Nieuwsflits voor vennoten december 2019
Kapitaalronde voor bestaande vennoten
In onze nieuwsbrief van november kondigden we de komst van een nieuwe kapitaalronde aan. Vandaag is het zover.
Het gaat goed met Campina Energie. Onze eerste werknemer startte in september, onze eerste zonnepaneelinstallatie op de Open Manufacturing Campus namen we in december in gebruik, een aantal nieuwe projecten zitten in de beginfase en anderen komen in de eindfase.
Daarnaast spenderen we momenteel heel wat tijd en energie aan het onderzoek naar de uitrol van de campagne Zonneregio Kempen. Een project waarbij we burgers en verenigingen willen aanmoedigen om met een goede begeleiding van Campina Energie kwaliteitsvolle zonnepaneelinstallaties te installeren voor een scherpe prijs. We houden je daarover op de hoogte zodra het project definitief op de rails staat.
Maar koken kost geld. Daarom organiseren we met ingang van maandag 23 december 2019 een nieuwe, beperkte kapitaalronde voor een bedrag van 100 000 euro. Deze kapitaalronde is enkel bedoeld voor bestaande vennoten. Heel wat van jullie wensen immers meer te investeren in onze burgercoöperatie. Met deze kapitaalronde willen we tegemoet komen aan die vraag.
Een aandeel van Campina Energie kost zoals bekend 250 euro. Tijdens deze kapitaalronde kunnen bestaande vennoten maximaal 5 extra aandelen kopen.
Let wel: elke rechtspersoon kan bij Campina Energie over maximaal 20 aandelen beschikken. Vennoten die reeds aandelen hebben, kunnen dus bijkopen tot dat aantal bereikt is. Concreet kan een vennoot die nu 16 aandelen heeft er nog maximaal 4 bijkopen. Een vennoot met 1 aandeel kan zijn aantal in deze kapitaalronde verhogen tot 6.
Intekenen op deze kapitaalronde kan enkel via volgende URL:
 https://aandelen.campinaenergie.be/form/kapitaalronde
We gaan er vanuit dat we in de loop van 2020 nog een nieuwe grote kapitaalronde organiseren voor alle geïnteresseerde burgers. Daarover later meer.
Vrijwilligers gezocht

 
 
Bij het onderzoek naar Zonneregio Kempen bekijken we ook of we een vrijwilligerswerking kunnen opstarten om onze dienstverlening binnen het project naar een nog hoger niveau te brengen zonder dat het te zwaar weegt op onze organisatie.
Heb jij interesse in zonnepanelen, wil je burgers en verenigingen mee over de streep trekken om voluit de kaart van hernieuwbare energie te trekken en wil je een deel van je vrije tijd hieraan spenderen, neem dan contact met ons op!


Fijne feestdagen en dankjewel! 

We willen van deze nieuwsbrief ook nog gebruik maken om jullie allemaal fijne feestdagen toe te wensen en een mooie start van 2020.
Wij zijn ervan overtuigd dat 2020 heel wat mogelijkheden voor Campina Energie zal brengen en de versnelling die is ingezet niet meer zal stoppen. Dit kan echter enkel dankzij jullie, onze vennoten.
Daarom nogmaals dankjewel voor het vertrouwen dat jullie in Campina Energie stellen en de mogelijkheden die jullie ons zo geven om elke dag mee te werken aan de nodige energietransitie. Samen investeren in hernieuwbare energie voor en door burgers.
 
Campina Energie cvba
 Dageraadstraat 16
 2300 Turnhout
 info@campinaenergie.be
 0474/36.92.70