AMT Live AutoDistribution Training

 
 
Maak kennis met TechTraining. TechTraining is het trainingsprogramma van Autodistribution. De trainingen zijn technisch, praktisch en persoonlijk.
GEBRUIK DE VOLGENDE PARTNERCODE: AUT-AMLI21
 
9 maart 19.00 - 19.30 uur

TechTraining - 2e generatie EGR kleppen

Tijdens de live sessie op 9 maart bij AMT Live behandelen we de tweede generatie EGR kleppen. Al meer dan 20 jaar  is uitlaatgasrecirculatie een van de meest toegepaste maatregelen ter beheersing van verontreiniging bij dieselmotoren. Discreet en zonder dat velen het opmerken, is de technische evolutie van EGR-systemen constant geweest in de zoektocht naar meer precisie en betere efficiëntie tot op het huidige technologische niveau.Het doel van dit webinar is om de karakteristieke elementen van de nieuwste generatie uitlaatgasrecirculatiesystemen te presenteren, evenals hun werking, controlemethoden en diagnose.
 
GEBRUIK DE VOLGENDE PARTNERCODE: AUT-AMLI21
10 maart 19.00 - 19.30 uur

TechTraining DPF-systemen

Tijdens de live sessie van 10 maart bij AMT Live behandelen we de Efficiente diagnose en reparatie van DPF-systemen Om te voldoen aan de normen van vervuiling zijn auto’s uitgerust met filtratiesystemen op de uitlaatgassen. Deze filtersystemen vertonen vaak storingen die moeilijk op te lossen zijn, meestal vanwege een gebrek aan kennis van de componenten en van de strategieën die bij hun werking betrokken zijn.
Het doel van de live sessie is om de werkingsprincipes en noodzakelijke testprocessen te presenteren voor efficiënte diagnose en reparatie van DPF-systemen.
GEBRUIK DE VOLGENDE PARTNERCODE: AUT-AMLI21
 
 
Met vriendelijke groeten,
 
Growa Automaterialen.
 
 
Volg ons op sociale media