Nieuwsflits februari 2012

Hoewel het niet de eerste van de maand is, hierbij toch een Coach-Inn nieuwsflits om kenbaar te maken dat mijn sabbatical alweer bijna ten einde is en ik maandag a.s. de deuren van het Bolwerk weer open.
Ik heb een hele fijne, boven natuurlijke en energetisch rijke tijd gehad, die ik grotendeels doorbracht in Nieuw Zeeland, waar ik zowel met familie, alleen als met partner rondgereisd heb. Omdat deze ervaringen nauwelijks in woorden te vervatten zijn, deel ik in deze nieuwsbrief een paar beelden, die mijns inziens voor zich spreken. Ik kijk uit naar weer vele mooie ontmoetingen in 2012. Wil je hiervoor een afspraak maken dan nodig ik je uit om te mailen of te bellen (033-4451480). Onderstaand de activiteiten in februari en maart, waarvoor je je kan opgeven via de website.

17 feb.:strippenkaartdag opstellingen Strippenkaartdag: Professionalisering-Inn-Opstellingen - verdieping, intervisie en supervisie voor diegene die een basisopleiding familie- of organisatieopsteller volgden.

1 maart Kennismaking met opstellingen Avondworkshop Kennismaking-Inn-Opstellingen voor mensen die de methodiek, mijn werkwijze of het Coach-Inn aanbod willen ervaren.

5 maart: energie waarnemen Jaartraining Vraaggericht Energie Waarnemen om actief bezig te zijn met het waarnemen van energie, intuitieve ontwikkeling en transformatieprocessen voor jezelf en in de begeleiding van anderen in de dagelijkse (coach)praktijk.

8 maart: Coach-Inn-Systemen 5-daagse basisopleiding Coach-Inn-Systemen om die tools aan te leren die nodig zijn om zelf familie- en organisatie- opstellingen te begeleiden.

16 maart: strippenkaartdag energiewerk 1-daagse workshop Professionalisering-Inn-Energiewerk om bezig te blijven met energetisch waarnemen na een cursus Vraaggericht Energiewaarnemen/intuitieve ontwikkeling.

21 maart: Energiedag 1-daagse workshop Energiedag voor diegene die meer willen weten over chakraleer, het managen van de persoonlijke energiehuishouding en het waarnemen van energie.

26 maart: Systemische werkvormen 1op1 3-daagse specialisatietraining Systemische Werkvormen in de 1-op-1 praktijk, een verdieping in het werken met 1-op-1 opstellingen (ruimtelijk en op tafel/bord).

30 maart: Inzicht-Inn-Familiepatronen 1-daagse workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen waarbij de deelnemers een persoonlijke vraag kunnen uitwerken met een familieopstelling.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.