Nieuwsbrief
Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop
 editie augustus 2018
Minder dan 40 dagen tot aan de start van de 33e editie van de Bredase Singelloop. Kriebelt het bij jullie ook al zo? Het Chassé Theater is dan voor de eerste keer omgedoopt tot het 'Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop Theater'. The place to be op 7 oktober aanstaande voor alle zakelijke lopers uit Breda en omstreken. Wij zijn er bijna klaar voor. Jullie ook?
 
De een-na-laatste Nieuwsbrief voor de Singelloop 2018 biedt deze keer:
  • Let's go plogging!
  • Nog maar enkele plaatsen beschikbaar: de Amphia Health-Check
  • Inschrijven tot 21 september
  • Presenteer je bedrijf in de Singelloop-special bij De Bode & Breda Vandaag.nl
  • Who's the Team Captain?
  • Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
We wensen je veel leesplezier toe. Tips of suggesties?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

Let's go plogging!
 
Duurzaamheid is in de afgelopen jaren geëvolueerd tot een voorwaarde voor succes. Het is een ontwikkeling die vandaag de dag niet meer weg te denken is. Gewone stroom wordt bijvoorbeeld niet langer zomaar gekocht, weloverwogen keuzes ontwikkelen zich rondom het eten van vlees en het gebruik van op aardolie gebaseerde plastics staat ter discussie. 
Ook hardlopers kunnen hier niet in achterblijven.
  
In Zweden is de nieuwe hardlooptrend ‘plogging’ ontstaan. Het idee is simpel, maar het komt jouw zelf en het milieu ten goede! Plogging combineert hardlopen met opruimen. Deze manier van hardlopen is misschien nog wel beter dan gewoon joggen. Een intervaltraining heeft namelijk aardig wat voordelen, waaronder een snellere vetverbranding en een hogere lactaatdrempel (je raakt minder snel verzuurt).
 
Stuur ons je foto of video van het ploggen tijdens jullie training FacebookTwitter of Instagram naar @SingeloopBreda of tag #SingelloopBreda.
 
Gaan jullie de uitdaging aan?

Nog maar enkele plekken beschikbaar: Amphia Healthcheck 
 
Als prominente deelnemer aan de Bedrijvenloop biedt Amphia dit jaar iets extra’s: de Amphia Health-check. Exclusief voor deelnemers aan de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop 2018.
 
Deze health check geeft je een beeld over jouw algemene gezondheid. Hierdoor wordt duidelijk of je met jouw bedrijventeam goed beslagen aan de start van de Singelloop verschijnt.
 
De basis healthcheck kent onder andere de volgende onderdelen: bloeddrukmeting, cholesterolmeting, gewichtbepaling en lengtemeting (BMI), bepalen vetpercentage en middelomtrek.
 
Deelnemen is niet alleen goed voor jezelf en jouw bedrijventeam, maar je draagt daarnaast ook nog eens bij aan een goed doel. De opbrengsten van deze health-check worden namelijk besteed aan voorzieningen in het nieuwe ziekenhuis. Lees hierover meer op onze site: Lopen als een Kievit met Amphia!
 
De kosten voor deelname bedraagt slechts €50,-.
Geef je snel op via jullie inschrijving, het aantal plaatsen is beperkt!

Inschrijven tot 21 september
 
De zomervakantie is al weer voorbij en het aftellen tot de Bredase Singelloop kan beginnen. Nog maar 5 weken! Inmiddels hebben al ruim 50 bedrijven in totaal bijna 200 teams ingeschreven en deelnemers ingevoerd. Dat schiet al lekker op! Hoe ver zijn jullie in je voorbereiding?
Zorg dat jullie er ook bij zijn! Schrijf je bedrijf direct in en loop op 7 oktober mee in de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop! Inschrijven kan nog maar enkele weken want de inschrijving sluit op 21 september om 12.00 uur, zodat we jullie startnummers netjes en op tijd kunnen laten klaarmaken.
Wil je weten welke bedrijven zich al hebben aangemeld? Bekijk de deelnemers en alle info op onze site.
Mogen we jullie verwelkomen?

Presenteer je bedrijf in de Singelloop-special bij
 
Laat zien dat je bij de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop 2018 bent! Samen met onze Bedrijvenloop media-partners De Bredase Bode en BredaVandaag.nl hebben we een leuk mediapakket samengesteld om jullie sportiviteit aan Breda te tonen!
 
In De Bredase Bode verschijnt de week voor de Bredase Singelloop een speciaal katern met een select gezelschap van deelnemers aan onze bedrijvenloop. Je kunt jullie bedrijf extra in de spotlights laten shinen. En dat tegen een super voordelig tarief!
 
Bij plaatsing van jouw advertentie of logo op 1/8 pagina krijg je dezelfde ruimte nog een keer extra GRATIS om in tekst of beeld te laten zien waarom jullie meedoen. Zet de schijnwerpers op jullie goede doel, je medewerkers, jullie zakenrelaties of op je eigen bedrijf. Kosten bedragen slechts € 135,- ex BTW. 

Wil je ook zichtbaar zijn op het digitale podium van Breda Vandaag? Maak dan gebruik van de combi-deal.
Je krijgt dan € 100,- voordeel en betaalt € 195,- ex BTW voor de online advertentie!
 
Geïnteresseerd? Klik op deze link en laat ons kort weten wie jullie contactpersoon voor de advertenties is. Een medewerker van Uitgeverij de Bode neemt dan snel contact met jullie op!
  

Who's the Team Captain?
 
Zonder team captain wordt deelnemen aan de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop voor jou en je collega's een stuk lastiger. Wie trekt bij jullie de Singelloop kar? 
Vele van ons staan er niet bij stil, hoeveel werk en tijd een team captain aan de voorbereidingen kwijt is. De voorbereidingen bestaan onder andere uit: het volledig maken van een inschrijving, aanleveren van logo’s, contact met de organisatie, het rondmaken van het financiële kostenplaatje, motiveren van collega’s, aanmelden van de teams op de dag zelf en zo kunnen we nog wel een aantal activiteiten benoemen.
Wij zijn van mening dat we deze kanjers ook wel eens in het zonnetje mogen zetten en dat we vaker onze waardering naar deze aanvoerders mogen uitspreken. Zonder een team captain vindt er immers geen bedrijvenloop plaats. Laat het ons weten: wie is jullie team captain? En hoe kunnen wij deze met z’n alle belonen? Wij zijn benieuwd...!

Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
 
Leuk zo'n nieuwsbrief, toch? Maar misschien wil je liever wat sneller op de hoogte zijn van de actualiteit rond de Singelloop. Dan is het slim om ons ook te volgen via social media!
 
Blijf op de hoogte van nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. Volg de Bredase Singelloop op FacebookTwitter,  
PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten!

Onze partners: