WAT IS JOUW UNIEKE KLANK?


De integratie van de nieuwe energieën is onder invloed van de in bloei zijnde lente, volop in gang. Meer en meer komt er ruimte voor jezelf en de "ik-ben". Je mag helemaal leven in het nu zonder de ballast van oude beperkingen. Dit gaat niet zozeer over daad- en wilskracht, maar juist over diegene die je bent met al jouw gevoelens, emoties, tederheid, schoonheid en ook creatiekracht. In deze fase is het de subtiele en gevoelige maan-energie die jouw ruggensteun biedt. Om in volledigheid diegene te kunnen en mogen zijn die je bent en dit ook voor te leven, is het belangrijk om helemaal aanwezig te zijn in jouw lichaam. Je kunt gaan staan voor jezelf door een goede verbinding te maken met en te leunen op jouw ruggengraat. Zorg ook voor een stevige bodem en een veilige bedding in het bekkengebied. En vergeet niet om het kruingebied te voorzien van een deksel met een passende opening zodat de inspiratie daar de juiste dosering kent en zo nodig gefilterd kan worden. Dat zijn belangrijke voorwaarden waar aan voldaan moet worden om de kundali-energie, jouw levensenergie, vrijelijk te laten stromen. Wees daarbij trouw aan jouw bron en neem voor jou passende fysieke en geestelijke voeding tot je.

De retrograde lopende planeet Saturnus zal je in deze tijd bij de les houden. Hij zal je op een soms dwingende manier vragen om te relateren tot jouw persoonlijke roeping als ook tot het present zijn voor jouw maatschappelijke bijdrage en deelname. De ene keer zal dat gebeuren door een stimulans om in actie te komen, terwijl op een ander momenten eerder de remmende invloed van Saturnus ervaren wordt. Het gaat er namelijk om te onderzoeken waar jij nu werkelijk in gelooft en wat je daarin in het collectief zou willen uitdragen. Dat is een nauwe opdracht bestaand uit meerdere dimensies. Het geheel moet uiteindelijk precies kloppend zijn. Is dit niet het geval dan word je gedwongen om dingen in heroverweging te nemen en je huiswerk opnieuw te doen. Luister iedere keer weer opnieuw naar je innerlijke stem. Welke tonen, noten en klanken komen uit de diepten van jouw zijn naar boven? Geef deze trillingen de vrije ruimte en zet ze om in een aardse, unieke vorm. Steeds meer mensen zullen zich bezig houden met dit proces; een slingerbeweging van binnen naar buiten. Het universum zal zo verblijd worden met allemaal nieuwe frequenties en geluidsgolven die in de ontmoeting met elkaar gaan resoneren en vibreren. Eerst lijkt het erop dat iedereen maar wat doet. Gaande weg zal echter blijken dat het om een ingenieuze ordening gaat waarbij de puzzelstukjes ineens op aangename wijze in elkaar lijken te vallen. De mensheid gaat zich bij wijze van spreken in deze venieuwing op een verrassende manier formeren tot een groot orkest waarin er vele verschillende, ook onbekendere muziekinstrumenten vertegenwoordigd zijn. Wellicht ben je verbaasd over de rol die jij in de groep gaat vervullen. Het kan namelijk zomaar zijn dat je je er nu nog niet eens bewust van bent dat jij op dat betreffende gebied over de benodigde talenten en competenties beschikt. Maar vertrouw erop dat het je aangereikt wordt. Het is echter wel de bedoeling dat je het in dat geval ook vastpakt. Want iedere plek moet ingevuld worden, anders komt dit meesterwerk nooit af.

Terwijl iedereen verantwoordelijk is en blijft voor zijn eigen passage, zal er in de gezamenlijkheid een ontroerend mooi samenspel zijn; eerst zacht en voorzichtig. Later worden de geluiden duidelijker en komt er meer swung en beweging in. Deze nieuw ontstane samenwerkingsverbanden zijn geheel niet symbiotisch van aard. Nee, ieder blijft op eigen benen staan en zorgt voor een unieke bijdrage aan het grote geheel waarbij geldt 1 + 1 = 3.

Het zal feestelijk aanvoelen om permanent vanuit individuele eigenheid te mogen acteren en gelijktijdig in de verbinding met anderen in staat te zijn om vanuit gelijkwaardigheid iets heel bijzonders te creëren. Er is daarbij sprake van een alleen en ook van een samen; voor velen een aantrekkelijk en ruimdenkend vooruitzicht.

Al zul je soms echt nog wel het gevoel hebben dat je aan de bak moet, let vooral ook op de voorwaartse stappen en het tegenkomen van wondertjes. Geniet daarvan.... Een luister-rijke maand mei toegewenst!


CONSULTEN
Op zoek naar diegene die je bent en datgene wat werkelijk bij je past? Alle antwoorden zitten in jezelf.. Soms is het echter lastig om hiervoor de juiste innerlijke vragen te stellen. Ik ben je daar graag behulpzaam bij met coaching, een innerlijke reis, een systemische healing of een energiereading. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 033-4451480 of mailen naar info@coach-inn.nl.


13 JUNI: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Op 13 juni zijn er nog twee plekken vrij voor vraagstellers om een levensvraag uit te werken met behulp van een familieopstelling in de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen.


27 JUNI: TRANSFORMATIEWIEL
Op basis van meerdere verzoeken is het Transformatiewiel na een afwezigheid van een paar jaar, weer terug op de agenda. In deze op het sjamanisme gebaseerde workshop waar door mij een eigen invulling aan gegeven wordt, werkt de deelnemer aan een persoonlijke levensvraag. Hierbij worden verschillende fases van veranderingsprocessen met sjamanistische, creatieve, systemische en energetische werkvormen doorlopen. Dit geeft een boost aan transformatieprocessen.


6 JULI: VOEDINGSOPSTELLINGEN
In maart vond de eerste workshop met voedingsopstellingen plaats. Dit bleek een groot succes. Daarom voordat de vakantie gaat beginnen nog een mogelijkheid op 6 juli a.s. om inzicht te krijgen en beweging te brengen in een fysiek of geestelijk voedingsvraagstuk met behulp van een voedingsopstelling; een van familieopstellingen afgeleide werkvorm.


28 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN
Op 28 augustus start de jaarlijkse Coach-Inn-Systemen snelkookpan. In deze 10 dagdelen durende opleiding maak je jezelf die theorie, vaardigheden en technieken eigen, die nodig zijn om zelf (kleine) familie-, organisatie- of andere systeemopstellingen te kunnen begeleiden in jouw praktijk.


BOEKENTIP
Deze maand tip ik graag het boek Reis van de Ziel van Willem Glaudemans. Een dun, makkelijk lezend boekje, waarin je uitgenodigd wordt om op jouw eigen zielereis te gaan en te ontdekken wat jouw schat is. Door deze te delen, krijgt die nog meer waarde en verrijk je jezelf en ook anderen. Wat mij betreft een passend boek bij de intro van deze nieuwsbrief.


RECEPT VAN DE MAAND
Chutney's zijn erg lekker, maar bevatten doorgaans veel geraffineerde suikers. In het recept van Mango Chutney zijn deze vervangen door natuurlijke zoetmakers. Een heerlijk frisse chutney, die lekker is bij pittige gerechten of als dip bij rauwkost. Het product is in de koelkast lang houdbaar. Voor meer recepten; zie www.dagelijkse-voeding.nl.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.