Markt Frederiksoord Nieuwsbrief
  Oktober 2015 
 
Huishoudelijke mededelingen:
Zaterdag 3 oktober is Esther (van de Bakstee) 1 keer niet op de markt i.v.m. klussen aan de nieuwe houtgestookte oven. Als u wilt weten hoe het met haar crowdfundingcampagne gaat klikt u op deze link
 
Inge (dierenvoer) zal de komende tijd niet meer precies in de even weken op de markt zijn, maar ook wel in de oneven weken, dus wat onregelmatiger. Voor bestellingen en andere vragen kun u haar bellen op telefoonnummer 0631225013
 
De visboer komt alleen in de even weken.
  
Zaterdag 17 oktober is de groenteboer niet aanwezig op de markt.
 
Salie Anders
 
Een kleine up-date van Salie Anders.

Ondertussen is mijn assortiment een beetje gegroeid. De kruiden afdeling is uitgebreid tot 40 soorten. Een greep uit het assortiment: sereh, kurkuma, peterselie, kaneel, laurier, kruidenboterkruiden enz enz. Het assortiment is nog niet compleet maar stukje bij beetje lukt het om uit te breiden.

Het thee assortiment is ook uitgebreid o.a. met een
aantal zwarte theeën en ik heb een start gemaakt met wat meer medicinale kruiden. Bijvoorbeeld een kruidenmengsel dat bloedzuiverend werkt. Het ondersteund de nieren en de blaas om afvalstoffen af te voeren.

Voor zaterdag 03-10-2015 is de Sencha in de aanbieding van 3,15 voor 2,50. Sencha is een milde groene thee die voor de instapper uitermate geschikt is om mee te beginnen.
 
Kom langs en proef de smaak van thee!
Hessel
 
Aanbiedingen voor zaterdag 3 oktober:
  
 
Nieuwe oogst brood € 1,40
 
Fries volkoren € 2,20
 
Jong belegen kaas (koe)  nu voor 9,95 per kilo 
 
Sencha groene thee van 3,15 voor 2,50