Nieuwsbrief December 2019.                          Jaargang 20      
Ontvang je de Nieuwsbrief soms niet, kijk even bij de map Spam of
bovenaan bij de Nieuwspagina op de site.                                
 
 
 
 
Tja.... en dan is Sinterklaas er en zijn sommigen al met de Kerstboom bezig en we horen overal om ons heen "wat gaat het jaar toch snel". En dat is ook zo, de tijd versnelt, je bent opweg naar JeZelf! Het is als een zandloper. De tijd is nu!
 
In de laatste periode van het jaar helpen de planeten en de Goddelijke Energie je mee om dichter bij jezelf te komen. De planetenstanden met hun invloeden zorgen ervoor dat oude vastgezette emotie naar boven kan komen, zodat je met jouw opgedane wijsheid dit kan plaatsen zodat het geen effect meer heeft en dus verwijderd wordt. De emotie althans, natuurlijk blijft de situatie altijd een herinnering, maar goed ook want door deze situaties zijn we geworden wie we zijn.
Mooi he?

Als mens denken we vaak (of willen we denken) oo, dat heb ik niet meer, daar heb ik geen last meer van want dat heb ik al uitgewerkt.(Ego) En dan komt er weer een situatie waarbij die oude gevoelens getriggerd worden, waarvan je dacht dat je ze toch al doorgewerkt had en had losgelaten?
 
Welnu, nu is de tijd om dat te laten gebeuren, alleen maar om het bewust te worden en het los te kunnen laten en te gaan reageren vanuit de nieuwe Jij. Jouw Juiste Jij zoals mijn dochter dit noemt :-).  De bedoeling is dat we gaan accepteren dat het er is maar er niet meer in mee te gaan en het te herkennen als een oud stukje.
Dit zou niet kunnen zonder oefening en dus wordt er voor gezorgd dat er een situatie komt waardoor je aangeraakt kan worden om aan de slag te gaan. Om dat verder omhoog te halen wat zo diep verscholen ligt en wat jouw ik zo hard wil beschermen, 
want dat is een onderdeel van jouw basis als mens en jouw uitdaging. 
Daaronder jouw Liefde voor Jezelf, jouw Zelfwaardering wat is aangeraakt en wat aandacht vraagt.

Ik heb het zelf gemerkt, deze tijd van het jaar kreeg ik altijd weer de kans om dit dieper in balans te gaan brengen. En kwamen er soms toch weer wat gevoelens omhoog van vroeger, het gevoel dat je er niet mag zijn, dat er geen rekening met jou gehouden wordt. Ik dacht toch dat ik dat al met veel werk geplaatst had en geaccepteerd had en begrepen? Maar....wat bleek, er zat dus toch nog af en toe een stukje die aandacht wilde, liefde zocht en ruimte vroeg.


En dat mag dat is ok, want met alle bewustzijn die ik nu heb durf ik ermee aan de slag te gaan, durf ik het aandacht te geven, bestaansrecht te geven en te gaan kijken waar het vandaan komt, mocht er nog iets aandacht vragen.
Door dit te doen, door het gevoel er te laten zijn, verander ik eigenlijk van binnen iets, ik geef mijzelf waardering en liefde.
Samen met de belofte om dit gevoel elke keer aandacht te geven als dit er is, verander ik daardoor mijzelf als mens. Ik wordt steeds meer een heel pakketje, en ik gebruik iedere dag dat wat ik nodig heb in dit leven. Niets meer verstopt vanuit angst of onzekerheid. En dit zal de rest van mijn leven blijven doorgaan, want daar ben ik voor hier.
Als voorbeeld net als jij!

 
Ik heb vaak gehoord van binnen, : "Erken nu eindelijk eens wie je bent!"  Ja pfff.... dat weet ik, ik weet toch waar ik vandaan komt, heb heldere beelden van wie ik ben, de verbinding met en werk hier op Aarde met die Hoge Energie die ik Ben.

Maar....... dat werd er eigenlijk niet bedoeld misschien?!!
Het erkennen van mijzelf gaat niet over mij als Goddelijk Wezen, als Lichtwerkster en Engel. Dat zit wel goed, daar zit heel veel onvoorwaardelijke liefde, respect en aandacht, de hele dag want Ik Ben.
Is toch goed dan?? Ik ben toch goed bezig dan??

Hoe zit het met het erkennen hier dat je Mens bent?? Hoorde ik dan? en ik besefte dat ik eigenlijk altijd een gevoel heb gehad dat ik het moeilijk vindt om mens te zijn. Doordat ik energiëen zie, begrijp en doorzie vond ik het dus nog steeds moeilijk om te accepteren dat ik hier als mens beperkt ben, in een lichaam zit met emoties (geweldig!) en dat maakt het soms heel erg uitdagend. Het voelen van emoties, angsten, liefde, frustratie soms, verdriet, onzekerheid etc. Gewoon het laten zijn en genieten van al die emoties, pfff ja makkelijk gezegd!
 
 
Gebruik deze tijd dus nu om weer dichter bij Jezelf te komen en kom maar op, ik ga ervoor!! Ontsnappen kan je niet want je bent een Lichtwerker hier op Aarde als mens. Misschien is dat wel precies de bedoeling van het Project Aarde geweest? Om je hier zo te kunnen verliezen en daardoor erachter te kunnen komen hoe het voelt om jezelf kwijt te zijn en jezelf weer terug te vinden? Hoe gaat dat? Wat voor ervaring is dat? Wat voel je dan?? Wat kan ik daar als Ziel mee?
En daarmee ben jij een voorbeeld voor de mensen om je heen die zichzelf helemaal verloren zijn. 

Ik ben trots op wie ik ben, dat ik al zoveel werk heb gedaan en Bewust leef nu. Ik denk dat je als mens altijd wel een keer zult worden aangeraakt, maar het gaat er dus om hoe je hiermee omgaat. Verstop je jezelf, geef je anderen de schuld daarvan......of ga je ermee aan de slag, kijk je het in de ogen en zeg je ertegen.....Ik hou van jou, ik waardeer jou en jij bent veilig!! Kom maar want ik weet de weg.

Want Ik ben er!
 
dewegnaarjezelf.nl
 
En daar gaat het om in deze periode van Kerst. Dat is voor mij de Kerstgedachte.
Wanneer ga je nu eindelijk eens echt van Jezelf houden?? Accepteren dat je Goddelijk bent in een super mooi fantastisch menselijk lichaam?

 
Nu!!! Zeg ik op ieder moment! 
En wat zeg Jij?
 
Doe je mee?


 
 
Ik wil jullie hierbij alvast hele fijne en liefdevolle Sinterklaas en Kerstdagen toewensen. 

Of je nu alleen bent, samen, waar dan ook. Het maakt niet uit, je bent altijd met Jezelf en nooit alleen. Degene waarmee je bent verbonden vanuit je Zielengroep zijn altijd bij je. Niet zichtbaar voor je mensenogen maar wel voelbaar.
Probeer daar rust in te vinden en kijk om je heen naar degene die 
hulp nodig hebben in deze dagen.

Wees aanwezig met je Licht en je Liefde, bewust.

Namens Sven en mijzelf, een Fijne Tijd en de allerbeste wensen!
 
 
 
 
 
 
Vanuit onvoorwaardelijke liefde
Wendy'Ann
 
 
------------------------------------------
 
Huishoudelijke Mededelingen:

Volle Maan is op 12 december 2019 om 06.14 uur.
Deze volle maan zal je gaan helpen met het aanraken van weggestopte emoties en zal spanningen omhoog halen die er nog zitten.

Tijdens een Volle Maan staan de Maan, het vrouwelijke, en de Zon, het mannelijke, recht tegenover elkaar in twee tegenover elkaar liggende Astrologische tekens. Dit veroorzaakt een conflict tussen de eigenschappen van deze tekens en een conflict tussen gevoel en verstand. De uitwerking hiervan is al enkele dagen ervoor en enkele dagen erna voelbaar. Je kunt dan veel last hebben van ascentieverschijnselen, zoals slecht slapen, onrustig of emotioneel zijn, griepachtige verschijnselen, duizeligheid, slechte concentratie of vermoeidheid. 

Ga dan rustig zitten, richt je aandacht naar binnen en laat alle gedachten los. Accepteer het proces.

Log in op: Volle Maan voor een Healing gedurende deze tijd (24 uur erna en ervoor).
-----
 
 
 
De eerstvolgende Webinar Dewegnaarjezelf is op
11 december om 20.00 uur.

Mocht je hieraan deel willen nemen, klik dan op de link en met een korte registratie kun je inloggen bij de webinar. Je krijgt de aanwijzingen dan vanzelf in je mail.

https://zoom.us/webinar/register/WN_uQkJMdkQTguDJN0YGnJLSg
 
Doe je mee?
 
 
 
-----------------------
 
 Reiki Oefenmiddag.
21-12-2019 in Heibloem.
 
Dan gaan er weer oefenmiddagen/avonden gepland worden voor degene die als Reiki behandelaar zijn ingewijd met Reiki I, II of III. Op deze middag krijg je veel informatie, kun je samen oefenen met de behandeltafel en stoel en doen we een sterke groepsbehandeling met kleuren.
 
Met de huidige energie is oefening en vertrouwen heel belangrijk.

Wil je hierbij zijn, geef dit even aan als je wil.

Deze zal zijn op zaterdag 21 december om 11 uur tot +/- 14.00 uur.                De bijdrage is € 25,--. (incl. koffie/thee etc.)

Stuur even een Mail of WhatsApp 0616060089.

Doe je mee?
 
 
-------------------------------------------------------------
 
 
 
 

 
Gelijkgestemdendag 8 December a.s.

 
Zondag 8 December is er weer de Gelijkgestemdendag.
in Heibloem onder de Kerstboom.

Voor elkaar, met elkaar!
 
 
Gewoon een gezellige ongedwongen middag met elkaar.
We gaan weer een sterke healing doen die veel oude lasten zal verwijderen!
Tevens sluiten we ons aan bij de groep Hoge Meesters die aanwezig zullen zijn voor veel informatie en een healing.
 

Dit is een fijne middag waarbij we samen de lunch gebruiken, met kaarten werken en elkaar steunen in het proces waar je inzit.
Je krijgt antwoorden en duidelijkheid over jouw richting in je leven.
door gezellig ongedwongen deze middag bij te wonen zul je merken dat je meer bij jezelf bent, rustiger en je de weg naar jouw humor weer terug vindt.
Je leert nieuwe gelijkgestemden familie kennen en hoort veel ervaringen van anderen in net zo,n situatie als jij of herkenbaar.
 
Mocht je hierbij willen zijn, geef je dan even op want vol is vol!

Bijdrage is 35 euro, incl. Lunch.
We beginnen om 12.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

locatie is:
Horstpeel 8 in Heibloem
 
(de volgende zal zijn op 12 januari in Arnhem)

 
 
Doe je mee?
-------------------------------------------------
 
De Gelijkgestemdendagen zullen afwisselend zijn in 2020.

De ene maand in Heibloem, de andere maand op een locatie in Nederland.

 
Vindt jij het leuk om dit een keer bij jou te houden zodat degene die in de buurt wonen hier naartoe kunnen komen?
Geef dit dan even aan dan kom je op de lijst en bespreken dit even persoonlijk.
Sven reist dan mee en zal de Lunch verzorgen zoals altijd, voor alle benodigdheden zal worden gezorgd.
 
Voor elkaar, door elkaar.
 
Op 12 januari is deze middag in Arnhem, het adres volgt bij inschrijving.
 
 
 
 
 
Consulten

Er is een mogelijkheid voor een consult in de buurt van Apeldoorn en op afspraak in de buurt van Papendrecht. Neem even contact op als je hier interresse in hebt.

 

 
Ook mogelijk iedere werkdag in Heibloem, Limburg.
Consulten kunnen worden vergoed door je Zorgverkeraar.
 
 
Verloting!!
Gratis EngelenHealing

De winnaar van de gratis Engelenhealing en de laatste dit jaar is:
 
Marie-José Gubbens-Noppen
uit Rosmalen.
 
Gefeliciteerd Marie-José, als je wil reageer even op deze Nieuwsbrief dan prikken we een tijdstip voor de Healing.

Deze zal telefonisch gaan, gewoon in je eigen omgeving.

 
Je kunt natuurlijk altijd zelf een EngelenHealing of consult aanvragen voor jezelf of iemand anders, kijk dan even in de:
 
 

-----------------------------------------------------
Jaarlegging 2020 

En natuurlijk is het weer tijd voor de Jaarlegging. Er wordt voor iedere maand een kaart gelegd voor je met een duidelijke aanwijzing in de energie met een voorproefje op wat er komen gaat. Hier kun je iedere maand mee beginnen voor steun en duidelijkheid en een richting wat er wordt aangegeven.
Hierbij krijg je voor iedere komende maand voor een jaar, een aanwijzing wat er in de energie voor jou aankomt en belangrijk is, zodat je er mee kunt werken. Je krijgt een gereedschap om te gebruiken en je voor te bereiden.
Tijdens het lezen ontvang je een healing waarbij je weer meer terug komt bij je basis, je hoeft er alleen maar tijd voor te nemen.
Heb jij hier interresse in?

 
De bijdrage is € 25,--.

 
 
Workshopmiddag Blauwdruk van je leven
14 december 2019

Heibloem

Op deze middag ga je aan de slag met de basis van jouw leven, je geboorte, het gezin waar je in geboren bent en de thema's wat je hier komt ervaren. je krijgt een duidelijk beeld van jouw uitdagingen en hoever je hierin bent.
Dan gaan we naar het Nu en krijg je vele inzichten, tevens door middel van een sterke healing en tal van kwartjes die zullen vallen, kun je je eigen leven veranderen om zo je eigen vrijheid meer en meer te gaan pakken.
Dit is een belangrijk onderdeel van het werken aan jezelf, hoe meer inzichten je hebt, hoe meer emoties en oude overtuigingen van anderen je kunt gaan loslaten, hoe meer Jij eronder vandaan komt in alle rust en vertrouwen.
 
Wil je hierbij zijn?
Geef je dan even op via de mail, telefoon of onderstaande link. Je bent van harte welkom.

Bijdrage is € 65,--  Van 12.30 tot 17.00 uur
Locatie: Heibloem, Horstpeel 8.

Alle materialen, koffie en thee etc. worden verzorgd.


 
 

 
Familie Opstelling Heibloem
26-01-2020
 
Op deze middag krijg je de kans om oude blokkades vanuit de familie op te lossen en liefdevol achter je te laten. Als je je ergens bewust van bent, 
heeft het geen vat meer op je.
Door terug te gaan naar je geboortegezin op een speciale liefdevolle manier, hoor je de kant van jouw familieleden, hoe ze zich voelden en waarom ze sommige dingen deden. Zelf als ze overleden zijn is de energie er nog en kun je dit helen. Dit zijn noodzakelijke middagen voor als je bezig bent met ruimte in jezelf te scheppen zodat jou echte Ik binnen kan komen in dit leven. Door te werken op deze middag met Hoge Energieën gebeurt er een healing die ieder lid van het gezin zal voelen, waar dan ook aanwezig.
Jij zal dan veel boosheid en verdriet kunnen loslaten als dit nog vastzit vanuit het verleden.

Wil je hierbij zijn, geef je dan even op!

 
Aanvang is 13.00 uur en de dag duurt tot +/- 17.00 uur, 
Prijs is € 65,-- incl. koffie/thee en materialen.
Locatie is Heibloem, Horstpeel 8, 6089NH.
  
 
Kijk voor meer info over de workshops even op Workshops.  
 
Gelijk inschrijven?: 
(zet er even de Workshop bij)
 
 
 
 
Informatie:
 
 
 
 
BachBloesem Therapie Dewegnaarjezelf

aangevuld met Engelenenergie.

Bachbloesem Remedies zijn een perfecte aanvulling en ondersteuning voor geestelijke en lichamelijke uitdagingen. Het is een onderdeel van de Holistische Geneeswijzen zoals Homeopathie.


Samen met een persoonlijk consult is dit de perfecte samenstelling om jezelf weer in balans te brengen. Onder deskundige begeleiding pak je dan zowel de geestelijke als de emotionele kant aan van de uitdaging.

Of het nu om kinderen, volwassenen of dieren gaat, Bachbloesem remedies helpt voor iedereen. De Remedies zullen zijn voorzien van Engelenenergie voor een extra healing.

Voor meer info: BachBloesem

Nu voor de maand december krijg je bij de eerste Remedie op maat 20% korting op jouw persoonlijke aanvraag. Gebruik code: KerstBachbloesem

Remedie is € 25,-- voor +/- 3 weken en naar wens
consult € 35,-- tel. of webcam van 30 min.
 

 
 
 
 
Wordt een "DewegnaarJezelf Angel"
en Help mee!
 


 
Help De weg naar Jezelf mee met het verspreiden van het Licht als Groep.
Door je aan te sluiten als “Angel” versterk je de groep en geef je Dewegnaarjezelf de kans om door te gaan met het Lichtwerk.

