Nieuwsbrief oktober 2013

Bij het bedenken welk thema deze maand centraal mag staan in het intro van deze nieuwsbrief, trok ik een kaart uit de set "Vogelvlucht naar het paradijs". Het was de Valk, die naar mij toevloog. Zijn energie gaat over het openstellen voor spirituele krachten, die kunnen helpen om een proces tot een goed einde te brengen, waarbij een brug gevormd wordt tussen de materiele en spirituele dimensie. Ik bedenk me direct dat ik best nog wat meer contact kan maken met gidsen en begeleiders of misschien wat vaker hulp mag vragen aan derden. Maar er is ook nog iets diepers dat om aandacht vraagt. Dat heeft te maken met de gehechtheid aan materie. In mijn omgeving zie ik steeds meer mensen in hun zoektocht waartoe zij op aarde zijn, bereid om veel los te laten en risico's te nemen. Gedurfde processen, die mooi zijn om te volgen, maar soms voel en zie ik ook ergens mijn eigen grenzen opdoemen. Is dit in het grotere geheel écht datgene wat de bedoeling is. Gaat dit over vooruitlopen op deze tijd of ook een beetje over ontlopen van een aardse verantwoordelijkheid? Moet ik dit verloop volop ondersteunen of ben ik juist geen goede vriendin als ik niet een beetje tegengas geef. Waarschijnlijk is het allebei waar - en zijn dit de dynamieken die horen bij de overgang van oud naar nieuw. Daarbij zijn er nou eenmaal altijd voorlopers en mensen die zich meer verbinden met de geleidelijkheid - en beiden zijn onmisbaar. Hoewel er een innerlijk weten is dat de paradigmas rondom materie mondiaal aan het verschuiven zijn en ik zelf(s) ook al goede ervaringen heb opgedaan in het samengaan van spiritualiteit en materie, is er nog transformatie nodig van oude celherinneringen en overtuigingen alvorens ik me bevrijd zal voelen en er volledig op zal vertrouwen dat er goed voor mij gezorgd wordt, zonder dat ik daar hard voor hoef te werken. En dat veranderingsproces gaat zoals het gaat in zijn eigen tempo. In die tijd zullen er vast nog wel eens discussies zijn, niet altijd leuk, maar wel noodzakelijk in het kader van de voortgang in deze uiteindelijk welkome hervorming.

DE GOEDE POSITIE INNEMEN
Aan het begin van het nieuwe schooljaar geven kinderen vaak signalen af over daar waar er ongemakken zijn. Soms als ouder niet makkelijk om daar op een goede manier mee om te gaan of op in te spelen. Met behulp van een opstelling of een energiereading krijg je veel informatie en gevoel over welke positie jij als ouders het beste in kan nemen om jouw kind de ruimte te geven voor een gezonde groei. Je kunt een afspraak maken voor een ca. twee uur durend consult op 033-4451480 of via de mail.

3 OKTOBER: STRIPPENKAART - VERDIEPING EN TRANSFORMATIE
De strippenkaartdagen gaan weer van start op 3 oktober. Dit jaar kun je zowel oefenen met opstellingen als energie waarnemen. Er is ruimte om eigen thema's uit te werken en om te experimenteren. Het programma wordt gemaakt in overleg met de deelnemers. Je kunt je voor een losse workshop inschrijven of een abonnement afnemen. Het programma is bedoeld als een aanvulling, verdieping en nascholing op de verschillende opstellingstrainingen (Coach-Inn-Systemen, Specialist-Inn-Opstellingen) en/of de jaartraining Vraaggericht Energiewaarnemen. Een ideale mogelijkheid om up-to-date te blijven.

31 OKTOBER: MASTER-INN-OPSTELLINGEN
Heb je de opleiding Coach-Inn-Systemen (Level 1) én de Specialist-Inn-Opstellingen (Level 2) gevolgd, dan is de 5-daagse Master-Inn-Opstellingen (Level 3) wellicht een goede volgende stap voor jou. In deze opleiding komen zowel systemische als energetische opstellingsvarianten voorbij en zullen de deelnemers die skills professionaliseren die het mogelijk maken om met zelfvertrouwen zowel in 1-op-1 consulten als workshops met grotere groepen het systemisch werk op een organische en toch diepgaande wijze in te zetten.

29 NOVEMBER: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Op 29 november is er weer een workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen. Tijdens deze dag kunnen vier mensen een (levens)vraagstuk uitwerken met behulp van een (familie)opstelling. Er is nog ruimte zowel voor vraagstellers als representanten.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Na haar schrijversdebuut een jaar geleden met "Brieven aan mijn Ziel deel één - over wakker worden en op reis gaan in een wondere wereld, die haar leven op zijn kop zet", heeft Chantal van den Brink vorige maand deel twee uitgebracht van deze trilogie. Een autobiografisch boek - over vastzitten in een oude vorm en zoeken maar niet vinden, tot de dam breekt - waarin Chantal je in openheid meeneemt in haar persoonlijke groei- en ontwikkelingsprocessen; een beschrijving van haar zoektocht naar innerlijke heelheid. Zowel door de herkenning als ook door het geven van uitleg over de werking van ondersteunende en inzichtgevende psychologische en spirituele methodieken een heerlijk boek om te lezen dat voor vele lezers een gidsende werking zal hebben.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.