nieuwbrief oktober 2021

Goud van Oud of Country op uw evenement
 
Deze temperamentvolle zangeressen, danseressen en multi-instrumentisten uit de Tsjechische Republiek bestaan al bijna 40 jaar nu en in deze samenstelling sinds 2020.
Zij brengen een uitgebalanceerde mix van traditionele Country & Western, gouwe ouwe Rock 'n' Roll, evergreens, cajun, gospel en ook hun eigen materiaal.
Of b.v. Chris Watson (Mr Pumpin' Piano), samen met zijn band, een 'upright' bassist, lead gitarist en een drummer, brengt hij een swingende Jerry Lee Lewis achtige show, zonder echter een Lewis imitator te zijn***** The Cosy Rockers, een enthousiaste 6-mans band opgericht in 2015, heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van Nederlands' betere 'Golden Oldies' en Americana bands*****Beehive, heerlijke countrymuziek in vele vormen met hier en daar een vleugje rock & roll waardoor ook niet country liefhebbers aan hun trekken komen. Bekende en minder bekende klanken wisselen elkaar af***** Windfall, opgericht in 1977, heeft zijn (haar) sporen na bijna 45 jaar duidelijk verdiend, een band die bij elk optreden een enorm enthousiasme ten toon spreid.

Toen de Lennerockers in het voorjaar van 2016 aankondigden dat ze zouden gaan stoppen waren hun fans natuurlijk buitengewoon teleurgesteld.
Naar aanleiding daarvan hebben twee oprichters van de Lennerockers, Michael en Stefan Koch samen met Andreas op drums en Claus op de ‘slapbass’ de LenneBrothers Band opgericht.

Het repertoire de LenneBrothers zal nagenoeg onveranderd blijven; een mix van rock-'n-roll, country en rockabilly, dat ook al eerder het kenmerkende geluid voor de Lennerockers was.

Wat denk u van b.v. de The Scorpions, 50 jaar later brult iedereen “Hello Josephine” nog steeds mee***** Renèe and the Alligators bijna 50 jaar naar hun grootste hit Guitar Boogie*****
Java Guitars met hun Ode aan de Tielman Brothers en de pioniers van de Indorock gebracht door twee muzikanten  (leden van the Java Guitars) die daadwerkelijk bij de Tielman Brothers hebben gepeeld. Classic Indorock met de guitar hero’s Benny Poetiray en Hans (The Javalin) Bax***** 
The Swinging Blue Jeans (GB), wie kent niet de Hippy Hippy Shake een nummer dat al in 1964 wereldwijk een mega hit was****De tijd van de petticoats en vetkuiven herleven waar Dorith & The Black Albino’s de tijd terug zetten naar de jaren ’60 – ’70*****
Wat is er leuker om te kunnen zeggen dat b.v. Elvis of Marilyn komt optreden op uw feest of dat een wereldberoemde ‘personality’ zich onder uw gaten begeeft.
Marilyn Monroe tribute, door haar looks, bewegingen én stem waant u zich in de schitterende aanwezigheid van hét sekssymbool van de 20e eeuw
Peter sings Elvis, vele Elvis klassiekers worden op een indrukwekkende wijze gebracht*****Maar dat dacht u van The Piano Killer Chris Watson. Barbara sings ABBA of een ode aan de Tielman Brothers?
Deze artiesten zullen ongetwijfeld bij uw gasten in de smaak vallen en de foto’s zullen op de social media geplaatst en verspreid worden, wat ook weer goede reclame voor uw organisatie of bedrijf is.
 
Ook verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western .
Mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Doña en de Gado’s en Java Guitars zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324319