Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven
image002
Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte   relatie,

Onze allerbeste wensen voor u en de uwen. Het belooft economisch een bijzonder mooi jaar te worden. Tijd om te gaan beleggen als u er nog niet aan begonnen was. Dat de beurzen hoog staan, hoor ik al bij dertig jaar. In die dertig jaar zijn er kapitalen verdiend. Je moet oppassen als men dat niet meer roept, is mijn ervaring. Typisch kuddegedrag waar ik niet aan mee doe. Gedegen beleggen begint met een goed persoonlijk plan. Neem al vast een kijkje in ons nieuwe
Financieel Café.

De belastingaangifte hebben wij dit jaar vanwege ons jubileumjaar, extra scherp geprijsd.
Hieronder leest u er alles over.
 
Hartelijke groeten, Nico van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld januari 2018

 
Wat kun je verzekeren?

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand

Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis
Annulering
Reis en annulering
Pechhulp

Geldzaken
Sparen


E-books hulp bij:
Facebook
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij
Blog


Belastingaangifte al vanaf €30.
Belastingaangifte, we ontkomen er niet aan. In dit jubileumjaar extra voordelig voor onze particuliere klanten met een vereenvoudigde digitale aangifte. 

Voor slechts €60 regelen wij uw aangifte. Bent u samen, dan is het €90 euro. 

Korting als u klant bent.
Bent u hypotheekklant of verzekeringsklant, dan krijgt u 25% korting = €45 / €67,50 

Bent u ook onze hypotheekklant, dan is half tarief van toepassing.
Voor slechts €30 (1 persoon) of €45 een complete gezinsaangifte. 
Kijk voor de voorwaarden en meer info op
Belastingaangifte


“Allemaal aan de aandelen” kopt de Telegraaf.
Wij signaleren dat al jaren. Onze relaties hebben dan ook mooie rendementen gemaakt. Staat de beurs nu te hoog? Angst regeert altijd met beleggen. Vijf jaar terug hoorde ik dezelfde berichten. De beurs staat te hoog en kan enkel maar naar beneden, dus vooral niet beleggen. Tja, intussen is er goed rendement gemaakt. En mensen die de beurs gemist hebben en te bang zijn, moeten er dan ook vooral niet aan beginnen. Wees dan tevreden met bijna een half procent rente. En het interen via de vermogensrendementsheffing neemt  u voor lief.


Het is zeker niet te laat om nu te starten
Ook nu ben ik erg optimistisch om te gaan beleggen. De wereld economie ziet er erg goed uit, naar boven bijgestelde groeicijfers in Europa. Zuidelijke landen lijken de financiële zaken op de rit te krijgen. Voor Amerika, of je nu Trump liefhebber bent of niet, zijn de economische vooruitzichten uitstekend te noemen. Het verre oosten, China, feitelijk de eerste wereldmacht, laat de zaken in die regio echt niet escaleren. Daarvoor zijn de economische belangen veel te groot. 


Waarin beleggen we zeker niet?
Waar ben ik minder positief over en durf ik niet aan? Rusland, Zuid-Amerika, Afrika, Midden Oosten. Dat zijn regio’s die voor mij te ondoorzichtig zijn en daardoor een te groot risico vormen.


Ons systeem is simpel en begrijpelijk
Hoe werkt beleggen in onze optiek? Beleg maar even €10.000 zonder dat we verder iets van u weten, die tijd is voorbij. Allereerst willen we alles wat met geld te maken heeft, van u weten. Goed inventariseren noemen wij dat. Op onze site ziet u hier alles over. We brengen de huidige situatie in beeld. Daarna welke verwachtingen heeft u voor de komende 5 tot 10 jaar. Wat zijn uw wensen, waar zit uw persoonlijke geluk.


Altijd beleggen met een persoonlijk risicoprofiel als uitgangspunt
Tot slot maken we aan de hand van deze gegevens uw persoonlijke risicoprofiel op. Met hoeveel risico wilt en mag u gaan beleggen. Het beleid is gebaseerd op beleggen in grote beleggingsfondsen met een brede spreiding. Dus geen bitcoins of andere ingewikkelde constructies. Overzichtelijk en volgens een risicoprofiel dat afgestemd is op uw persoonlijke situatie.


Rendementen waren wederom uitstekend
Wat waren de rendementen in het afgelopen jaar? Voor rustige beleggers is er een rendement van ruim 6% gehaald. Voor de meer risicovolle portefeuilles liep dit op tot ver boven de 10%. Garantie? Nee, dat bestaat niet. Het is risicodragend vermogen, wat kan dalen en kan stijgen. In ieder geval wordt er belegd zodat u met de beurs meegaat. Gaat de beurs naar beneden, dan daalt u mee, stijgt de beurs, dan stijgt ook uw vermogen. Klinkt simpel, maar dat is het helaas niet. De verleiding voor het nemen van extra risico ligt op de loer en resulteert vaak in extra grote verliezen door onervarenheid. Kortom, beperk de risico’s en laat u met beleggen begeleiden. Dat geeft rust in uw financiële zaken en zeker ook in uw persoonlijke situatie.


Meer weten over beleggen en onze aanpak?
Neem een kijkje in ons Financieel Café.
En kijk voor de aanpak op
financiële planning

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin