WELK ZAADJE LAAT JIJ ONTKIEMEN?


Door het vele lichtwerk dat door meerdere van ons gedaan is, zullen er in december welkome gaten in de laag van illusies en schijnveiligheid komen, die soms als een zware deken op de mensheid rust. Hierdoor ontsluit zich een rechtstreekse verbinding met de bron; de alles overstijgende essentie waar het leven werkelijk over gaat. Een ontmoeting met een Lichtkracht die soms zo groot(s) is, dat vluchtgedrag op de loer ligt. Zo kan er de neiging bestaan, dat we saboteurs plaatsen tussen het Nu en de realisatie van ons verlangen. Gelukkig is de onderliggende wens zo groot, dat het proces onomkeerbaar is. Laat je niet misleiden, ook als de dagelijkse praktijk er ogenschijnlijk anders uitziet en misschien zelfs wel wat unheimisch aanvoelt. Niets in deze fase is namelijk wat het lijkt. Er is een ritje in een rollercoaster nodig, omdat we anders niet bereid zijn om de controle écht los te laten. Juist dat is een voorwaarde om het next level te bereiken.

Eenmaal dit proces in gang gezet, kan het zomaar zijn dat er dwars door de mist heen ineens een zaadje uit de hemel komt vallen. Het is er snel en plotseling. Hoewel het een lichte grondtoon van Hogere Wijsheid kent en afkomstig is van een Hoger Plan, kan het ook aanvoelen als een bom die inslaat. Ook is het vergelijkbaar met een steen die in het water valt, waarbij de ontstane rimpels een weidse verspreiding kennen, die onverminderd door gaat. Ook als je probeert om enige vorm van correctie aan te brengen. Het universele licht zal alles in het werk stellen om het zaadje tot bloei te laten komen. Welke een vergaande uitwerking effect op ons allen zal hebben.

De weg is grijs, geel en oranje. Als het zaadje eenmaal valt, dan laat het een indigo blauwe punt achter. Een teken dat de nieuwetijd zich aandient, waarbij ook het getal vijf belangrijk lijkt te zijn. Het getal van vrijheid, verandering en nieuwe inzichten. We zullen hierdoor grootser gaan denken. Het gaat niet alleen om de aarde; dat is slechts een puntje in het grote geheel. Ook andere planeten spelen een belangrijke rol. Daar zullen wij ons als aarde-bewoners meer mee gaan verbinden. Dit geeft meer duidelijkheid over het krachtenveld waar wij in deze tijd mee te maken hebben en ook welke energieën er allemaal effect hebben op onze wereldbol.

Hoewel het allemaal best wel groots is, brengt het ook structuur. Voor sommigen zullen deze ontwikkelingen angstig voelen. De kunst is enerzijds om deze onprettige gevoelens in kwetsbaarheid en met liefde te incasseren in plaats van tegenwicht te bieden en deze af te reageren op hen die anders denken. Anderzijds vraagt het om hen die bang zijn liefdevol in het groepsbewustzijn op te nemen. Iedereen groeit hierbij enorm in zijn rol. Dit doet een hele andere energie waaien. Meer saamhorigheid, zachtheid, eenheid, overvloed en genieten. Dit maakt dat er weer meer veiligheid ervaren wordt en een bedding ontstaat voor een gezonde groei.

De cirkels in het water zijn blauw, groen, violet. Zo zijn alle kleuren van de regenboog er ook deze maand bij betrokken. Het puzzelstukje aarde wordt opnieuw ingepast in Al wat Is; een leuk vooruitzicht wat je graag mee wilt maken. Dat is de reden waarom je juist gekozen hebt voor een leven op aarde in dit tijdperk; een soort big bang in een nieuwe tijdsvorm. 21-12-21 is een belangrijke dag. Je kan dan ineens het gevoel hebben dat je klaar bent met hard werken. De energie heeft zich zolang in jou opgebouwd. Na de knal volgt ontspanning. Het is mogelijk dat je niet zo goed weet hoe je met deze rust om moet gaan. Het is niet bedoeld om daar een day after gevoel door te krijgen. Je mag beseffen dat de tijd van uitrusten, oogsten en ont-dekken van oud en nieuw is aangebroken. Dat alleen al zal in aanvang voor genoeg röhring zorgen. De eenvoud die daarop volgt, lijkt soms een stap terug; een middeleeuws tafereeltje in een nieuwetijds jasje. Echter als je goed op de details let, dan zie je dat het een heel geavanceerder beeld is met een ongekend hoog trillingsgetal dat nadrukkelijk een positieve invloed uitoefent op onze kundalini- en levensenergie.

