29-31 Май 2013
 
 
 
Бихме искали да Ви напомним за първото специализирано изложение за асансьорния бранш  LiftBalkans, което Виа Експо организира в периода 29-31 май в ИЕЦ, София. То ще бъде място за среща между специалисти от секторите: асансьори, ескалатори; строителство и архитектура; инвестиции; предприемачество; фасилити мениджмънт; държавна администрация.
 
Имаме удоволствието да Ви представим един от изложителите – фирма ТРЕЗ. Приемането на нови предизвикателства и внедряването на иновации, което придава добавена стойност на продукта – това са принципите, които ръководят дейността на фирмата.
 
Предоставяме на вашето внимание интервю с нейния управител - инженер-магистър Крум Димитров.
 
Г-н Димитров, моля да представите накратко компанията ТРЕЗ.
 
ТРЕЗ е инженерингова фирма, която проектира и произвежда асансьори и подемна техника. Дистрибутори сме на водещи европейски компании в областта. Разработили сме и наши продукти като товарна платформа КОМПАКТ, домашен асансьор TREZ home, Малък товарен кухненски асансьор, управление на пътнически асансьори TREZ lift control. Чрез нашето инженерно know-how в областта на хидравликата до 100 бара, в програмируемите логически контролери, 


в електрическото задвижване и в механиката успяваме  да удовлетворим и най-високите изисквания към крайния продукт.
 
 
Споделете за ваши проекти - реализирани наскоро и бъдещи.
 
Последните ни проекти са свързани с разработки на системи за електронно изравняване на товарни платформи с нивото на етажа +- 3 mm и на серийна комуникация между кабината на асансьора, главното управление и всички човеко-машинни интерфейси (HMI). И двете системи вече са стандартни в нашите продукти.
Нашите бъдещи планове са свързани с проекти, върху които работим в момента, но засега предпочитаме да не ги споделяме.
 
Какво ще представите на изложението Lift Balkans?
 
Участието на ТРЕЗ на изложението LiftBalkans е много важно за нас, радваме се, че се случва и че като първо за асансьорния бранш ще е изключително полезно както за фирмите, занимаващи се с асансьори, така и ... 

 
         
 
 
Организатор: Виа Експо T 032/ 512 899, 966 011 nelly@viaexpo.com | www.viaexpo.com