De bijdragen voor de vele workshops, consulten, projecten en bijeenkomsten zijn laag gehouden zodat dit voor iedereen toegankelijk is, tevens wordt er veel gratis informatie doorgegeven waardoor je weer verder kunt. En voor degene die het echt moeilijk hebben is er altijd een oplossing.
Steun De weg naar Jezelf hierbij en zorg er daardoor mede voor dat dit zo gehandhaafd kan blijven en we samen dit werk kunnen blijven doen. Je kunt steunen en zelf steun ontvangen door te kiezen uit 3 pakketten.
Tevens krijg je gratis toegang tot veel informatie, bestanden, Webinars en kortingen op consulten en Workshops twv meer dan € 130,--. Bij pakket 3 zit een Engelenhealing en WhatsApp antwoord in.

Maak aansluiting met jouw bewustzijn als Lichtwerker en zorg ervoor dat je ondersteund blijft gedurende jouw proces als mens en de uitdagingen in dit leven.
Je bent niet alleen, samen zijn we sterker. Door gebruik te maken van de aangeboden pakketten zul je meer rust gaan ervaren en sterker gaan worden in wie jij bent!
Door deze verbinding zal de groep (Het Licht) ook sterker worden.
Doe je mee?
 
 
Voelt dit goed en wil je meer informatie klik dan hier om verder te lezen.
 
 
------------------------------

Billy Bali SteunProject Dewegnaarjezelf

We hebben weer een paar families heel blij kunnen maken met daadwerkelijke steun op het moment dat het nodig is. Dmv eten, kleding en huishoudelijke spullen. Dank jullie wel voor je donaties! De foto,s volgen in de volgende Nieuwsbrief.
 
Samen helpen we direkt degene die hard levenshulp nodig hebben zonder tusseninstelling waar het geld blijft hangen.
Op Bali hebben ze het ook moeilijk en leven ze soms alleen onder een golfplaat. Deze plek hebben we nu uitgezocht om onze hulp en steun aan te bieden.
Door deze persoonlijke aanpak weet je zeker dat de hulp ook goed terecht komt.
 
Doe mee en geef een kleinigheidje via de bank of in de spaarpot Billy Bali in de praktijk. Mijn dank is groot!
 
Of natuurlijk om een bijdrage te leveren:

Dat kan via NL18RABO0321711289  tnv  Billy Bali SteunProject. 
Of in de praktijk want daar staat het Billy Bali spaarvarken.
 
We zijn afhankelijk van Nyoman, die alles in de gaten houdt en verdeeld voor nieuwe foto’s, maar ik zal zoveel mogelijk een update geven van wat er gebeurt.
Er zit verder niemand tussen, geen instanties, het gaat gelijk naar het gezin wat het nodig heeft.
 
Wendy'Ann xxx
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Krijg snel antwoord via WhatsApp/SMS als het even nodig is!!
Bestel via de Webshop van de site een pakket via WhatsApp en krijg of 5 x een direct antwoord voor € 27,50 of 10 x een direct antwoord voor € 47,50 via WhatsApp.
Zit je even moeilijk of heb je direct steun nodig maar wil je geen heel consult aanvragen dan is dit de perfecte oplossing.
Diezelfde dag nog ontvang je per WhatsApp een antwoord op je dringende vraag. Je kunt zelf je keus maken, het aantal antwoorden worden voor je bijgehouden en bij het bereikte limiet krijg je een bericht, je kunt dan als je wil opnieuw je pakket aanvullen.
 

Hulp en steun d.m.v een Legging  

 
Natuurlijk kun je altijd direct advies krijgen mocht je het even niet meer weten. Trek dan op de site een 


Of trek een Gratis Dagkaart om te kijken welke energie er voor jou aan het werk is nu!
Voor duidelijkheid en een aanwijzing die je kunt volgen.
Met de trekking heb je gelijk contact met de sterke energie en krijg je een healing!

Deze leggingen heb ik geschreven om je de kans te geven gelijk een antwoord te krijgen op datgene waar je nu mee zit.
het is natuurlijk niet hetzelfde als een persoonlijk consult maar als je je eerste ingeving hierbij vertrouwt, kan je hier al mee gaan werken. Mocht je meer uitleg nodig hebben dan weet je me te vinden toch?

 
 
                                                                                                                                
 
 
Bedankt voor het lezen, ik wens je veel liefde, fijne ervaringen en graag tot ziens!

 Lieve Groeten, Wendy'Ann xxx.  

Spiritueel Mentor in de Nieuwe Energie.
PsychoSociaal therapeute en ReikiMaster.