Click here to view this email in your browser
  Unsubscribe / Change Profile
27-29.03.2018 г., София
 
Здравейте,
 
За мен е удоволствие да продължа контакта си с Вас. Нуждая се от Вашето мнение и съм сигурна, че ще получа отговора Ви, за което предварително много благодаря. Разбирам, че сте много заети, затова едно ранно становище би спестило много време и на двете страни.
 
Изложението Save the Planet (екология, рециклиране, управление на отпадъци) за Югоизточна Европа ще се проведе от 27 до 29 март 2018 г., София, ИЕЦ, паралелно с други изложби. Започваме вече да разпределяме местата в залата и ми се искаше да споделите дали имате интерес да се включите. Успешното участие изисква добра предварителна подготовка, така че никак не е рано. Стремежът ни за 2018 г. е да привлечем повече посетители от региона, но за да стане това е необходимо в по-ранен етап да имаме информация за изложителите, какво предлагат и какви са техните целеви клиенти.
  • Осъществяване на нови контакти в България и региона
  • Напълно безплатно участие във ВИРТУАЛНА ИЗЛОЖБА до края на 2018 г. Директен контакт с потенциални клиенти – посетители на изложението чрез имейл или чат в реално време. Актуализирате и допълвате профила си с новини, продукти, снимки, видео материали
  • Таргетирани мейлинги и достигане до потенциални клиенти
  • Представяне дейността на фирмата и нови продукти/услуги
  • Присъствие в социалните мрежи
  • Предимство пред конкурентите и мн. др.
10% ОТСТЪПКА при заявяване на участие до 15 октомври 2017г. !

 
           
 

 
За да спестя Вашето време, отговорете на този имейл с:
 
ИЗПРАТЕТЕ МИ ИНФОРМАЦИЯ   
НЕ се интересувам    
ПУСНЕТЕ МИ след ….. месец
 
Можете да бъдете сигурни, че ще получите пълна подкрепа и съдействие при всеки един етап от организацията и още много полезна информация, която можете да прилагате в ежедневната си работа.
 
Пишете ми или звъннете, както Ви е удобно! Още веднъж благодаря за отговора!
 
Поздрави,
Таня Булдеева
032/ 512 905, 0886/ 79 31 72
Виа Експо ООД
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" по-долу.