HOE BLIJF JIJ BIJ DE LES?


De energie van de maand juli kent vele facetten, waarbij het nog alle kanten uit kan gaan. Het wordt mogelijk een periode van rustig dobberen op het water en vakantie vieren. Hierbij kunnen ook zuiveringsprocessen op gang komen. Je zou het (zoute) water kunnen gebruiken om alles wat je niet meer dient, af te spoelen. Pas echter ook op dat je je niet af laat leiden door je omgeving of in slaapt sukkelt, waardoor je afdrijft van de focus om jouw bijdrage te leveren aan de Nieuwe Wereld. Voordat je het weet, worden er beslissingen voor je genomen die je eerder verder weg dan dichterbij jouw doel brengen. Deze zomermaanden vragen erom om alert te zijn, zodat je op tijd bij kan sturen om op je zielenpad te blijven. Hierbij gaat het om de weg in het vizier te houden waarop je datgene kunt doen waar jij voor gekomen bent en waar je ten diepste blij van wordt.

De grote lichtbol in het midden van de tekening is in aanvang wit. Het is een soort ei. Er komen barstjes in de schil. Ook dit is weer op meerderlei manier uitlegbaar. Enerzijds gaat er iets kapot dat ooit heel was. Over deze beweging, die eigenlijk niet de bedoeling is, mag je je gal spuwen. Het water vangt het op en neutraliseert het. Wees niet te zuinig met datgene wat je er uit gooit. Dit zal helend werken. Anderzijds is er ook het heugelijke moment, dat er iets nieuws geboren mag worden. Het gaat om iets waar je mogelijk al lang op gewacht hebt. Misschien geloofde je er zelfs niet meer in, dat het ooit een werkelijkheid zou worden.

Gaandeweg zal de bol kleurrijker worden en van vorm veranderen. Het lijkt een ruimteschip te worden met beweeglijke gele sensoren aan de buitenkant. Eén voor één worden de kleuren oranje, roze, rood, groen, blauw en later ook nog geel en grijs toegevoegd. Deze regenboogtinten verhogen de frequentie van de op aarde aanwezige energie. Heel voorzichtig wordt nieuwe (buitenaardse) informatie aan ons bewustzijn toegevoegd, wat voor grote veranderingen kan zorgen. Het kent een subtiele dosering. Alsof er even een luikje opengaat, dat direct nadat de gewenste energie verspreid is zich ook weer sluit, waarna eventueel gemaakte sporen uitgewist worden. Alleen als je er bij blijft kan het proces zich helemaal voltrekken. Er dienen zich nieuwe geometrische vormen aan. Hou vooral ook de vorming van graancirkels in de gaten. De betekenissen van deze coderingen die op een bijzondere manier worden gecreëerd, zullen zeker niet direct helder zijn. Misschien ontgaat deze informatie je zelfs helemaal. Soms zal het maanden duren voordat we hebben kunnen ervaren welke impact deze energetische hologrammen uiteindelijk op ons en onze levensprocessen hebben. Ook is het mogelijk dat je pas nadat er grote shifts in je leven zijn ontstaan, kan beamen dat er eerder iets aparts gaande is geweest. Het vraagt in elk geval van ons als mens om ons open te stellen voor wonderen, het onvoorstelbare en fantasy. Zaken waarvan wij dachten dat die alleen in films voorkwamen, (b)lijken nu ineens werkelijkheid te zijn. Het zal een interessante vraag zijn de komende periode: "Wat is fictie en wat is werkelijkheid"?

Niet iedereen zal elke facet van de geschiedenis die in de komende tijd geschreven gaat worden, bewust kunnen zien en ervaren. Diegene die in de afgelopen jaren hun derde oog hebben getraind zullen een lichte voorsprong hebben. Mocht je duidelijk zicht hebben op het hele gebeuren, laat dan achterwege om anderen er van te overtuigen dat er een nieuwe werkelijkheid is. Een ieder zal op zijn eigen moment ontwaken en openstaan voor de veranderde realiteit en na een boeiende verkenningstocht dit integreren in de eigen cultuur en leefomgeving. Dit vraagt namelijk niet alleen om fysieke aanpassingen van ons lichaam, maar ook om aardse, organisatorische wijzigingen en toevoegingen op het gebied van voeding, huisvesting en (energetische) verblijfsvergunningen. Hiervoor zullen tot nog toe onbekende (overheids)functies ontstaan, die door "Nieuwetijdse Mensen" bekleed gaan worden. Het vreemde is, dat er in het begin vermoedelijk weinig aandacht in de media aan deze ontwikkelingen besteed zal worden. Echter voor dat je het weet is er een revolutionaire stroming op gang gekomen, die zijn weerga niet kent. Vervelend is deze energetische verschuiving overigens waarschijnlijk niet. De flow is verzachtend verlichtend en liefdevol en daarmee meer dan gewenst. Dat wat zich dus op het eerste oog als een periode van ontspanning en achter over leunen lijkt aan te dienen, kent dus transformerende kanten die er voor zorgen dat straks niets meer hetzelfde is.

Een maand toegewenst waarin jij je openstelt voor de boodschappen vanuit andere werelden om deze om te zetten in een eigentijds, uniek en stralend Licht, dat je vervolgens als een innovator, levenskunstenaar of visionair leider rond laat schijnen en zo deelt met iedereen die daar klaar voor is en zegt: "Ja, ik wil"!


ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:

28 TOT 30 AUGUSTUS COACH-INN-SYSTEMEN
Hier doe je alle kennis en vaardigheden op die nodig zijn om opstellingen te kunnen begeleiden in jouw dagelijkse praktijk.

20 SEPTEMBER INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Werk een levensvraagstuk uit en doorbreek een patroon met een (familie)opstelling.


BOEKENTIP
Met blijdschap geef ik kennis van de geboorte van een nieuwe Coach-Inn-telg. Op 23 juni 2023 om 13.23 uur mocht het geschenkboekje, waarin een selectie van door mij gemaakte salademandala's met bijbehorende oneliners gebundeld is, officieel het levenslicht zien.

Deze saladekunstwerkjes zijn in 2022 en 2023 geserveerd bij de lunches tijdens de trainingen in het Bolwerk. Een boekje vol fysieke en geestelijke voeding.

Veel dank aan een ieder die zijn of haar energie bewust of onbewust toevoegde aan mijn inspiratiebronnen waardoor een aardse manifestatie mogelijk was.

Je kunt het boekje bestellen in de Energiewinkel


RECEPT VAN DE MAAND
Vorige week vrijdag vond de laatste dag van het jaarprogramma P.S. Je wordt Thuis gebracht -2: Van Zielsverlangen tot Aardse bestemming plaats. Tien maanden lang gingen we iedere maand een dag met elkaar op reis in het Bolwerk, waarin we meditaties, opstellingen, creatieve oefeningen, ademsessies en innerlijke reizen deden. Het thema van de laatste dag was (Weder)geboorte.

Het was een intensief jaar waarin er met ons allen veel gebeurd is. Soms ging dat over hele mooie processen van ontwikkeling en groei. Helaas hebben we ook te maken gehad met ziekte, overgaan en rouw.

De afsluitende dag was bedoeld om bij dit alles stil te staan. Ik koos ervoor om dat te doen met een speciaal voor deze gelegenheid bedachte Kastanje-Frambozengebak. Het hoofdbestanddeel van deze lekkernij is kastanje. Misschien een wat vreemd ingrediënt voor deze tijd van het jaar. Er hoort echter een bijzonder en helaas ook verdrietig verhaal bij. Wil je de ode aan Marieke lezen en ben je benieuwd naar het recept? Kijk dan op www.dagelijkse-voeding.nl.


CONSULTEN
Van 14 juli tot en met 20 augustus trek ik mij terug om uit te rusten en nieuwe inspiratie op te doen voor de tweede helft van het jaar. Vanaf 21 augustus ben je weer welkom voor (Human Design) readingen, opstellingen en (adem)coaching. Wil je een afspraak maken, stuur dan een mail naar info@coach-inn.nl. Je ontvangt dan een paar datavoorstellen in je mailbox. Een goede zomertijd toegewenst!


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten, die geserveerd worden in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.