Beste abonnee,

Van 6 tot en met 13 april 2014 vindt ART BREDA plaats, de inspirerende voorjaars kunst- en antiekbeurs. De beurs, die de afgelopen 4 jaar in Utrecht plaatsvond onder de naam ART, richt zich tijdens de 5e editie niet alleen op Nederlands publiek en deelnemers, maar ook op België. Gallery 9 presenteert in stand 100 werk van verschillende kunstenaars. De bijlage kunt u printen om gratis toegang te krijgen tot de beurs. Van harte welkom!
Lees meer...

april 2014, nummer 49

 

Symposion Gorinchem

In 1974 vond voor het eerst het Symposion Gorinchem plaats waarin constructivistische en geometrisch abstract werkende kunstenaars aan deelnamen waaronder Ad Dekkers en Piero Manzoni. In 2005 werd dit met groot succes herhaald. 80.000 bezoekers kwamern erop af en het werd geopend door toenmalig koningin Beatrix.
De ambassadeurs die aangesteld waren voor de provincie Zuid-Holland vonden mijn werk op Internet en waren dusdanig gecharmeerd dat ze me na een bezoek hebben voorgedragen met een positieve uitslag voor deelname aan het Symposion in 2015.

Lees meer over het Symposion...

 

 

Zomerexpo

Op 12 april aanstaande zal ik drie werken inbrengen voor de Zomerexpo. De Zomerexpo vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. De jury heeft 15 seconden per werk om te beslissen. Bij een meerderheid gaat het werk door naar een volgende ronde. Mocht een werk dan opnieuw worden gekozen dan krijgt het een plek in het Gemeentemuseum Den Haag.

Lees meer over de Zomerexpo...

 

 

Tot slot

Mogelijk zal er gelijktijdig met het Symposion Gorinchem een tentoonstelling worden gehouden in het Stedelijk Museum Schiedam met werk van verschillende geometrisch abstract werkende kunstenaars. En het werk Het Laatste Avondmaal zal getoond worden in een voormalig klooster. Nogmaals welkom op de luxe beurs in Breda!

Met een hartelijke groet,
Martijn Duifhuizen