Nieuwsbrief Schaatscircuit.nl  -  12 september 2021 

   
Beste leden,
 
Als aanvulling op de website Schaatscircuit.nl houden we je via deze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Schaatscircuit.nl, nieuws vanuit MCLN (Vereniging Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland) en wedstrijden op snel ijs.
 
Organisatie Schaatscircuit.nl
Marja, Tjeerd, Leen en Monique

 
In deze nieuwsbrief:
 
 
WEDSTRIJDKALENDER 2021-2022
Na het vorige, wedstrijdloze, seizoen, kijkt iedereen uit naar een nieuw seizoen met weer volop mooie wedstrijden. Jullie als wedstrijdrijders, maar reken maar wij als organisatie ook!
 
Alhoewel onze kalender nog niet compleet is, willen we je wel alvast informeren over het deel dat wel definitief is. We zijn erg verheugd dat we dit seizoen weer doordeweekse wedstrijden kunnen organiseren. De planning daarvan is helaas nog niet definitief, dus die hou je nog tegoed van ons.
 
Dit zijn de wedstrijden die wel al vaststaan:
 
De wedstrijden gaan exact vier weken van tevoren open voor inschrijving. Dat betekent dat je voor de wedstrijd van 16 oktober kunt inschrijven vanaf zaterdag 18 september om 19.00 uur.
 
Je kunt alleen inschrijven als je lid bent van Schaatscircuit.nl. Let op dat je dat tijdig van tevoren hebt geregeld. 
 
VERLENGEN LIDMAATSCHAP: NOG 3 DAGEN
Was je vorig seizoen lid? Dan heb je eind juli van ons een e-mail ontvangen met daarin een factuur voor het nieuwe seizoen. Zo kun je eenvoudig door op de link daarin te klikken via iDeal lid worden van het nieuwe seizoen. 
 
Verleng je lidmaatschap op deze manier uiterlijk a.s. woensdag 15 september. Hebben wij op 15 september jouw betaling niet ontvangen, dan gaan we ervan uit dat je geen lid meer wilt zijn dit nieuwe seizoen en halen wij jouw gegevens uit ons systeem.
 
Besluit je in de loop van het seizoen alsnog lid te worden, meld je dan als nieuw lid aan.
 
MELD JE BIJ DE WEDSTRIJDORGANISATIE
Doe je mee aan een wedstrijd van Schaatscircuit.nl, meld je dan altijd uiterlijk een half uur voor de wedstrijd bij de wedstrijdorganisatie. Die zit in Thialf op de tribune ter hoogte van de pers.
 
Let op: meld je je niet tijdig aan, dan heb je kans dat we een reserve op jouw plaats in de startlijst zetten. 
 
ADVERTEERDERS
 
Mede dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze website en/of onze nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl.
 
Hoofdadverteerders:
 
 
 
 
 
 
 
Adverteerders:
 
                    
 
 
   
 

SCHAATSCIRCUIT.NL is een initiatief van Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland (MCLN), 
een bij de KNSB aangesloten vereniging.