Nieuwsbrief juni 2014

Mede onder invloed van de bijzondere planeetstanden die in maart en april aan ons voorbij kwamen, zijn op veel plekken de kussens behoorlijk opgeschut. In de turbulentie komen oude trauma's en defensiemechanismen bloot te liggen en vragen bijna dwingend om geheeld te worden. Versnipperde energie is weer aan bundeling toe. Mede op basis van eigen ervaringen krijg ik daarbij het volgende beeld. Gedurende de levensjaren heen hebben wij bij verschillende gebeurtenissen energie van onszelf achtergelaten soms vrijwillig, maar ook onder dwang. De ontstane gaten zijn opgevuld met energie van anderen of als "de grote leegte" afgeschermd in ons systeem. Door de trillingen van de afgelopen tijd vallen deze onstabiele constructen als een kaartenhuis ineen. Tijd voor een wederopbouw: het terughalen van onze oorspronkelijke energie om ons daarmee op te vullen. En het is hierbij niet de bedoeling om de losse puzzelstukjes van buitenaf op de goede plek te drukken en vast te kneden zoals bij het maken van een sneeuwbal met vers gevallen sneeuw. Nee, dat valt weer snel uiteen. Het gaat om een échte verbinding van binnen uit. Stel je maar voor dat jouw eigen energie, hoever weg dan ook, voorzien is van koorden, die je in jouw energiesysteem kunt aantrekken, zodat alle delen op zijn plaats komen, precies zoals het hoort. Door de koorden te spannen, intern te verbinden en aan elkaar te knopen word je weer heel, helemaal van jezelf en goed zoals je bent.

ENERGIEWINKELTJE
Er zijn weer vloerankers verkrijgbaar in zes verschillende kleuren (rood, oranje, geel, lichtblauw, donkerblauw en paars). Hiervan zijn nog 7 setjes op voorraad. Daarna verwacht ik dat de vloerankers bij mij uit het assortiment gaan. Bestellen kan via het Energiewinkeltje op de website. Daar worden ook nog andere producten aangeboden zoals een kleurwijzer, de Innergy Waters chakra- en transformatieset, CD's en energieboodschappen.

FACEBOOK
Na lange tijd regelmatig blogs geschreven te hebben, post ik nu dagelijks voeding op Coach-Inn Facebookpagina. Door deze pagina te liken, kun je de berichtgeving volgen.

4 JUNI: VERDIEPING EN TRANSFORMATIE STRIPPENKAARTDAG
Zijn er persoonlijke thema's waar je op een systemische of energetische manier aan wil werken of heb je de wens om te oefenen in het begeleiden van opstellingen en het waarnemen van energie dan ben je welkom tijdens de strippenkaartdag Verdieping en Transformatie op 4 juni a.s. Je kunt je inschrijven voor een losse workshop of een abonnement afnemen.

5 JUNI: VERDIEPING VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN LEVEL 2
Op 5 juni start de vijfdaagse opleiding Verdieping Vraaggericht Energie Waarnemen. Een vervolg op de basisopleiding Energie Waarnemen, waarbij de deelnemer uitgenodigd wordt om de intuitieve waarnemingskanalen nog verder en effectiever te openen om op die manier het downloaden van energieboodschappen, de inzet van healingtechnieken en het gebruik van energetische werkvormen vanzelfsprekend te laten zijn.

16 JULI ENERGIEDAG
Zit je niet lekker in je energie of heb je regelmatig last van energieverlies? Tijdens de Energiedag op 16 juli a.s. maak je contact met de processen die daaraan ten grondslag liggen en krijg je handvatten om jouw eigen energie beter te managen.

18 JULI WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
Op 20 juni is er nog plaats voor één vraagsteller tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen. Omdat er veel animo is voor familieopstellingen op dit moment, is een extra workshopdag ingepland op 18 juli. Zowel vraagstellers als representanten kunnen zich nog inschrijven voor deze dag.

27 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN SNELKOOKPAN (LEVEL 1)
Van 27 - 29 augustus vindt de jaarlijke zomeredite van de training Coach-Inn-Systemen plaats. In deze snelkookpan maak je jezelf die vaardigheden en theorie eigen die nodig zijn om zelfstandig (kleine) familie- en organisatieopstellingen te kunnen begeleiden in jouw eigen (werk)omgeving. Je kunt deze training ook gebruiken om persoonlijke processen uit te werken met systemische werkvormen.

4 SEPTEMBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (LEVEL 1)
In de 8-daagse opleiding Vraaggericht Energie Waarnemen in een professionele context, die op 4 september begint, leer je om de energie van jezelf en anderen te lezen in de vorm van transformerende en helende metaforen. Een effectieve tool om verandering en beweging te generen, die voorbij cognitieve interventies gaat.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Na het boek Natuurwetten en Dynamiek in familiebedrijven heeft Greta Pauw een educatieve roman met de titel Natuurpassie geschreven. De hoofdrolspelers; één vrouw, twee gezinnen en een school maken dingen mee die voor velen een dagelijkse realiteit zijn. Ontslag, scheiding, verlangen, persoonlijke groei, vernieuwing, geloof en (familie)drama zijn thema's die als een rode draad door het verhaal heenlopen. Door deze te verbinden met nieuwetijds wijsheden, natuur- en levenswetten wordt de lezer getriggerd om ook zijn eigen levensverhaal opnieuw te aanschouwen en perspectieven te herzien. Een fijn boek voor de komende vakantietijd; een boeiend verhaal met systemische diepgang.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.