooral invulling geeft aan een zinvol bestaan? Je raadt het al... Volg dan een van onze trainingen om een begin te maken om wat meer zicht te krijgen hoe je dat vorm kunt geven.
 
Wij gaan al 10 jaar die uitdaging aan met bedrijven, gezinnen, relaties en individuen. Met plezier en leuk druk :)
 
Warme groet, Tijn Bettink en Kees de Kruijf
 
Vol in je Talent!
Wil je zo na de vakantie eens werk maken waar echt je passie ligt? Dan is VOL in je Talent! jouw programma. Het beste van 10 jaar coach ervaring in een compleet programma.
 
Meer weten kijk op de website bij VOL in je Talent!
 
Missie workshop
Waar sta en ga je voor? Waar wil je later met tevredenheid op terugkijken? Oftewel: Wat bezielt je? Ieder mens heeft een unieke levensopdracht, maar menigeen kent zijn roeping niet, noch de inspiratie en gerichte energie die hieruit voortvloeien.
 
Wil je dat jij de puzzel bent en je baan het puzzelstukje dat erin past, in plaats van andersom? Dan is het tijd om JOUW persoonlijke missie ofwel de bedoeling van jouw leven te ontdekken.
Nieuwe data voor 2e helft 2017
22 september - 20 oktober - 17 november - 22 december
 
 
Meer weten kijk op de website bij Missie workshop
 
Aanbeveling
Elke keer weer een interessant boek of filmpje.
 
 
'Prioriteiten'
We zijn vaak druk met van alles en nog wat. Maar is dat nou ook daadwerkelijk waar we druk mee zouden moeten zijn?
 
- Leerzaam -
 
Deel met anderen
Spaarne Coaching
Anna van burenlaan 60 2012 SM Haarlem | Tel. Tijn 06-53123185 of Kees 06-55541852