Nieuwe oproepen en bestek begeleiding sociale ondernemers
 
Het Departement Werk en Sociale Economie lanceert 2 nieuwe oproepen om sociale ondernemers een financieel duwtje in de rug te geven.
 
Ook zoeken we een dienstverlener voor een nieuw begeleidingstraject voor starters in sociaal ondernemerschap.
 
Oproep - Oprichting van een sociale onderneming
Heb je een sterk sociaal ondernemersidee, maar zoek je financiële steun voor je opstartfase?
 
Ook dit jaar helpt het Departement Werk en Sociale Economie starters met een maatschappelijke meerwaarde. Ontvang een subsidie tot 20.000 euro, en help jouw idee om te zetten naar een nieuwe sociale onderneming!
 
Lees hier de voorwaarden.
 
Oproep - Innovatie binnen de sociale economie
Ben jij een maatwerkbedrijf, maatwerkafdeling of lokale diensteneconomie initiatief en wil je innovatief aan de slag binnen je bedrijf?
 
Ook dit jaar helpt het Departement Werk en Sociale Economie sociale ondernemingen die willen innoveren. Ontvang een subsidie tot 50.000 euro, en start met het uitvoeren van jouw innovatieproject!
 
Lees hier de voorwaarden.
 
Nieuw! Bestek ondersteuningsaanbod voor sociale ondernemersideeën
Het Departement Werk en Sociale Economie lanceert een nieuwe overheidsopdracht voor de ontwikkeling en de uitrol van een ondersteuningsaanbod voor kandidaat-oprichters met een sociaal ondernemersidee.
 
We willen met deze opdracht begeleiding bieden aan (kandidaat-)ondernemers die aan een maatschappelijke uitdaging willen werken en sociale impact willen realiseren.
 

Lees hier de voorwaarden
 
Departement Werk en Sociale Economie
Koning Albert II-laan 35 bus 20, 1030 Brussel
nieuws.se@vlaanderen.be