Nieuwsbrief oktober 2013 

Herfsttijd - Gouden Oktober!
Vaak kan het in oktober nog heel mooi weer zijn. Zo ook op 22 oktober j.l. waar de herfst zich van haar mooiste kant liet zien. Een strakke blauwe lucht, een temperatuur van rond de 20 graden en de bomen in de mooiste herfstkleuren. Laat dan maar eens je motor in de garage staan....
 
Nee dus! Met onze Jialing JH600B een schitterend rondje Limburg gereden. Via de Selfkant - even goedkoop benzine tanken (jawel, 30 ct. minder per liter super!) - kris kras door het Zuidlimburgse heuvelland en weer terug naar Tegelen langs de Maas waar tot Echt langs deze grensrivier schitterende (dijk)weggetjes liggen.

"Das Feuerrote Spielmobil"
Dit Duitse begrip laat zich wat moeilijk vertalen. Het wordt vaker gebruikt als kleine kinderen met hun vuurrode brandweerauto spelen. Wat onze klant Burkhard Reichow gedacht heeft bij het aanbrengen van vuurrode kleuraccenten op zijn Jialing JH600B kan alleen maar worden geraden. Maar, misschien had hij goede herinneringen aan zijn eigen brandweerauto van toen...Lachen
 
In elk geval is het perfect gelukt en het staat de machine beslist heel goed. Het adres van de spuiterij die de kleurover-gangen zonder voelbaar randje heeft gerealiseerd: Lackierbetrieb Fa. Uwe Lüpges, Erkelenz (D). Kosten voor deze spuitklus slechts € 550,-!

Red October Ride in Mechelen (B)
Het is in deze nieuwsbrief al eens vaker vermeld, in België is een heel actieve en bijzonder gezellige groep van Ural en DNEPR eigenaren actief. De Vlaamse Motor Club - Ural DNEPR (VMC-UD) is via Internet georganiseerd en heeft naast een eigen forum ook een "group" op Yahoo. Ook eigenaren van Chang Jiang 750 zijspannen zijn welkom en rijden dan ook vaker mee.
 
Op 21 oktober werd hun traditionele Red October Ride georganiseerd. Klinkt daar de Oktober Revolutie van lang geleden in het oude Rusland in door, wie zal het zeggen? In elk geval waren wij met onze CJ750 M1 ook weer van de partij.
 
Deze dames en heren weten altijd een zeer afwisselende rit onder de wielen te krijgen. Waarin (veel) bospaadjes niet worden geschuwd!

Jialing JH600B - met gemakkelijke zijspandeur
Onze dealer Löw Gespanne GmbH voor Zuid-Duitsland en Oostenrijk heeft voor een klant een toegangsdeur in de boot van de Jialing JH600B gemaakt.

Want, ook als je passagier wat moeilijker ter been is wil die tóch graag meerijden in dit zijspan. Zo gezegd en door Löw zo gedaan!
 
Motormarkt Hardenberg
Op 5 oktober heeft de Motormarkt Hardenberg weer plaatsgevonden. Nadat om ca. 11 uur de zon door de mist heenbrak werd het weer een schitterend klassiekerfestijn. De toeloop van de handelaren was weer zo groot dat in allerijl nog een manegeveld moest worden geopend om alle handelaren een plaatsje te geven. Ook het aantal bezoekers vertoont vlgs. de organisatie een sterk sijgende lijn en het was inderdaad erg druk.

MOTORWERK was weer van de partij en toonde een van de kersvers aangekomen Chang Jiang 750 M1M machines.
 
Onze stand wordt al op vrijdag opgebouwd
 
Inhoud
Herfsttijd - Gouden Oktober!
 
"Das Feuerrote Spielmobil"
 
Red October Ride in Mechelen (B)
 
Jialing JH600B zijspan - met gemakkelijke zijspandeur
 
Motormarkt Hardenberg
 
Herfsttijd - Gouden Oktober!

 
 
"Das Feuerrote Spielmobil"
 
 
Red October Ride in Mechelen (B)
 
 
Jialing JH600B - met gemakkelijke   zijspandeur
 
 
MOTORWERK -  betaalbaar modern en klassiek motorplezier -  www.motorwerk.nl