Neem de tijd om aan deze nieuwe situatie te wennen. Wat gaat jouw bijdrage in deze nieuwe werkelijkheid zijn? Beroepen die er eerder waren, lijken nu zinloos te zijn. Er komt een heel nieuwe spel van vraag en aanbod op gang, waarop een collectieve omscholing volgt. Het is alsof er letterlijk en figuurlijk een nieuw landschap ontstaat met een zonnig klimaat en een aangename temperatuur waarbij er sprake is van een in balans zijnde voedselketen. Een omgeving die gekenmerkt wordt door gelijkheid, gelijkwaardigheid, eenheid, transparantie en zorgvuldigheid in de onderlinge omgang.

Een nieuwe cyclus breekt aan. Dit vraagt iets heel anders van ons als mensheid. Je mag het beschouwen als oude wijn in nieuwe zakken; iets nieuws en toch ook heel bekends. Laat het maar gebeuren, Je kunt vertrouwen op de goede bedoelingen. Deze beweging zal fysiek voelbaar zijn in het middenrif en het controlepunt. Energetisch gezien zal er een transformatie plaatsvinden in het maaggebied; daar waar de energieverdeler zich bevindt. Je kunt jezelf de komende tijd ondersteunen door regelmatig ademoefeningen te doen. Daarmee kan je de aankomende veranderingen beter opvangen en ook vorm geven. Het zal resulteren in een andere draagkracht van de ruggengraat, waarbij er meer ruimte is voor autonomie en op je eigen benen staan.

Een maand december toegewenst waarbij je jezelf af en toe in je arm knijpt, zodat je weet dat het allemaal waar is wat er gebeurt; een ongekende wedergeboorte waarbij een droom werkelijkheid wordt!


DE KOMENDE WEKEN OP DE COACH-INN AGENDA:

9 DECEMBER: TRANSFORMATIEWIEL (WORKSHOP 1 DAG)

12 JANUARI: COACH-INN-SYSTEMEN (OPLEIDING FACILITEREN OPSTELLINGEN 10 DAGDELEN)

26 JANUARI INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN

BOEKENTIP
Deze maand noem ik graag het mooi vormgegeven Handboek "Holistisch Leven - moeiteloos gelukkig zijn" en het bijbehorende Werkboek geschreven door Marjolein Berendsen van ZoMa Opleidingen. Een prettig leesbaar boek waarin je uitgebreid kennismaakt met het holistische gedachtengoed. De verhalen, gebruikte modellen, gestelde vragen, praktische oefeningen en diepgaande meditaties nodigen uit tot zelfonderzoek en zelfreflectie. Zeer de moeite waard als je dichter bij jezelf wil komen en meer vanuit je hart wil gaan leven.


RECEPT VAN DE MAAND
De afgelopen maand had ik zin in soep en was bij iemand die zei niet veel ingrediënten in huis te hebben. Voor mij een leuke uitdaging. Met dat wat er was, maakte ik een andijviesoep. Ik had niet kunnen bedenken dat dit zo smakelijk zou kunnen zijn. Daarnaast kreeg ik van een collega een recept van gevulde speculaas. Ik deed een paar kleine aanpassingen. Binnen een week heb ik het al twee keer gemaakt. Een ding weet ik zeker. Dit recept hoort nu al bij de favorieten.


WAT GAAT 2022 JOU BRENGEN?
Ben je benieuwd naar jouw (energetische) jaarprogramma van 2022, vraag dan een energieboodschap aan. Ik spreek die graag voor je in en je ontvangt deze als geluidsbestand in jouw mailbox. Je kunt ook een afspraak maken voor een consult door een mail te sturen naar info@cooach-inn.nl of te bellen naar 033-4451480. Van 22 december tot en met 9 januari is Coach-Inn gesloten. Voor of na die periode sta ik je graag te woord.


NIEUW FACEBOOK ACCOUNT
Aangezien mijn Facebook Accounts (Coach-Inn, Dagelijkse Voeding en Nienke Binkhorst) gehackt en offline gezet zijn, ben ik opnieuw begonnen. Wil je me volgen? Stuur me dan een vriendschapsverzoek. In dat geval maak ik graag verbinding!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.